Laidiens: 02.06.2016., Nr. 106

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

OP 2016/106.PD1

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) izsludina atklātu projektu iesniegumu atlasi

Eiropas Savienības fondu darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 3.1.1. specifiskā atbalsta mērķa "Sekmēt MVK izveidi un attīstību, īpaši apstrādes rūpniecībā un RIS3 prioritārajās nozarēs" (turpmāk - SAM) 3.1.1.5. pasākuma

"Atbalsts ieguldījumiem ražošanas telpu un infrastruktūras izveidei vai rekonstrukcijai"

ietvaros saskaņā ar Ministru kabineta 2016. gada 12. aprīļa noteikumiem Nr. 227 "Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 3.1.1.specifiskā atbalsta mērķa "Sekmēt MVK izveidi un attīstību, īpaši apstrādes rūpniecībā un RIS3 prioritārajās nozarēs" 3.1.1.5. pasākuma "Atbalsts ieguldījumiem ražošanas telpu un infrastruktūras izveidei vai rekonstrukcijai" īstenošanas noteikumi" (turpmāk - MK noteikumi).

SAM 3.1.1.5. pasākuma "Atbalsts ieguldījumiem ražošanas telpu un infrastruktūras izveidei vai rekonstrukcijai" ietvaros projektu iesniedzēji ir Latvijas Republikā reģistrēti komersanti, nodibinājumi vai ostas pārvaldes, kas atbilst Ministru kabineta noteikumos minētajiem nosacījumiem.

Projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2016. gada 3. jūnija līdz 2016. gada 3. augustam plkst. 17.00.

SAM 3.1.1.5. pasākuma "Atbalsts ieguldījumiem ražošanas telpu un infrastruktūras izveidei vai rekonstrukcijai" projektu iesniegumu atlases ietvaros pieejamais kopējais Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums ir 23 339 097 euro.

Informācija par projektu iesniegumu atlasi pieejama CFLA tīmekļa vietnē www.cfla.gov.lv/lv/es-fondi-2014-2020/izsludinatas-atlases/3-1-1-5-atbalsts-ieguldijumiem-razosanas-telpu-un-infrastrukturas-izveidei-vai-rekonstrukcijai.

Informatīvie semināri par SAM 3.1.1.5. pasākuma "Atbalsts ieguldījumiem ražošanas telpu un infrastruktūras izveidei vai rekonstrukcijai" projektu iesniegumu atlases jautājumiem, uz kuru aicināti projektu iesniedzēju (komersantu, nodibinājumu vai ostas pārvalžu) pārstāvji, notiks Ventspilī, Valmierā, Jelgavā, Daugavpilī un Rīgā. Sīkāka informācija par semināriem, to norises laiku, darba kārtību un pieteikšanos pieejama tīmekļa vietnē www.cfla.gov.lv.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)