Laidiens: 31.10.2016., Nr. 211

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2016/211.AKK1

VALSTS IEŅĒMUMU DIENESTS (reģ. Nr.90000069281, www.vid.gov.lv) izsludina konkursu uz Finanšu pārvaldes Finanšu grāmatvedības un pārskatu daļas Atlīdzības nodaļas galvenā speciālista/-es darbinieka amatu (2 vakances uz noteiktu laiku)

Finanšu pārvaldes kompetencē ir Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk - VID) pamatdarbības un atbalsta funkcijas īstenošana VID grāmatvedības uzskaites, VID finanšu vadības, publisko iepirkumu un publisko iepirkumu līgumu, citu saimniecisko līgumu, starpresoru vienošanās un sadarbības līgumu (izņemot starpresoru vienošanās un sadarbības līgumus muitas jomā) projektu izstrādes un to noslēgšanas jomā, kā arī VID interešu pārstāvības Iepirkumu uzraudzības birojā un tiesā nodrošināšana strīdos saistībā ar publiskajiem iepirkumiem un strīdos, kas izriet no publisko iepirkumu līgumiem un citiem saimnieciskajiem līgumiem.

Ja tev ir:

- atbilstība likuma "Par Valsts ieņēmumu dienestu" 17. panta otrās daļas prasībām

- vidējā profesionālā vai augstākā izglītība

- prasme strādāt paaugstinātas intensitātes apstākļos

- pieredze budžeta grāmatvedības uzskaitē

- darba pieredze ar grāmatvedības programmām

- nevainojama reputācija

Ja esi gatavs:

- veikt Centralizētā resursu vadības sistēmā Horizon ikmēneša darba samaksas aprēķināšanu VID ierēdņiem un darbiniekiem saskaņā ar normatīviem dokumentiem

- veikt ieturējumus no VID ierēdņu un darbinieku algām

- noformēt darba algas izmaksu sarakstus un sagatavot maksājumu uzdevumus iesniegšanai Valsts kasē

- precīzi veikt likumdošanā paredzēto nodokļu aprēķināšanu

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- personīgo izaugsmi un profesionālo zināšanu pilnveidošanu

- iespēju piedalīties dažādās apmācību programmās

- sociālās garantijas

- veselības apdrošināšanas polisi

- elastīgu darba laiku

Ierēdņa dienesta vieta: Talejas ielā 1, Rīgā.

Ierēdņa amatam ir noteikta: 14. saime "Grāmatvedība" IIIA līmenis, 9. mēnešalgu grupa. Bruto mēnešalga no 604 līdz 708 EUR (atkarībā no kategorijas, kuru nosaka, ņemot vērā pretendenta profesionālo pieredzi attiecīgajā jomā, kas iegūta pēdējo piecu gadu laikā un ir būtiska iestādes funkciju izpildei).

Motivācijas vēstuli, dzīvesgaitas aprakstu (Curriculum Vitae (CV)), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un citus kvalifikāciju apliecinošus dokumentus 10 dienu laikā paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" lūdzam nosūtīt Valsts ieņēmumu dienestam Talejas ielā 1, Rīgā, LV-1978, vai uz e-pasta adresi VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi "Konkurss uz FP FGPD AN GS amatu (Jūsu vārds, uzvārds)".

Pretendentiem, kuri izglītību ir ieguvuši ārvalstīs, lūdzam pievienot dokumentu par tās akadēmisko atzīšanu Latvijā.

Tiks izskatīti to pretendentu pieteikumi, kuri ir iesnieguši visus norādītos dokumentus. Sazināsimies ar tiem pretendentiem, kuri tiks izvirzīti personāla atlases otrajai kārtai.

Ja tev ir neskaidrības par konkursu, zvani uz tālruņa numuru 67122626 vai uzdod savu jautājumu, rakstot uz e-pasta adresi VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi "Jautājums par konkursu".


OP 2016/211.AKK2

VALSTS IEŅĒMUMU DIENESTS (reģ. Nr. 90000069281, www.vid.gov.lv) izsludina konkursu uz Personālvadības pārvaldes Civilās un darba aizsardzības daļas darba aizsardzības vecākā/-ās speciālista/-es darbinieka amatu (vakance uz nenoteiktu laiku)

Personālvadības pārvaldes kompetencē ir Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk- VID) atbalsta funkcijas īstenošana personāla vadības, procesu vadības un juridisko jautājumu, kas izriet no darba un civildienesta tiesiskajām attiecībām, jomā, kā arī VID darbības nodrošināšanai civilās aizsardzības, darba aizsardzības un ugunsdrošības jomā.

Ja tev ir:

- atbilstība likuma "Par Valsts ieņēmumu dienestu" 17. panta otrās daļas prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība darba aizsardzības jomā

- apmācība ugunsdrošības jomā atbilstoši Izglītības un zinātnes ministrijas izstrādātai 160 stundu licencētai mācību programmai

- prasme strādāt paaugstinātas intensitātes apstākļos

- nevainojama reputācija

Ja esi gatavs:

- veikt darba vides faktoru novērtēšanu, pārbaužu dokumentēšanu un darba aizsardzības pasākumu plānu izstrādāšanu

- veikt nodarbināto apmācību un instruktāžu

- izstrādāt un aktualizēt iekšējos normatīvos aktus

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- personīgo izaugsmi un profesionālo zināšanu pilnveidošanu

- iespēju piedalīties dažādās apmācību programmās

- sociālās garantijas

- veselības apdrošināšanas polisi

Priekšrocības pretendentiem ar:

- praktisko pieredzi darba aizsardzības jomā

Darbinieka amata vieta: Talejas ielā 1, Rīgā.

Darbinieka amatam noteikta: 6. saime "Darba aizsardzība", III līmenis un 8. mēnešalgu grupa. Bruto mēnešalga no 634 līdz 734 EUR (atkarībā no kategorijas, kuru nosaka, ņemot vērā pretendenta profesionālo pieredzi attiecīgajā jomā, kas iegūta pēdējo piecu gadu laikā un ir būtiska iestādes funkciju izpildei).

Motivācijas vēstuli, dzīvesgaitas aprakstu (Curriculum Vitae (CV)), izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un citus kvalifikāciju apliecinošus dokumentus 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" lūdzam nosūtīt Valsts ieņēmumu dienestam Talejas ielā 1, Rīgā, LV-1978, vai uz e-pasta adresi VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi "Konkurss uz PP_CDAD_DAVS amatu (Jūsu vārds, uzvārds)".

Pretendentiem, kuri izglītību ir ieguvuši ārvalstīs, lūdzam pievienot dokumentu par tās akadēmisko atzīšanu Latvijā.

Tiks izskatīti to pretendentu pieteikumi, kuri ir iesnieguši visus norādītos dokumentus. Sazināsimies ar tiem pretendentiem, kuri tiks izvirzīti personāla atlases otrajai kārtai.

Ja tev ir neskaidrības par konkursu, zvani pa tālruni 67122634 vai uzdod savu jautājumu, rakstot uz e-pasta adresi VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi "Jautājums par konkursu".


OP 2016/211.AKK3

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra aicina pievienoties Izglītības infrastruktūras un zinātnes projektu nodaļai PROJEKTA VADĪTĀJU (ierēdņa amats)

Tavi darba pienākumi būs nodrošināt 2014.-2020. gada plānošanas perioda Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda (turpmāk - ES fondi) finansēto izglītības infrastruktūras un zinātnes projektu īstenošanas uzraudzību un kontroli atbilstoši Eiropas Savienības un Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem.

MĒS PIEDĀVĀJAM

pievienoties mūsdienīgai, profesionālai un motivētai komandai, iegūt lielisku darba pieredzi, ikdienu pavadot dinamiskā darba vidē, stabilu atalgojumu (bruto darba algu līdz 1156 euro), sociālo nodrošinājumu, darbavietu Rīgas centrā

MĒS SAGAIDĀM, KA TEV IR

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība (ar būvniecības jomu saistīta izglītība tiks uzskatīta par priekšrocību)

- vēlama pieredze Eiropas Savienības fondu ieviešanā vai ieviešanas uzraudzībā (pieredze ar būvniecības jomu saistītu projektu ieviešanā vai uzraudzībā tiks uzskatīta par priekšrocību)

- izpratne par Eiropas Savienības fondu vadības sistēmu Latvijā

- zināšanas publiskā iepirkuma jomā un tā pielietošanu projektu īstenošanas laikā

- izpratne par grāmatvedības kārtošanas pamatprincipiem

- spēja strādāt patstāvīgi un komandā

- augsta atbildības izjūta, precizitāte, labas komunikācijas prasmes

- spēja analītiski izvērtēt procesus un strādāt ar liela apjoma informāciju

Ja tevi ieinteresēja mūsu piedāvājums un darba saturs un vēlies būt viens no mums, aicinām savu CV, motivācijas vēstuli un augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas desmit dienu laikā no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" sūtīt Centrālajai finanšu un līgumu aģentūrai uz e-pasta adresi cfla@cfla.gov.lv ar norādi "Konkurss - Izglītības infrastruktūras un zinātnes projektu nodaļas projekta vadītājs".

Informējam, ka pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1. kārtā sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2. kārtai.


OP 2016/211.AKK4

Valsts vides dienesta Daugavpils reģionālā vides pārvalde (reģ. Nr. 90000017078) izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Atļauju daļas vecākais/-ā eksperts/-e (divas amata vietas uz nenoteiktu laiku, darbavieta Daugavpilī)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība. Izglītība vides zinātnē, bioloģijā, ķīmijā, fizikā, inženierzinātnē vai tiesību zinātnē tiks uzskatīta par priekšrocību

- profesionālā darba pieredze vides aizsardzības nozarē tiks uzskatīta par priekšrocību

- zināšanas un prasme lietot Latvijas Republikas un Eiropas Savienības normatīvos aktus vides aizsardzībā

- valsts pārvaldi reglamentējošo normatīvo aktu un administratīvā procesa pārzināšana un pielietošana praksē

- labas prasmes darbam ar standarta biroja programmatūru

- labas prasmes un zināšanas par dokumentu izstrādāšanu un noformēšanu

- labas komunikāciju spējas un sadarbības prasmes

- prasme strādāt ar liela apjoma informāciju, spēja patstāvīgi pieņemt lēmumus savas kompetences ietvaros

- analītiska domāšana

- spēja plānot un organizēt darbu

- prasme un vēlēšanās strādāt komandā

Galvenie amata pienākumi:

- sagatavot dokumentus un administratīvos aktus A, B un C kategorijas piesārņojošo darbību veikšanai

- sagatavot ūdens resursu lietošanas atļaujas, atkritumu apsaimniekošanas atļaujas, dabas resursu lietošanas atļaujas, siltumnīcefekta gāzu emisijas atļaujas

- veikt ietekmes uz vidi sākotnējo izvērtējumu, sagatavot tehniskos noteikumus, nosakot vides aizsardzības prasības paredzētajai darbībai

- sagatavot un sniegt citus izvērtējumus, atzinumus, saskaņojumus, izziņas, izvirzīt vides aizsardzības jomā atbilstoši normatīvo aktu prasībām

- sniegt konsultācijas vides aizsardzības jomā atbilstoši kompetencei

Piedāvājam:

- atalgojumu no 564 euro mēnesī pirms nodokļu nomaksas

- kvalifikācijas paaugstināšanas iespējas

- iespēju iegūt daudzpusīgu darba pieredzi vides aizsardzības jomā

Pieteikuma dokumentus (motivācijas vēstuli, dzīves un iepriekšējās darba pieredzes aprakstu (CV) un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas) ar norādi "Konkursam" iesniegt:

- personīgi Valsts vides dienesta Daugavpils reģionālajā vides pārvaldē 3. kabinetā Raiņa ielā 28, Daugavpilī,

- sūtīt skenētā veidā uz e-pasta adresi daugavpils@daugavpils.vvd.gov.lv,

- sūtīt pa pastu Valsts vides dienesta Daugavpils reģionālajai vides pārvaldei (Raiņa ielā 28, Daugavpilī, LV-5401),

15 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Kontaktinformācija: tālr. 65423219, 28366886, fakss 65426545, e-pasta adrese: daugavpils@daugavpils.vvd.gov.lv.


OP 2016/211.AKK5

Rail Baltica nacionālais ieviesējs SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" izsludina konkursu uz projekta vadītāja/-as amatu

SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" ir valsts kapitālsabiedrība, kuras dibināšanas mērķis ir Rail Baltica publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras izbūves projekta īstenošana Latvijā. "Eiropas dzelzceļa līnijas" projekta realizēšanai izsludina konkursu uz projektu ieviešanas departamenta projekta vadītāja/-as amatu

Galvenie amata pienākumi:

- vadīt, plānot, organizēt un koordinēt noteiktu projekta posmu, atbildēt par šī posma realizācijai paredzēto uzdevumu kvalitatīvu un savlaicīgu izpildi

- organizēt saistītos publiskos iepirkumus un nodrošināt noslēgto līgumu vadību

- koordinēt projekta grupas darbu

- nodrošināt nepieciešamo ieinteresēto pušu vadību

Prasības pretendentiem/-ēm:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība vadības zinībās vai inženierzinātnēs

- vismaz 2 gadu darba pieredze iestādē vai uzņēmumā, kur darba pienākumos ietilpa ar infrastruktūras objektu būvniecību saistīti jautājumi, tai skaitā publisko iepirkumu procesā

- zināšanas par Latvijas un Eiropas Savienības un citiem starptautiskiem būvniecības nozari reglamentējošiem normatīvajiem aktiem un dokumentiem un pieredze to piemērošanai praksē; vismaz 2 gadu pieredze Eiropas Savienības līdzfinansētu projektu īstenošanā

- pieredze komandas vadīšanā

- zināšanas un vismaz 5 gadu pieredze liela mēroga transporta projektu plānošanā, ieviešanā un uzraudzībā

- teicamas angļu profesionālās un sarunvalodas zināšanas

Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un CV ar galveno darba pienākumu aprakstu) līdz 16. novembrim nosūtīt elektroniski uz e-pasta adresi edzl@edzl.lv vai nosūtīt pa pastu SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" (Gogoļa ielā 3, Rīgā, LV-1050), vai iesniegt personīgi, iepriekš sazinoties pa tālr. 67028265.

Papildu informācija par projektu: Rail Baltica ir dzelzceļa transporta projekts, kura mērķis ir integrēt Baltijas valstis Eiropas dzelzceļu tīklā, un tas šobrīd aptver četras Eiropas Savienības valstis - Poliju, Lietuvu, Latviju un Igauniju. Baltijas valstīs plānots izbūvēt jaunu vairāk nekā 700 km garu Eiropas sliežu platuma (1435 mm) dzelzceļa līniju ar maksimālo ātrumu 240 km/h, veicinot iedzīvotāju mobilitāti un kravu pārvadājumus ziemeļu-dienvidu virzienā, kā arī tautsaimniecības ilgtspējīgu un diversificētu attīstību un konkurētspēju.


OP 2016/211.AKK6

Veselības ministrija kā valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca" (reģistrācijas Nr. 40003457109) kapitāla daļu turētāja izsludina atklātu konkursu uz vakanto amata vietu - valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca" valdes loceklis/-e

Valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca" valdes locekļa amata kandidātam/-ei izvirzāmās prasības:

- akadēmiskā augstākā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība medicīnā

- vismaz piecu gadu pieredze vadošā amatā jomā, kurā darbojas attiecīgā kapitālsabiedrība vai vismaz piecu gadu pieredze vadošā amatā, kas nodrošina kompetences un zināšanas, kuras nepieciešamas, lai profesionāli pildītu valdes locekļa uzdevumus konkrētajā amatā. Priekšroka kandidātiem ar darba pieredzi publiskas personas kapitālsabiedrībā

- praktiskā darba pieredze tādu jautājumu risināšanā, kas attiecas uz veselības aprūpes jautājumiem

- praktiskā darba pieredze ārsta profesijā vai veselības aprūpes iestāžu vadībā

- izpratne par publiskas personas kapitālsabiedrību pārvaldību un darbību un labas korporatīvās pārvaldības principu pārzināšana

- izpratne par VSIA "Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca" darbības stratēģijas realizēšanu medicīnas jomas attīstībā, tai skaitā attīstības un stratēģisko plānošanu

- valsts valodas zināšanas normatīvajos aktos valsts valodas lietošanas jomā noteiktajā apjomā

- angļu valodas zināšanas tādā apjomā, kas ļauj lasīt un saprast drukātu tekstu, sagatavot rakstisku tekstu, uzturēt dialogu, orientējoties profesionālajā terminoloģijā. Vēlamas vēl vismaz vienas svešvalodas zināšanas

- nevainojama reputācija

Ja vēlaties piedalīties amata konkursā, lūdzam iesniegt Veselības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldības departamentā (Brīvības ielā 72, Rīgā, LV-1011) vai nosūtīt uz oficiālo elektroniskā pasta adresi vm@vm.gov.lv (ja dokumenti parakstīti ar drošu elektronisko parakstu) līdz 2016. gada 21. novembrim (ieskaitot) ar norādi "Pieteikums VSIA "Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca" valdes locekļa amata konkursam" šādus dokumentus:

- personīgi parakstītu un datētu motivētu pieteikumu, iekļaujot informāciju, kas apliecina sludinājumā norādītās pieredzes un prasmju esamību

- personīgi parakstītu un datētu Curriculum Vitae (CV), iekļaujot pašvērtējumu par valodu zināšanām

- izglītību, pieredzi, prasmes un zināšanas apliecinošu dokumentu kopijas

- stratēģisko redzējumu par VSIA "Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca" darbību un attīstību medicīnas jomā, iekļaujot ieskatu par kapitālsabiedrības darbības mērķi, svarīgākajām nākotnes prioritātēm, veicamajām darbībām mērķu sasniegšanai un iespējamos risinājumus kapitālsabiedrības darbībai ierobežotu resursu apstākļos (500-1000 vārdu apjomā)

- apliecinājumu par atbilstību Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 31. panta ceturtās daļas prasībām

Papildu informācija pa tālr. 67876018 (Personāla un dokumentu pārvaldības departaments).


OP 2016/211.AKK7

Ventspils pilsētas dome (reģ. Nr. 90000051970) pagarina atklāta konkursa uz Ventspils pilsētas pašvaldības iestādes "Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvalde" vadītāja amatu kandidātu pieteikšanās termiņu līdz 2016. gada 4. novembrim ieskaitot. Uzziņas pa tālr. 636 01112, 636 01143.


OP 2016/211.AKK8

Valsts augu aizsardzības dienests izsludina konkursu uz vakanto darbinieka amatu (viena vakance uz noteiktu laiku) - Augu karantīnas departamenta Nacionālās fitosanitārās laboratorijas eksperts/-e (virusologs)

Prasības pretendentiem:

- augstākā izglītība lauksaimniecībā vai dabaszinātnēs

- vismaz viena gada veiksmīga darba pieredze laboratorijā

- zināšanas un pieredze darbā ar seroloģijas un molekulārās diagnostikas metodēm

- angļu valodas zināšanas

- prasme strādāt ar datoru

- spēja strādāt patstāvīgi, pieņemt lēmumus savu pilnvaru robežās un uzņemties atbildību

Galvenie darba uzdevumi saistīti ar vīrusu, viroīdu un fitoplazmu noteikšanu

Pieteikuma dokumenti (pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas) iesniedzami 20 kalendāro dienu laikā no paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī" Valsts augu aizsardzības dienesta Personāla daļā Rīgā, Lielvārdes ielā 36/38, tālr. 67027219, e-pasta adrese: personals@vaad.gov.lv.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)