Laidiens: 29.12.2017., Nr. 258

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2017/258.AKK1

Biedrība "Eiropas Ekonomisko un tehnoloģisko pētījumu institūts", reģ. Nr. 40008266445, izsludina konkursu uz zinātniskā personāla amata vietām:

- vadošais pētnieks betona tehnoloģijas un ražošanas tehnoloģijas specialitātē

- vadošais pētnieks materiālu zinātnē

- pētnieks enerģijas efektīvā un ekoloģiskā būvniecībā, nekustamā īpašuma attīstībā un pārvaldībā

- pētnieks nekustamā īpašuma attīstībā, pārvaldībā un ekonomikā

- pētnieks tehnisko sistēmu matemātiskā modelēšanā elektrisko iekārtu un mašīnu nozarē

Ar pētniecības amatu darba uzdevumiem, konkursa nolikuma un pieteikumu noformēšanas atbilstoši prasībām pretendenti/-es var iepazīties Biedrības "Eiropas Ekonomisko un tehnoloģisko pētījumu institūts" interneta vietnē publicētajā sludinājumā: http://www.eriet.eu/par/vakances/

Pieteikšanās termiņš ir līdz 2018. gada 22. janvārim.

Konkursam iesniedzamo dokumentu reģistrācija Biedrības "Eiropas Ekonomisko un tehnoloģisko pētījumu institūts" telpās Margrietas ielā 16-5, Rīgā, LV-1046. Papildu informācija elektroniskajā pastā: info@eriet.eu.


OP 2017/258.AKK2

Valsts kanceleja ir tiešās valsts pārvaldes iestāde, kas nodrošina Ministru prezidenta un Ministru kabineta darbību. Meklējam profesionālus, atbildīgus un uz rezultātu orientētus kolēģus. Ja esat gatavs/-a jauniem izaicinājumiem un vēlaties augt profesionāli, aicinām pievienoties Valsts kancelejas kolektīvam!

Piedāvājam pieteikties Dokumentu nodrošinājuma departamenta Ministru kabineta sēžu nodrošināšanas nodaļas vecākā referenta valsts civildienesta ierēdņa amatam uz nenoteiktu laiku

Galvenie pienākumi:

- veikt Ministru kabineta sēdes, Ministru kabineta komitejas sēdes un Valsts sekretāru sanāksmes sagatavošanas priekšdarbus informācijas sistēmās, tai skaitā izskatāmo dokumentu pieejamībai sistēmā e-Portfelis

- veikt atbalsta funkcijas Ministru kabineta sēdes, Ministru kabineta komitejas sēdes un Valsts sekretāru sanāksmes norises laikā

- veikt citus ar nodaļai novirzīto dokumentu apriti saistītus pienākumus

Amata prasības un nepieciešamās kompetences:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība humanitāro vai sociālo zinātņu jomā

- pieredze darbā valsts pārvaldē ilgāka par vienu gadu

- darba pieredze dokumentu pārvaldības jomā ilgāka par vienu gadu

- teicamas saskarsmes un komunikācijas prasmes

- vēlamas svešvalodu zināšanas

Valsts kanceleja piedāvā:

- atbildīgu darbu vadošā valsts pārvaldes iestādē, piedāvājot iespēju celt valsts pārvaldes efektivitāti, produktivitāti un konkurētspēju

- profesionālu, atsaucīgu un draudzīgu kolēģu komandu

- saņemt stabilu atalgojumu atbilstoši 8. mēnešalgu grupai un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu, CV un augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju) 10 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas sūtīt vai iesniegt Valsts kancelejā Brīvības bulvārī 36, Rīga LV-1520, e-pasta adrese: pasts@mk.gov.lv. tālrunis uzziņām 67082844. Informējam, ka pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa otrajai kārtai!


OP 2017/258.AKK3

Valsts tiesu ekspertīžu birojs izsludina atklātu konkursu uz specializētā valsts civildienesta ierēdņa amatu - Dokumentu ekspertīžu departamenta vecākais tiesu eksperts

Prasības pretendentam/-ei:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā akadēmiskā izglītība vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- Tiesu ekspertu likumā noteiktajā kārtībā apliecināta tiesu eksperta kvalifikācija specialitātē 14.01 "Informācijas tehnoloģiju izpēte"

- ne mazāk kā trīs gadu pieredze tiesu eksperta specialitātē 14.01 "Informācijas tehnoloģiju izpēte"

- augsta atbildības izjūta, koncentrēšanās spēja

- spēja patstāvīgi pieņemt lēmumu un argumentēt savu viedokli

- teicamas latviešu un labas divu svešvalodu zināšanas

- prasme strādāt ar datoru

Gaidām motivētu pieteikuma vēstuli, profesionālās pieredzes aprakstu, izglītību un tiesu eksperta tiesības apliecinošu dokumentu kopijas 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas. Fakss 67517749, e-pasta adrese: vteb@vteb.gov.lv.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2017/258.AKR1

Nodrošinājuma valsts aģentūra paziņo, ka Īpašumu, bruņojuma un materiālo rezervju departamenta Būvniecības nodaļas vadītājas valsts civildienesta ierēdnes amatā uz nenoteiktu laiku konkursa kārtībā 2017.gada 20.decembrī iecelta SOLVEIGA TIĻUGA.


OP 2017/258.AKR2

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Juridiskā departamenta Projektu tiesiskā nodrošinājuma nodaļas juristes valsts civildienesta ierēdnes amatā no 2017.gada 21.decembra ir iecelta IEVA MOROZA.


OP 2017/258.AKR3

Valsts vides dienesta Lielrīgas reģionālā vides pārvalde informē, ka oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" 2017. gada 23.novembrī izsludinātais konkurss uz vakanto Atļauju daļas Tehnisko noteikumu un vides informācijas sektora vecākā eksperta amatu (viena amata vieta uz nenoteiktu laiku) beidzies bez rezultāta.


OP 2017/258.AKR4

Veselības ministrija informē, ka Farmācijas departamenta vecākā referenta amata konkurss noslēdzies bez rezultāta.


OP 2017/258.AKR5

Veselības ministrija informē, ka Sabiedrības veselības departamenta Starpnozaru sadarbības nodaļas vecākā referenta amata konkurss (atkarību profilakses jautājumos) noslēdzies bez rezultāta.


OP 2017/258.AKR6

Veselības ministrija informē, ka Resursu vadības departamenta Projektu vadības nodaļas eksperta amata konkurss noslēdzies bez rezultāta.


OP 2017/258.AKR7

Veselības ministrija informē, ka Resursu vadības departamenta Projektu vadības nodaļas projekta vadītājas amatā iecelta VIKTORIJA BLAUA.


OP 2017/258.AKR8

Valsts zemes dienests paziņo, ka 2017. gada 25. oktobrī oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", Nr. 212, izsludinātais konkurss uz Juridiskā departamenta Juridiskās daļas jurista (valsts civildienesta ierēdņa divas amata vietas uz nenoteiktu laiku) amatu ir noslēdzies bez rezultāta.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)