Laidiens: 03.10.2016., Nr. 191

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2016/191.AKK1

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Rīgas reģionālās filiāles juriskonsulta/-es amats (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā juridiskā izglītība (vismaz bakalaura grāds ar piešķirto profesionālo kvalifikācijas pakāpi)

- pieredze juriskonsulta amatā ne mazāka kā viens gads

- vēlama pieredze valsts pārvaldē

- Latvijas Republikas spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata kompetences ietvaros

- spēja strādāt pastāvīgi, identificēt problēmas, novērtēt riskus, piedāvāt risinājumus

- svešvalodu zināšanas - angļu valodas vai krievu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī

- pieredze darbā ar datoru un biroja tehniku

Amata mērķis: Aģentūrai normatīvajos aktos noteiktās bezdarba samazināšanas valsts politikas īstenošanas juridiskais atbalsts.

Galvenie amata pienākumi:

- sagatavot juridiska rakstura dokumenta projektus. Izskatīt juridiska rakstura fizisku un juridisku personu sūdzības, sagatavot atbildes uz tām

- veikt filiāles līgumsaistību rezultātā izveidojušos parādu atgūšanu: sagatavot brīdinājumu vēstules, sagatavot vienošanās par piedzenamo summu atmaksu, kontrolēt atmaksas termiņu ievērošanu, sagatavot un iesniegt tiesā prasības pieteikumus, sagatavot un iesniegt dokumentus tiesu izpildītājam piedziņas veikšanai. Pārstāvēt filiāles intereses tiesā, prokuratūrā un citās tiesībsargājošās institūcijās

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 565,00 EUR, 2. kategorija: 652,00 EUR, 3. kategorija: 743,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 10 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Rīgas reģionālajā filiālē Jēzusbaznīcas ielā 11, Rīgā, LV-1050, vai jānosūta uz e-pasta adresi rigasfiliale@nva.gov.lv. Informācija pa tālr. 67830850, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas Pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuriem testā būs iegūts noteikts punktu skaits.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus. Intervija notiks Nodarbinātības valsts aģentūras Rīgas reģionālajā filiālē.


OP 2016/191.AKK2

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu Dobeles filiālē - nodarbinātības aģents/-e (1 amata vieta, 0,5 slodze uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība (vēlams sociālajās zinātnēs)

- vismaz viena gada pieredze klientu konsultēšanā

- vēlama pieredze nodarbinātības jomā

- izpratne par valsts politiku nodarbinātības jomā un saistošo Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata kompetences ietvaros

- vērtēt faktus, paredzēt un novērtēt riskus

- labas saskarsmes, komunikācijas, plānošanas, kontroles un analītiskās prasmes

- zināšanas par personāla atlases procesu

- vēlamas vienas svešvalodas zināšanas sarunvalodas līmenī

- pieredze darbā ar datoru (MS Word, Excel) un biroja tehniku (lietotāja līmenī)

Amata mērķis: sniegt pakalpojumus bezdarbniekiem, darba meklētājiem un bezdarba riskam pakļautām personām ar nodarbinātību saistītos jautājumos. Izdot administratīvus aktus. Noteikt bezdarbniekiem, darba meklētājiem un bezdarba riskam pakļautām personām tiesības saņemt Nodarbinātības valsts aģentūras pakalpojumus.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 540,00 EUR, 2. kategorija: 605,00 EUR, 3. kategorija: 670,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 10 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas izdevumā "Latvijas Vēstnesis", pretendentam jānosūta pa pastu Nodarbinātības valsts aģentūras Dobeles filiālei, vai jāiesniedz personīgi, adrese: Zaļā iela 27, Dobele, LV-3701, vai jānosūta uz e-pasta adresi dobele@nva.gov.lv ar norādi "Nodarbinātības aģents". Informācija pa tālr. 63721565 un Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas Pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuriem testā būs iegūts noteikts punktu skaits.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus. Intervija notiks Nodarbinātības valsts aģentūras Dobeles filiālē Dobelē, Zaļajā ielā 27.


OP 2016/191.AKK3

Biznesa augstskola Turība izsludina konkursu uz akadēmiskā personāla amatu:

- Tūrisma un viesmīlības katedrā - profesors, ģeogrāfijas nozare, cilvēka ģeogrāfijas apakšnozare (1 vakance)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- izglītība atbilstoši izvēlētajam amatam

- praktiskā vai pētnieciskā, vai konsultatīvā darba pieredze atbilstošā nozarē

- zinātniskās publikācijas atbilstošā nozarē

- dalība zinātniskajās konferencēs un starptautiskajos projektos

- spēju patstāvīgi un radoši strādāt un apgūt jaunas tehnoloģijas

- orientētam uz rezultātu

- priekšroka pretendentiem ar labām svešvalodu zināšanām

Lūdzam iesniegt:

- pieteikuma vēstuli, dzīves un darba gājumu (CV)

- izglītības, akadēmisko nosaukumu un/vai zinātnisko grādu apliecinošu dokumentu kopijas

- pēdējo sešu gadu publikācijas un/vai ievērojamu sasniegumu specialitātē (nozarē) sarakstu

- izvēlētā amata īstenošanas projektu

Amatu pretendentiem viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas lūdzam iesniegt iepriekšminētos dokumentus (personīgi vai sūtot pa e-pastu) SIA "Biznesa augstskola Turība" Personāla daļā Graudu ielā 68, Rīgā, LV-1058, fakss +37167619152, e-pasta adrese: turiba@turiba.lv, tālr. informācijai +371 67622551.


OP 2016/191.AKK4

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra izsludina konkursu uz Investīciju projektu departamenta Projektu attīstības nodaļas Lielo un stratēģiski nozīmīgo investīciju projektu koordinācijas padomes (turpmāk - Padome) sekretariāta vadītāja/-as amatu (uz noteiktu laiku)

Galvenie amata pienākumi:

- plānot un vadīt Padomes sekretariāta funkcijas veikšanu atbilstoši Padomes nolikumam, tai skaitā sagatavot jautājumus izskatīšanai Padomes sēdē

- identificēt problēmas, kas rada šķēršļus nozīmīgu investīciju projektu īstenošanai, izstrādāt priekšlikumus to novēršanai un uzņēmējdarbības vides uzlabošanai

- sagatavot priekšlikumus ar uzņēmējdarbības vides uzlabošanu saistītu politikas dokumentu un normatīvo aktu izstrādes procesā

- organizēt komunikāciju ar valsts, pašvaldību iestādēm, zinātniskajām institūcijām, nevalstiskajām organizācijām, uzņēmējiem un to organizācijām par uzņēmējdarbības vides un investīciju jautājumiem

- nodrošināt Ārvalstu investoru padomes Latvijā un Latvijas valdības ikgadējo tikšanos organizēšanu

Prasības pretendentiem:

- augstākā izglītība (priekšrocība jurisprudences, ekonomikas, vadības zinību vai tirgzinību programmu absolventiem)

- izpratne par uzņēmējdarbības tiesisko vidi Latvijā

- vēlama darba pieredze privātajā vai valsts sektorā starptautisku projektu vadībā un iepirkumu veikšanā

- pieredze dokumentu izstrādāšanā, noformēšanā un lietvedībā

- spēja apkopot, sistematizēt un analizēt lielu informācijas apjomu un normatīvos aktus

- prasme patstāvīgi organizēt un plānot savu darba izpildi noteiktajā termiņā, sniegt operatīvu informāciju par darba rezultātiem un risināt problēmsituācijas

- teicamas latviešu un angļu valodas zināšanas (lasīt, runāt, rakstīt)

- vēlamas labas krievu valodas zināšanas (lasīt, runāt, rakstīt)

- komunikabilitāte, precizitāte un augsta atbildības izjūta

- teicama prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru

Piedāvājam:

- interesantu, dinamisku un atbildīgu darbu

- labus darba apstākļus un profesionālās izaugsmes iespējas

- sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

- atalgojumu atbilstoši 11. mēnešalgu grupai

Pretendentiem/-ēm pieteikties 20 (divdesmit) dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", iesniedzot pieteikuma vēstuli un CV latviešu valodā, izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas Personāla vadības nodaļai (Pērses ielā 2, Rīgā, LV-1442) vai nosūtot uz e-pasta adresi personals@liaa.gov.lv ar norādi "Padomes sekretariāta vadītājs".

Informējam, ka pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1. kārtā sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2. kārtai.

Tālr. uzziņām 67039403, 67039407.


OP 2016/191.AKK5

Precizējot iepriekš publicēto

Zāļu valsts aģentūra precizē izdevumā "Latvijas Vēstnesis" 2016. gada 23. septembrī laidienā Nr. 185 (5757) publicēto amata konkursa paziņojumu par vakanto ierēdņa amata vietu.

Pareizi lasāms:

ZĀĻU VALSTS AĢENTŪRA izsludina atklātu konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Zāļu reģistrācijas departamenta Farmaceitiskās informācijas izvērtēšanas nodaļas Izmaiņu sektora vecākais eksperts (2 amata vietas uz nenoteiktu laiku).


OP 2016/191.AKK6

ZĀĻU VALSTS AĢENTŪRA izsludina atklātu konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Zāļu reģistrācijas departamenta Efektivitātes un drošuma izvērtēšanas nodaļas Izmaiņu un robežproduktu sektora vecākais/-ā eksperts/-e (uz nenoteiktu laiku)

Amata mērķis: zāļu reģistrācijas un robežproduktu dokumentācijas izvērtēšana.

Amata kods: 242209.

Galvenie amata pienākumi:

- veikt normatīvajos aktos noteiktās darbības zāļu reģistrācijas un robežproduktu dokumentācijas izvērtēšanā (sniegt izvērtējumu par produkta farmakokinētiku, farmakodinamiku, metabolismu, toksikoloģiju u. c. saistītiem aspektiem)

- prast analizēt zinātnisko literatūru un izdarīt secinājumus

- gatavot novērtējuma ziņojumus ar secinājumiem par ekspertīzes rezultātiem latviešu un angļu valodā

- pārzināt un pielietot atbilstošos reglamentējošos likumdošanas aktus, lai nodrošinātu kvalificētu lēmumu pieņemšanu

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība medicīnā vai farmācijā ar padziļinātu sagatavotību farmakoloģijā

- loģiska un izzinoša domāšana, spēja detalizēti un rūpīgi iedziļināties problēmā, analizēt rezultātu

- teicamas saskarsmes un sadarbības spējas, prasme argumentēt savu viedokli

- laba spēja izteikties kā rakstiski, tā mutiski

- teicamas latviešu valodas un angļu valodas zināšanas

- mērķtiecība, precizitāte un augsta atbildības sajūta

- spēja strādāt gan patstāvīgi, gan komandā

- prasme efektīvi organizēt savu darbu

- labas prasmes darbā ar datoru

Mēs piedāvājam:

- pilnu darba slodzi

- labus darba apstākļus

- interesantu un atbildīgu darbu ar dokumentāciju un medicīnisko informāciju

- kvalifikācijas paaugstināšanas iespējas Latvijā un Eiropā

- atalgojumu un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

Darbinieka amatam noteikts 10. saimes "Ekspertīze" III līmenis un 10. mēnešalgu grupa (mēnešalgas diapazons atbilstoši kvalifikācijas kategorijai: 1. kategorija - līdz 940 euro, 2. kategorija - līdz 1115 euro, 3. kategorija - līdz 1287 euro).

Pieteikuma dokumentus (CV, motivācijas vēstuli) 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" lūdzam sūtīt uz Zāļu valsts aģentūru Jersikas ielā 15, Rīgā, LV-1003 (ar norādi "Konkursam"), e-pasta adrese info@zva.gov.lv, tālr. papildu informācijai 67078457, 67078424, fakss 67078428.

Informējam, ka sazināsimies tikai ar tiem kandidātiem, kas tiks aicināti uz darba interviju.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)