Laidiens: 05.07.2016., Nr. 127

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2016/127.AKK1

Ja esi gatavs jauniem izaicinājumiem un vēlies nodarboties ar patērētāju tiesību jautājumiem finanšu pakalpojumu jomā - nāc strādāt uz Patērētāju tiesību aizsardzības centru!

Lai nodrošinātu patērētāju tiesību aizsardzību un pilnveidotu kreditēšanas pakalpojumu nozari, Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (reģ. Nr. 90000068854) šo funkciju īstenošanai izsludina konkursu uz Finanšu pakalpojumu uzraudzības daļas juriskonsulta/-es amatu (viena vakance uz nenoteiktu laiku) centrālajā iestādē Rīgā

Pretendentam izvirzītās galvenās prasības:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā juridiskā izglītība

- atbilstība citām Valsts civildienesta likuma 7.pantā izvirzītajām obligātajām prasībām

- praktiskā darba pieredze jurista/juriskonsulta amatā, tiesneša palīga vai tiesas sēžu sekretāra amatā, ne mazāka par vienu gadu

- zināšanas Eiropas Savienības tiesiskajā regulējumā finanšu pakalpojumu un patērētāju tiesību jomā

- ļoti labas mutvārdu un rakstveida komunikācijas spējas

- labas angļu valodas zināšanas un krievu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī

- vēlama valsts pārvaldi un administratīvo procesu regulējošo normatīvo aktu pārzināšana

- vēlama prasme sagatavot administratīvo aktu projektus

- praktiskā darba pieredze finanšu pakalpojumu vai patērētāju tiesību aizsardzības jomā tiks uzskatīta par priekšrocību

Juriskonsulta amata pienākumi:

- dalība kredītu devēju, kuri neatbilst kredītiestādes statusam, licencēšanā un patērētāju kreditēšanu reglamentējošo normatīvo aktu uzraudzībā

- patērētāju tiesības reglamentējošo normatīvo aktu uzraudzība finanšu pakalpojumu jomā

- administratīvo aktu sagatavošana

- iestādes pārstāvība tiesā

- iesniegumu izskatīšana

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs piedāvā:

- iespēju veikt atbildīgu un interesantu darbu valsts pārvaldē

- iespēju paplašināt zināšanas un profesionālās iemaņas

- mēnešalgu no 780,00 EUR 10. algu grupai noteiktajās robežās

- valsts pārvaldē noteiktās sociālās garantijas

- darbu draudzīgā un atsaucīgā kolektīvā

Pieteikumu konkursam, vispusīgu CV, augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas sūtīt uz e-pastu: ptac@ptac.gov.lv, pa faksu 67388634, pa pastu vai iesniegt personīgi Patērētāju tiesību aizsardzības centrā Rīgā, Brīvības ielā 55, LV-1010 (II ieeja, ielokā no Vecās Ģertrūdes baznīcas puses). Uzziņas pa tālruni 67388633.


OP 2016/127.AKK2

NACIONĀLAIS KINO CENTRS (NKC) konkursa kārtībā aicina darbā VECĀKO REFERENTU/-I RAŽOŠANAS JAUTĀJUMOS

Sīkāka informācija par vakantā amata galvenajiem pienākumiem un izvirzītajām prasībām Nacionālā kino centra mājaslapā www.nkc.gov.lv (Nacionālais kino centrs - Par mums - Vakances).

Pieteikumus aicinām iesniegt līdz šā gada 28.jūlijam, sūtot uz adresi: Peitavas ielā 10, Rīgā, LV-1050, vai uz e-pastu: nkc@nkc.gov.lv ar norādi "Amata konkursam".


OP 2016/127.AKK3

Agroresursu un ekonomikas institūts izsludina konkursu uz akadēmiskajiem amatiem šādās nozarēs:

ekonomikas zinātnē Ekonomikas pētniecības centrā (Rīga):

- pētnieks (agrārā, reģionālā ekonomika un mikroekonomika) - 2 vietas

- zinātniskais asistents (statistika) - 1 vieta

lauksaimniecības zinātnes laukkopības apakšnozarē Stendes pētniecības centrā:

- vadošais pētnieks - 2 vietas

lauksaimniecības zinātnē ar specializāciju augu patoloģijā Priekuļu pētniecības centrā:

- zinātniskais asistents - 1 vieta

Pretendentam jāiesniedz šādi dokumenti: iesniegums par piedalīšanos konkursā; dzīves un darba gājuma apraksts (Curriculum vitae), kas atspoguļo zinātniskā un organizatoriskā darba pieredzi un izglītību; zinātniskos un akadēmiskos grādus un augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas; pēdējo 6 gadu publikāciju un saņemto patentu saraksts; zinātnisko projektu, grantu saraksts, kuru īstenošanā pretendents piedalījies pēdējo 6 gadu laikā (norādīt savu lomu projektā); citas kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas pēc pretendenta izvēles.

Prasības amatu pretendentiem un iesniedzamos dokumentus skatīt mājaslapā www.arei.lv vai jautāt e-pastā: arei@arei.lv.

Dokumenti 30 dienas pēc sludinājuma publicēšanas ar norādi "Agroresursu un ekonomikas institūta akadēmisko amatu konkursam" iesniedzami institūta sekretariātā vai nosūtāmi pa pastu - Struktoru iela 14, Rīga, LV-1039, vai arī nosūtāmi pa e-pastu: arei@arei.lv. Tālrunis uzziņām 63291288.


OP 2016/127.AKK4

Precizējot iepriekš publicēto

Valsts vides dienests paziņo, ka oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" 2016.gada 30.jūnija laidienā Nr.124 publicēts sludinājums par Valsts Vides dienesta amata konkursa uz vakanto Radiācijas drošības centra Inspekcijas daļas vecākā/-s inspektora/-es, Operatīvā brīdināšanas grupas vadītāja/-s amata vietu (oficiālā publikācija Nr.2016/124.AKK3).

Prasības papildināmas ar šādu punktu:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām.


OP 2016/127.AKK5

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra izsludina konkursu uz Finanšu departamenta Grāmatvedības nodaļas grāmatveža/-des amata vietu (uz noteiktu laiku)

Galvenie amata pienākumi

- nodrošināt LIAA Latvijas ārējo ekonomisko pārstāvniecību vadītāju avansa norēķinu uzskaiti, ikmēneša (arī ārkārtas) maksājumu un avansa norēķinu izdevumu dokumentu pārbaudi

- ievadīt un iegrāmatot avansa norēķinu izdevumus vadības sistēmas HORIZON Grāmatvedības modulī

- regulāri kontrolēt piešķirto līdzekļu faktiskā izlietojuma atbilstību

- veikt ekonomiskās klasifikācijas kodu (turpmāk EKK) pārbaudes pa finansējumiem

- sagatavot darījumu labojumus (gan EKK labojumus, gan darījumu pārgrāmatojumus) vadības sistēmas HORIZON Grāmatvedības modulī un Valsts kases elektronisko pakalpojumu portālā

- apstrādāt un apmaksāt rēķinus, kas saistīti ar LIAA Latvijas ārējo ekonomisko pārstāvniecību vadītāju komandējumu rīkojumiem

- reģistrēt izlietoto materiālu norakstīšanas un prezentācijas izdevumu aktus dokumentu pārvaldības sistēmā "DocLogix", sagatavot inventarizācijai pamatlīdzekļu inventāra sarakstus par lietošanā esošajām lietām

- ievadīt datus gada pārskata sistēmā VBPBP

- veikt analītisko uzkaiti un nodrošināt kontroli par līdzekļu izlietojumu atbilstoši resursu ieņēmumu un izdevumu tāmēm.

Prasības pretendentiem/-ēm

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vēlama grāmatvedībā vai ekonomikā) vai augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, kas papildināta ar mācībām grāmatvedības jomā

- darba pieredze grāmatvedības uzskaites un atskaites jautājumos (ilgāka par gadu)

- darba pieredze grāmatvedības informācijas apkopošanā un aktualizēšanā, vēlams valsts vai pašvaldības institūcijā

- vēlama pieredze darbā ar resursu vadības sistēmu HORIZON

- grāmatvedību reglamentējošo normatīvo aktu pārzināšana

- labas komunikācijas un saskarsmes prasmes

- teicamas latviešu valodas zināšanas

- prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru.

Piedāvājam

- interesantu, dinamisku un atbildīgu darbu

- labus darba apstākļus un darbavietu Rīgas centrā

Pretendentiem/-ēm pieteikties 20 (divdesmit) dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un pieteikuma vēstuli, CV, izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt vai nosūtīt pa pastu LIAA Personāla vadības nodaļai (Pērses ielā 2, Rīgā, LV-1442) vai pa e-pastu: personals@liaa.gov.lv, ar norādi "FD GN grāmatvedis").

Amats klasificēts 14.amata saimes IIIA līmenī (9.mēnešalgu grupa).

Informējam, ka, pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1.kārtā, sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2.kārtai!

Tālruņi uzziņām 67039407, 67039403.


OP 2016/127.AKK6

Precizējot iepriekš publicēto

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra informē par to, ka tiek precizēta 2016.gada 4.jūlija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publikācija par izsludināto amata konkursu uz Biznesa inkubatoru departamenta Jūrmalas biznesa inkubatora vadītāja amata vietu (uz noteiktu laiku - līdz 2023.gada 31.decembrim):

Pretendentiem/-ēm pieteikties līdz 2016.gada 14.jūlijam no sludinājuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un pieteikuma vēstuli, CV, izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas, rekomendācijas (par priekšrocību tiks uzskatīta Jūrmalas pašvaldības sniegta rekomendācija) un redzējumu par Jūrmalas biznesa inkubatora darbības stratēģiju angļu valodā (teksta apjoms līdz 1 A4 lapai) iesniegt vai nosūtīt pa pastu LIAA Personāla vadības nodaļai (Pērses ielā 2, Rīgā, LV-1442) vai pa e-pastu: personals@liaa.gov.lv, ar norādi "JūBI vadītājs".

Amatu konkursu rezultāti

OP 2016/127.AKR1

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs paziņo, ka š. g. 6. jūnijā "Latvijas Vēstnesī" izsludinātais konkurss uz vakanto Tehnisko preču uzraudzības daļas vecākā inspektora ierēdņa amatu (uz ierēdņa prombūtnes laiku) ir noslēdzies bez rezultāta.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)