Laidiens: 17.11.2016., Nr. 225

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2016/225.AKK1

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (reģ. Nr. 90001669496; www.vsaa.lv) izsludina konkursu uz Rīgas pilsētas Latgales nodaļas Klientu apkalpošanas daļas inspektora/-es valsts civildienesta ierēdņa amatu (vakance uz nenoteiktu laiku, dienesta vieta Fridriķa ielā 9 un Talejas ielā 1, Rīgā)

Galvenie pienākumi:

- konsultēt klientus par valsts sociālās apdrošināšanas pakalpojumiem un valsts sociālajiem pabalstiem

- pieņemt iesniegumus un ievadīt klientu datus informācijas sistēmā

- izdot administratīvos aktus

- sagatavot izziņas

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība sociālajās zinātnēs (priekšrocība pretendentiem ar izglītību tiesību zinību, ekonomikas un tām pielīdzināmās jomās, kuru programmās tiek apgūtas tiesību vai ekonomikas zināšanas)

- iepriekšēja darba pieredze (priekšrocība pretendentiem, kuriem ir pieredze klientu apkalpošanas darbā valsts, pašvaldību un finanšu institūcijās)

- prasme piemērot normatīvos aktus, zināšanas par administratīvo procesu, valsts sociālo apdrošināšanu un valsts sociālajiem pabalstiem

- orientācija uz klientu

- labas komunikācijas prasmes un argumentācijas spējas

- valsts valodas prasme augstākajā līmenī

- prasme strādāt ar biroja tehniku un datorprogrammām

Piedāvājam:

- mēnešalgu sākot no 527,00 EUR (bruto alga)

- atbildīgu darbu atsaucīgā un profesionālā kolektīvā

- iespēju paplašināt zināšanas un gūt praktisku darba pieredzi valsts pārvaldē

Konkursa pretendentiem/-ēm 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī" lūdzam iesniegt šādus dokumentus:

- dzīves aprakstu (CV) - atbilstoši Europass CV standartam, kas pieejams tīmekļvietnē www.europass.lv

- motivētu pieteikuma vēstuli, kurā iekļauj arī apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta pirmajā daļā noteiktajām prasībām

- izglītību apliecinošu dokumenta/-u kopiju/-as

Atlases konkurss notiks divās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izvērtēšana, ņemot vērā pretendentu iesniegtajos dokumentos esošo informāciju. Otrā kārta - pretendentu vērtēšana intervijas laikā, izmantojot pārrunu un praktisko uzdevumu/testu metodiku.

Dokumentus pieteikumam uz konkursu jāiesniedz vai jānosūta VSAA Rīgas pilsētas Latgales nodaļai, Fridriķa iela 9, Rīga, LV-1019 (ar norādi "Konkursam uz Klientu apkalpošanas daļas inspektora amatu") vai jānosūta uz e-pasta adresi Diana.Djackova@vsaa.lv. Tālr. uzziņām 67038901.


OP 2016/225.AKK2

Valsts meža dienests (turpmāk - VMD) atkārtoti izsludina konkursu uz Austrumlatgales virsmežniecības vecākā/-ās referenta/-es ierēdņa amatu (uz nenoteiktu laiku) Balvu mežniecībā

Prasības pretendentiem:

- nozarei atbilstoša akadēmiskā vai profesionālā augstākā izglītība (jebkura līmeņa izglītība mežsaimniecībā tiks uzskatīta par priekšrocību)

- vēlama pieredze ilgāka par gadu attiecīgajā profesijā vai specialitātē

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- precizitāte un augsta atbildības izjūta

- labas prasmes darbā ar datoru (MS Office), vēlme apgūt specializētās VMD informācijas sistēmas

Galvenie amata pienākumi:

- konsultēt klientus par VMD sniegtajiem pakalpojumiem

- operatīvi apkalpot klientus (pieņemt privātpersonu iesniegumus un citus dokumentus atļauju saņemšanai, koordinēt saņemto dokumentu izskatīšanu, atbildes vēstuļu sagatavošanu, izsniegt attiecīgās atļaujas)

- nodrošināt dokumentu sagatavošanu, apriti un glabāšanu atbilstoši noteiktajai kārtībai

- pārzināt un izmantot darba pienākumu veikšanai VMD informācijas sistēmas

Piedāvājam:

- mēnešalgu, sākot no 585,00 € (bruto alga)

- atbildīgu un stabilu darbu draudzīgā un profesionālā kolektīvā

- sociālās garantijas

Motivētu pieteikuma vēstuli, profesionālās darbības un izglītības aprakstu (CV) un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e-pasta adresi personals@vmd.gov.lv vai iesniegt personīgi Valsts meža dienestā Rīgā, 13. janvāra ielā 15 3. stāvā, 301. kabinetā, 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas (tālr. uzziņām 67220027).


OP 2016/225.AKK3

Atvasināta publiska persona (APP) "Dārzkopības institūts" izsludina konkursu uz šādu zinātniskā darbinieka vietu - 1 (viena) vadošā/-ās pētnieka/-es vieta Agrotehnisko pētījumu un šķirņu izvērtēšanas nodaļā

Prasības pretendentiem/-ēm: doktora grāds bioloģijas vai lauksaimniecības zinātnē; ir pieredze augļaugu agrotehnikā un šķirņu vērtēšanā (t. sk. ogulāju un zemeņu šķirņu un audzēšanas tehnoloģiju izmēģinājumu plānošanā, ierīkošanā un rezultātu analīzē) vismaz 15 gadi; ir latviešu, angļu, krievu valodas prasmes; darbs uz pilnu slodzi.

Konkursam iesniedzamie dokumenti:

- iesniegums par dalību konkursā

- dzīves gājuma apraksts (CV)

- izglītību un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas

Pieteikties līdz 30.11.2016. Dokumenti iesniedzami personīgi Dobelē, Graudu ielā 1, vai nosūtāmi uz e-pasta adresi darzkopibas.instituts@llu.lv vai pa pastu, adrese: Dārzkopības institūts, Dobelw, Graudu iela 1, Dobeles novads, LV- 3701.

Sīkāka informācija pa tālruni 63707344 vai 63722294.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2016/225.AKR1

Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācijas Juridiskās nodaļas juriskonsultes amatā no 2016.gada 15.novembra konkursa kārtībā iecelta ZANDA MICKĀNE.


OP 2016/225.AKR2

Valsts valodas centrs paziņo, ka Valodas kontroles departamenta Valodas kontroles reģionālās nodaļas vecākās inspektores amatā uz noteiktu laiku no 2016. gada 14. novembra ir iecelta EVISA UŠKĀNE.


OP 2016/225.AKR3

Valsts augu aizsardzības dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Kurzemes reģionālās nodaļas vecākās inspektores amatā iecelta ILVA KOZLOVSKA.


OP 2016/225.AKR4

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" 2016. gada 9. septembrī izsludinātais konkurss uz vakantajiem Rīgas pilsētas pārvaldes inspektora pārtikas uzraudzības jomā amatiem (3 amata vietas uz nenoteiktu laiku) noslēdzies bez rezultāta.


OP 2016/225.AKR5

Valsts meža dienests paziņo, ka konkurss uz vakanto Austrumlatgales virsmežniecības vecākā referenta ierēdņa amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2016/225.AKR6

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Izglītības un zinātnes attīstības departamenta Izglītības satura projektu nodaļas vecākās ekspertes amatā uz nenoteiktu laiku no 2016.gada 14.novembra iecelta ANTRA KAMRADZE.


OP 2016/225.AKR7

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Juridiskā nodrošinājuma un projektu atlases departamenta Izglītības, zinātnes un cilvēkresursu attīstības projektu atlases nodaļas vecākās ekspertes amatā uz noteiktu laiku no 2016.gada 14.novembra iecelta ANTRA DZĒRVE.


OP 2016/225.AKR8

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Izglītības un zinātnes attīstības departamenta Izglītības infrastruktūras un zinātnes projektu nodaļas projekta vadītājas amatā uz nenoteiktu laiku no 2016.gada 15.novembra iecelta LĪVA STŪRĪTE.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)