Laidiens: 11.06.2015., Nr. 113

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2015/113.AKK1

Bauskas novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90009116223, izsludina konkursu uz vakanto vispārējās izglītības iestādes "Īslīces vidusskola" direktora/-es amatu

Prasības amata pretendentiem:

- izglītība atbilstoša Izglītības likuma 30. panta ceturtajai daļai

- izglītības darbību regulējošo normatīvo aktu pārzināšana

- pieredze iestādes finanšu līdzekļu plānošanā un izlietošanā

- labas datora lietošanas prasmes (MS Office programmas, ar izglītības darba vadību saistītu datubāzu pārzināšana)

- labas komunikācijas un saskarsmes prasmes

- labas analītiskās spējas, precizitāte un augsta atbildības izjūta

Pieredze vadošā amatā, B kategorijas autovadītāja apliecība tiks uzskatīti par priekšrocību.

Motivētu pieteikumu, CV, izglītību un papildus apmācību apliecinošu dokumentu kopijas, kā arī citus dokumentus, kas apliecina pretendentam izvirzīto prasību izpildi, pretendenta sagatavoto aprakstu - pretendenta priekšstatu - par skolas attīstību, pretendenti var iesniegt līdz 2015. gada 30. jūnijam plkst. 16.00 Bauskas novada administrācijas Klientu apkalpošanas centrā Uzvaras ielā 1, Bauskā, vai nosūtīt pa pastu, norādot adresātu: Bauskas novada pašvaldība, Uzvaras iela 1, Bauska, Bauskas novads, LV-3901. Tālr. uzziņām 63922660, 63922238.

Ar iestādes "Īslīces vidusskola" direktora amata konkursa nolikumu pretendenti var iepazīties Bauskas novada pašvaldības mājaslapā www.bauska.lv.


OP 2015/113.AKK2

Valsts vides dienesta Ventspils reģionālā Vides pārvalde (reģ. Nr. 90000017078) izsludina konkursu uz valsts civildienesta ierēdņa amatu - Kontroles daļas Resursu kontroles sektora vecākais inspektors/-e uz nenoteiktu laiku (darbavieta Ventspilī)

Galvenie amata pienākumi:

- kontrolēt prasību ievērošanu jūras vides aizsardzības un zivju resursu aizsardzības jomā struktūrvienības pārraudzībā esošajā teritorijā

- atklāto pārkāpumu gadījumos uzsākt administratīvo lietvedību un nodrošināt lietas izskatīšanu, un lēmuma pieņemšanu, kā arī to izpildes kontroli; kontrolēt piesārņojošo vielu izplūdi, novadīšanu vidē, kā arī piesārņojuma seku likvidācijas plānu izpildi

- izsniegt noteiktā kārtībā, atbilstoši sadalītām kvotām un limitiem, zvejas licences un žurnālus juridiskām un fiziskām personām

Pretendentam izvirzītās prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- vismaz 1. līmeņa augstākā izglītība tiesību zinātnē, jūrniecībā, bioloģijā vai vides zinātnēs

- valsts valodas prasme augstākajā līmenī, angļu valodas zināšanas darba pienākumu izpildei nepieciešamā līmenī (runāt un rakstīt prasme). Amata pienākumu pildīšana saistīta ar jūras vides aizsardzības un zivju resursu aizsardzības kontroli, informācijas sagatavošanu ārvalstu institūcijām pārvaldes kompetencē esošajos jautājumos, dalību starptautiskajās sanāksmēs u.c.

- profesionālā pieredze (vismaz 1 gads) valsts pārvaldē, jūrniecībā vai vides aizsardzības nozarē (profesionālā pieredze jūrniecībā, vides aizsardzības nozarē tiks uzskatīta par priekšrocību)

- labas iemaņas darbā ar datoru (Microsoft Office Word, Microsoft Office Excel)

- laba fiziskā sagatavotība

- B kategorijas autovadītāja apliecība

- mazizmēra kuģošanas līdzekļu vadītāja apliecība tiks uzskatīta par priekšrocību

- spēja patstāvīgi pieņemt lēmumus savas kompetences robežās

- labas komunikācijas spējas

- prasmes un vēlēšanās strādāt komandā

Atalgojums:

- 570 EUR pirms nodokļu nomaksas

Pieteikuma vēstuli, dzīves un iepriekšējās darba pieredzes aprakstu (CV), augstāko izglītību un pieredzi apliecinošo dokumentu kopijas 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis" sūtīt Valsts Vides dienesta Ventspils reģionālajai vides pārvaldei Ventspilī, Dārzu ielā 2, LV-3601, ar norādi "Konkursam - vecākais inspektors" vai iesniegt personīgi VVD Ventspils RVP 21.kabinetā, vai sūtīt skenētā veidā uz e-pasta adresi ventspils.rvp@ventspils.vvd.gov.lv. Kontaktinformācija: tālr. 63626903, 63625332, e-pasta adrese: ventspils.rvp@ventspils.vvd.gov.lv.


OP 2015/113.AKK3

Valsts darba inspekcija izsludina konkursu uz vakanto inspektora/-es ierēdņa amata vietu uz nenoteiktu laiku Kurzemes reģionālajā Valsts darba inspekcijā (darbavieta Saldū)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība (priekšrocība pretendentiem ar izglītību tiesību zinātnēs vai darba aizsardzības jomā)

- praktiska pieredze un zināšanas darba likumdošanā un darba aizsardzības jomā (vismaz gads)

- svešvalodu zināšanas (krievu valoda, vēlama - angļu valoda)

- darba tiesisko, darba aizsardzības likumdošanas un citu šos jautājumus reglamentējošo normatīvo aktu, Eiropas Savienības direktīvu, Starptautiskās Darba organizācijas konvenciju, kā arī citu starptautisko tiesību aktu inspekcijas darbības pārzināšana

- komunikācijas un sadarbības prasmes, organizatora spējas, prasme definēt problēmas un mērķus, sekmēt to risinājumu, pieņemt lēmumus un nodrošināt to izpildi

- prasme darbam ar datoru labā lietotāja līmenī

- B kategorijas autovadītāja apliecība (obligāta)

Darba pienākumi:

- uzraudzīt un kontrolēt uzraudzības teritorijā esošajos uzņēmumos darba tiesisko attiecību un darba aizsardzības normatīvo aktu prasību ievērošanu

- izsniegt darba devējiem rīkojumus pārkāpumu novēršanai

- atbilstoši Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa nosacījumiem izskatīt administratīvo pārkāpumu lietas par darba tiesisko attiecību un darba aizsardzības normatīvo aktu pārkāpumiem un pieņemt lēmumus par administratīvā soda uzlikšanu, kā arī kontrolēt lēmuma par administratīvās soda pareizu un savlaicīgu izpildi

- atbilstoši Iesnieguma likuma prasībām izskatīt un sniegt atbildes uz fizisku un juridisku personu iesniegumiem, sūdzībām un priekšlikumiem

- izmeklēt darbavietā notikušos nelaimes gadījumus

- sastādīt darbavietas higiēniskos raksturojumus

- konsultēt darba devējus un darbiniekus par darba tiesisko attiecību un darba aizsardzības normatīvo aktu prasībām

Vakantajam amatam mēnešalga tiek noteikta saskaņā ar MK 29.01.2013 noteikumu Nr. 66 "Noteikumi par valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku darba samaksu un tās noteikšanas kārtību" 3. pielikumu - 7. mēnešalgu grupa. Pārbaudes laikā bez atbilstošas profesionālās pieredzes vai pieredzi līdz 1 gadam (1. kategorija) mēnešalga ir EUR 550 (bruto). Pēc pārbaudes laika atkarībā no pretendenta darba rezultātu novērtējuma līmeņa tiek saglabāta esošā vai noteikta nākamā kategorija un attiecīga mēnešalga.

Motivēta pieteikuma vēstule un CV, ar izglītību apliecinošo dokumentu kopijām, jānosūta pa pastu vai elektroniski 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī", Labklājības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldības departamentam Rīgā, Skolas ielā 28, LV-1331. Tālr. uzziņām 22035820 vai 67021585, e-pasta adrese: anita.cine@lm.gov.lv.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2015/113.AKR1

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka 2015.gada 3.jūnijā Nodarbinātības valsts aģentūras Liepājas filiāles nodarbinātības aģentes amatā ir iecelta LIENE PŪĶE.


OP 2015/113.AKR2

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka 2015.gada 4.jūnijā Nodarbinātības valsts aģentūras Liepājas filiāles nodarbinātības organizatores amatā ir iecelta LĪGA RĀVA.


OP 2015/113.AKR3

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Eiropas fondu departamenta Maksājumu kontroles nodaļas vecākā eksperta amatā no 2015.gada 4.jūnija (uz noteiktu laiku) konkursa kārtībā iecelts JĀNIS KRUMULDS.


OP 2015/113.AKR4

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Juridiskā departamenta Struktūrfondu nodrošinājuma nodaļas valsts pārvaldes juriskonsulta amatā no 2015.gada 8.jūnija (uz nenoteiktu laiku) konkursa kārtībā iecelts IMANTS PRIEDĪTIS.


OP 2015/113.AKR5

Kultūras ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Kultūras ministrijas Kultūrpolitikas departamenta Stratēģiskās plānošanas nodaļas vadītājas amatā 2015.gada 9.jūnijā ir iecelta LAURA TURLAJA.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)