Laidiens: 19.05.2017., Nr. 98

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2017/98.AKK1

Lauku atbalsta dienests (reģ. Nr. 90000794228; www.lad.gov.lv) aicina darbā ZIEMEĻVIDZEMES REĢIONĀLĀS LAUKSAIMNIECĪBAS PĀRVALDES LAUKSAIMNIECĪBAS UN LAUKU ATTĪSTĪBAS DAĻAS VECĀKO REFERENTU/-I (ierēdņa amats uz nenoteiktu laiku)

Lauksaimniecības un lauku attīstības daļas komanda, kuras galvenie uzdevumi ir Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai projektu pieteikumu pārbaudes, lēmumu pieņemšana par atbalsta pieteikumu apstiprināšanu vai noraidīšanu un finansējuma izmaksas apjomu, meklē pozitīvu un radošu kolēģi!

JA TEV PIEMĪT SPĒJA

aktīvi rīkoties, lai sasniegtu mērķus un saskatīt iespējas, kā uzlabot iestādes procesus ar mērķi atvieglot klientam pakalpojuma saņemšanu, uzņemties atbildību problēmsituācijās ar klientiem un piemeklēt atbilstošākos risinājumus, analizēt un apstrādāt sarežģītu un liela apjoma informāciju, pieņemt konkrētus lēmumus, izvērtējot iespējamos riskus, kā arī ievērot profesionālās ētikas principus un normas tad

MĒS TEV UZTICĒSIM

izvērtēt Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstības projektus, pieņemt lēmumus par atbalsta pasākumu finansējuma piešķiršanu, doties darba braucienos, lai veiktu pārbaudes un vizītes uz vietas, darboties ar IT sistēmām un datubāzēm

MĒS NO TEVIS SAGAIDĀM

augstāko izglītību, vēlams ekonomikas vai lauksaimniecības jomā, vēlams profesionālo pieredzi atbilstoši darbības jomai, zināšanas par procesiem lauksaimniecībā, būvniecībā un grāmatvedībā, izpratni par Eiropas Savienības atbalsta administrēšanas pamatprincipiem un mehānismiem, labas datora lietošanas prasmes (MS Office standarta programmas), B kategorijas autovadītāja apliecību un labas auto vadīšanas iemaņas

Ja tu atbilsti Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām, tad piesakies un kļūsti par daļu no LAD komandas, jo mēs tev piedāvājam:

- iespēju veikt atbildīgu un interesantu darbu valsts pārvaldē

- atalgojumu atbilstoši 9. mēnešalgu grupai un sociālās garantijas

- iespēju paplašināt zināšanas un profesionālās iemaņas

- radošu un profesionālu kolēģu komandu

- darbavietu Valmierā

Pieteikties vari, sūtot CV, pieteikuma vēstuli un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju Lauku atbalsta dienesta Personāla daļai 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" uz e-pasta adresi darbs@lad.gov.lv vai sūtot pa pastu/iesniedzot personīgi Rīgā, Republikas laukumā 2, LV-1981, tālr. uzziņām 67027697, 27877187, vai Valmierā, Mūrmuižas ielā 18, LV-4201, tālr. uzziņām 28347758.


OP 2017/98.AKK2

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra aicina pievienoties Zinātnes attīstības un pētniecības projektu nodaļai VECĀKO EKSPERTU/-I (ierēdņa amats uz noteiktu laiku uz 5 gadiem)

Tavi darba uzdevumi būs nodrošināt Eiropas Savienības fondu projektu ietvaros veikto iepirkumu pirmspārbaudes un iepirkumu pārbaudes, nodrošināt iepirkumu plānu izskatīšanu un atzinumu sniegšanu par tiem, veikt nodaļas darbinieku izskatīto iepirkumu dokumentu virsuzraudzību, nodrošināt projektu īstenošanas uzraudzību un kontroli, izskatot finansējuma saņēmēju iesniegtos maksājuma pieprasījumus un veicot pārbaudes projektu īstenošanas vietās.

MĒS PIEDĀVĀJAM pievienoties mūsdienīgai, profesionālai un motivētai komandai, iegūt lielisku darba pieredzi, ikdienu pavadot dinamiskā darba vidē, stabilu atalgojumu (bruto darba algu no 940 euro līdz 1287 euro), sociālo nodrošinājumu, darbavietu Rīgas centrā.

MĒS SAGAIDĀM, KA TEV IR

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- pieredze darbā ar Eiropas Savienības fondu projektu īstenošanu, administrēšanu, uzraudzību vai kontroli

- pieredze publiskā iepirkuma dokumentācijas un procesa izvērtēšanā

- zināšanas publisko iepirkumu jautājumos

- pamatzināšanas grāmatvedības jautājumos

- izpratne par Eiropas Savienības fondu vadības sistēmu Latvijā

- izpratne un spēja labi orientēties normatīvajos dokumentos

- vēlamas angļu valodas zināšanas

- spēja strādāt patstāvīgi un komandā

- spēja analītiski izvērtēt procesus un to rezultātus

- iniciatīva un elastīga domāšana

- augsta atbildības izjūta, labas argumentācijas spējas

Ja tevi ieinteresēja mūsu piedāvājums un darba saturs un vēlies būt viens no mums, aicinām savu CV, motivācijas vēstuli un augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas desmit dienu laikā no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" sūtīt Centrālajai finanšu un līgumu aģentūrai uz e-pasta adresi cfla@cfla.gov.lv ar norādi "Konkurss - Zinātnes attīstības un pētniecības projektu nodaļas vecākais eksperts".

Informējam, ka pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1. kārtā sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2. kārtai.


OP 2017/98.AKK3

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra aicina pievienoties Programmu uzraudzības un stratēģiskās plānošanas nodaļai VECĀKO EKSPERTU/-I (ierēdņa amats)

Tavi darba pienākumi būs veikt Eiropas Savienības fondu ieviešanas progresa informācijas apkopošanu un analīzi, pārzināt un analizēt Eiropas Savienības fondu specifisko atbalsta mērķu ieviešanas nosacījumus, Eiropas Savienības fondu normatīvo bāzi un plānošanas dokumentus, sniegt priekšlikumus Eiropas Savienības fondu specifisko atbalsta mērķu ieviešanas nosacījumu pilnveidošanai. Savas kompetences ietvaros nodrošināt aģentūras pārstāvību Eiropas Savienības fondu plānošanas un ieviešanas dokumentu izstrādes un saskaņošanas procesā.

MĒS PIEDĀVĀJAM pievienoties mūsdienīgai, profesionālai un motivētai komandai, iegūt lielisku darba pieredzi, ikdienu pavadot dinamiskā darba vidē, stabilu atalgojumu (bruto darba algu no 1020 euro līdz 1340 euro), sociālo nodrošinājumu, darbavietu Rīgas centrā.

MĒS SAGAIDĀM, KA TEV IR

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība (vēlams ekonomikā, vadības vai tiesību zinātnē)

- laba izpratne par Eiropas Savienības fondu administrēšanas sistēmu Latvijā

- pieredze darbā ar Eiropas Savienības fondu vadību

- laba izpratne un pieredze iekšējo un ārējo normatīvo aktu izstrādē

- analītiska domāšana, labas argumentācijas spējas, prasme formulēt un argumentēt viedokli gan rakstos, gan mutvārdos

- labas komunikācijas un sadarbības prasmes

- augsta atbildības izjūta, radošums, iniciatīva un vēlme nepārtraukti un patstāvīgi mācīties

- labas angļu valodas zināšanas

Ja tevi ieinteresēja mūsu piedāvājums un darba saturs un vēlies būt viens no mums, aicinām savu CV, motivācijas vēstuli un augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas desmit dienu laikā no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" sūtīt Centrālajai finanšu un līgumu aģentūrai uz e-pasta adresi cfla@cfla.gov.lv ar norādi "Konkurss - Programmu uzraudzības un stratēģiskās plānošanas nodaļa vecākais eksperts".

Informējam, ka pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1. kārtā sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2. kārtai.


OP 2017/98.AKK4

Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde, reģistrācijas Nr. 90000054163, izsludina konkursu uz Naturalizācijas pārvaldes VECĀKĀ/-ĀS REFERENTA/-ES ierēdņa amatu (uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentam:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vēlams - tiesību zinātnē)

- izpratne par Latvijas pilsonības iegūšanas jautājumiem

- darba pieredze informācijas izvērtēšanā un lēmumu projektu izstrādē

- teicamas latviešu valodas zināšanas

- ļoti labas krievu valodas zināšanas

- vēlamas angļu valodas zināšanas

- vēlamas lietvedības zināšanas dokumentu izstrādāšanā un noformēšanā

- vēlama pieredze darbā valsts pārvaldē

Galvenie amata pienākumi:

- izstrādāt lēmumu projektus par pilsonības jautājumiem

- pārbaudīt personu sniegto informāciju

- pieprasīt un izvērtēt informāciju par personu atbilstību Pilsonības likuma prasībām

- sagatavot lēmumu un atbilžu projektus uz personu sūdzībām un iesniegumiem

Pārvalde piedāvā:

- iespēju veikt atbildīgu un interesantu darbu valsts pārvaldē

- stabilu atalgojumu (710 EUR pirms nodokļu nomaksas pārbaudes laikā un 735 EUR pirms nodokļu nomaksas pēc pārbaudes laika)

- pēc pārbaudes laika - veselības apdrošināšanu

- labus darba apstākļus Rīgā, Čiekurkalna 1. līnijā 1

Iesniedzamie dokumenti:

- motivēta pieteikuma vēstule

- CV

- izglītības dokumenta kopija

Pretendentu vērtēšanas komisija izskatīs tikai tos pieteikumus, kuriem būs pievienoti visi iesniedzamie dokumenti.

Pretendentiem, kuri izglītību ir ieguvuši ārvalstīs, jāpievieno dokuments par izglītības akadēmisko atzīšanu Latvijā.

Dokumentus var iesniegt 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis":

- nosūtot pa pastu Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes Personāla vadības un sabiedrisko attiecību departamentam, adrese: Čiekurkalna 1. līnija 1, k-3, Rīga, LV-1026;

- personīgi Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes Personāla vadības un sabiedrisko attiecību departamentā Čiekurkalna 1. līnijā 1, k-3, Rīgā, LV-1026;

- nosūtot uz e-pasta adresi personas@pmlp.gov.lv ar norādi "Pieteikums vecākā referenta amatam".

Uzziņas pa tālruni 67219273.


OP 2017/98.AKK5

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto amatu - ES fondu projektu departamenta ESF projekta "Atbalsts ilgākam darba mūžam" vecākā/-ās eksperta/-es amatu (1 amata vieta uz noteiktu laiku, uz projekta norises laiku)

Prasības pretendentiem:

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- vēlama vismaz viena gada darba pieredze nodarbinātības jomā vai projektu vadībā

- Latvijas Republikas un Eiropas Savienības normatīvo aktu pārzināšana amata kompetences ietvaros, ieskaitot Eiropas Savienības struktūrfondu jomā

- izpratne par valsts politiku nodarbinātības jomā un Eiropas Savienības nodarbinātības politikas jautājumiem

- prasme vērtēt faktus, analizēt datus, paredzēt un novērtēt riskus

- organizatora spējas, iniciatīva, komunikācijas prasmes

- vēlamas svešvalodu zināšanas (angļu, krievu valoda)

- pieredze darbā ar datoru (lietotāja līmenī) un biroja tehniku

Amata mērķis un galvenie amata pienākumi: nodrošināt projekta īstenošanu atbilstoši Ministru kabineta 2016. gada 2. augusta noteikumu Nr. 504 "Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 7.3.2. specifiskā atbalsta mērķa "Paildzināt gados vecāku nodarbināto darbaspēju saglabāšanu un nodarbinātību" īstenošanas noteikumi" un citu normatīvo aktu prasībām, projekta mērķiem un uzdevumiem, apstiprinātajiem rādītājiem un noteiktajiem rezultātiem.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 805,00 EUR, 2. kategorija: 926,00 EUR, 3. kategorija: 1057,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 10 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", Pretendentam jānosūta pa pastu Nodarbinātības valsts aģentūrai, adrese: K. Valdemāra iela 38, k-1, Rīga, LV-1010, vai uz e-pasta adresi konkursi@nva.gov.lv ar norādi "AIDM_vecākais_eksperts". Informācija pa tālruni 67021794 un Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas Pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuriem testā būs iegūts noteiktu punktu skaits.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus.


OP 2017/98.AKK6

Valsts zemes dienests (reģ. Nr. 90000030432) ir Tieslietu ministrijas pārraudzībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, kas nodrošina Nekustamā īpašuma valsts kadastra darbību, Valsts adrešu reģistra un Apgrūtināto teritoriju informācijas sistēmas darbību, kā arī veic būvju kadastrālo uzmērīšanu un nekustamo īpašumu kadastrālo vērtēšanu.

Valsts zemes dienests izsludina konkursu uz vakanto Kurzemes reģionālās nodaļas jurista/-es (darbinieka amata vieta uz nenoteiktu laiku) amatu

Galvenie amata pienākumi:

- juridiskā atbalsta sniegšana nodaļā, Valsts zemes dienesta pārstāvība tiesās (t. sk. procesuālo dokumentu tiesām sagatavošana)

Pretendentam izvirzītās prasības:

- otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība tiesību zinātnē

- ne mazāk kā divu gadu pieredze jurista amatā

- valsts valodas prasme augstākajā līmenī

- labas prasmes darbā ar MS Office programmām

- prasme orientēties dienesta darbību regulējošos tiesību aktos un dienesta sniegtajos pakalpojumos

- spēja strādāt augstas darba intensitātes apstākļos un patstāvīgi plānot savu darba procesu

- prasme apkopot un analizēt liela apjoma informāciju un lietot praksē teorētiskās zināšanas

Piedāvājam:

- darbavietu Liepājā, Graudu ielā 27/29

- darbu dinamiskā organizācijā un profesionālā kolektīvā

- atalgojumu atbilstoši 9.mēnešalgas grupai un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam.

Pretendentiem pieteikuma vēstules dalībai konkursā, norādot motivāciju, dzīves gaitas aprakstus (CV) un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas 15 dienu laikā no publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" sūtīt Personāla daļai Rīgā, 11. novembra krastmalā 31, vai elektroniski uz e-pasta adresi konkurss@vzd.gov.lv, tālr. uzziņām 67038614.


OP 2017/98.AKK7

Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra izsludina konkursu uz jurista/-es amatu (uz noteiktu laiku (uz vienu gadu), darbavieta Rīgā)

Prasības amata pretendentiem:

- augstākā izglītība tiesību zinātnē (vēlama specializācija normatīvo aktu izstrādē)

- pieredze normatīvo aktu projektu izstrādāšanā

- zināšanas un pieredze administratīvajā procesā tajā skaitā, lēmumu un cita veida administratīvo aktu sagatavošanā

- augsta atbildības izjūta, precizitāte, labas komunikācijas prasmes, spēja skaidri un argumentēti paust savu viedokli

- spēja strādāt paaugstinātas intensitātes apstākļos

- spēja strādāt komandā, plānot savu darbu un noteikt prioritātes

- prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru

Galvenie pienākumi:

- piedalīties politikas plānošanas dokumentu un tiesību aktu projektu izstrādē traktortehnikas, tās piekabju un traktortehnikas vadītāju uzraudzības jomā

- piedalīties darba grupās, kas saistītas ar normatīvo aktu izstrādi

- izskatīt personu apstrīdēšanas iesniegumus administratīvā procesa lietās, sagatavot lēmumprojektus un citus dokumentus

- pārstāvība citās valsts iestādēs vai tiesā

Piedāvājam:

- mēnešalga no 940 euro līdz 1050 euro (atbilstoši profesionālās pieredzes ilgumam)

- sociālās garantijas

Pretendentus lūdzam iesniegt CV, motivācijas vēstuli un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas Valsts tehniskās uzraudzības aģentūrai Republikas laukumā 2, Rīgā, LV-1010, vai nosūtīt uz e-pasta adresi veneranda.urtane@vtua.gov.lv ar norādi uz attiecīgo darbavietu. www.vtua.gov.lv

* Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra sazināsies ar tiem pretendentiem, kuri tiks izvirzīti nākamajai konkursa kārtai.


OP 2017/98.AKK8

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu uz Uzņēmējdarbības konkurētspējas departamenta Inovācijas nodaļas vecākā/-ās eksperta/-es amatu

Prasības pretendentam/-ei:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība tiesību zinātnēs

- amata pienākumiem atbilstoša darba pieredze komerctiesību jomā, līgumu un citu juridiska rakstura dokumentu sagatavošanā, tiesību aktu izstrādē

- zināšanas par valsts pārvaldes principiem un administratīvo procesu

- izpratne par Eiropas Savienību tiesību sistēmu un Eiropas Savienības struktūrfondu administrēšanas sistēmu un procesu

- teicamas latviešu valodas un ļoti labas angļu valodas prasmes, otras svešvalodas prasme tiks uzskatīta par priekšrocību

- praktiskā darba pieredze un zināšanas par Eiropas Savienības fondu projektu vadību vai citu ārvalstu finanšu instrumentu finansēto programmu īstenošanu, administrēšanu, uzraudzību un kontroli tiks uzskatītas par priekšrocību

- teicamas prasmes darbā ar standarta biroja programmatūru

- darba koordinēšanas, komunikācijas, sadarbības iemaņas

- labas analītiskās spējas

Amata pienākumi: darbs saistīts ar juridiskā atbalsta sniegšanu Ekonomikas ministrijas Uzņēmējdarbības konkurētspējas departamentā, kā arī ar Ekonomikas ministrijas kompetencē esošās valsts atbalsta programmas "Inovāciju motivācijas programma" administrēšanu un ieviešanas uzraudzību pasākuma īstenošanas periodā

Piedāvājam:

- atbildīgu, interesantu un dinamisku darbu

- vērtīgu pieredzi darbā ar valsts pārvaldes institūcijām un Eiropas Savienības institūcijām

Pretendentiem dokumentus (motivētu pieteikumu un CV ar galveno darba pienākumu aprakstu) 10 kalendāro dienu laikā no izsludināšanas dienas iesniegt elektroniski, nosūtot uz e-pasta adresi vakances@em.gov.lv vai Ekonomikas ministrijā (Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519), fakss 67280882. Tālr. uzziņām 67013183.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2017/98.AKR1

Finanšu ministrijā (reģ. Nr. 90000014724) konkursa kārtībā Budžeta departamenta Labklājības sfēras finansēšanas nodaļas vecākās referentes ierēdnes amatā uz noteiktu laiku no 2017.gada 15.maija iecelta RUTA PUCĒNA.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)