Laidiens: 05.09.2017., Nr. 176

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursu rezultāti

OP 2017/176.AKR1

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkurss uz Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Vides un energoefektivitātes departamenta Energoefektivitātes nodaļas vecākā projekta vadītāja amatu uz noteiktu laiku noslēdzies bez rezultāta.


OP 2017/176.AKR2

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkurss uz Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Izglītības un zinātnes attīstības departamenta Izglītības infrastruktūras attīstības projektu nodaļas projekta vadītāja amatu uz noteiktu laiku noslēdzies bez rezultāta.


OP 2017/176.AKR3

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkurss uz Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Izglītības un zinātnes attīstības departamenta Izglītības infrastruktūras attīstības projektu nodaļas vecākā eksperta amatu uz noteiktu laiku noslēdzies bez rezultāta.


OP 2017/176.AKR4

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkurss uz Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Cilvēkresursu attīstības projektu departamenta Veselības attīstības projektu nodaļas vecākā eksperta amatu uz noteiktu laiku noslēdzies bez rezultāta.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)