Laidiens: 07.01.2019., Nr. 4

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2019/4.AKK1

Latvijas Valsts mežzinātnes institūts "Silava" (turpmāk - LVMI Silava) izsludina konkursu uz direktora amatu

Nosacījumi pretendentam/-ei: augstākā izglītība, vismaz 3 gadu darba pieredze vadošā administratīvajā amatā. Par priekšrocību tiks uzskatītas svešvalodu zināšanas, labas komunikācijas prasmes, iepriekšēja darbība zinātniskā institūcijā vai meža nozarē, atsauksmes.

Konkursam iesniedzamie dokumenti:

- iesniegums LVMI Silava Zinātniskajai padomei par dalību konkursā,

- dzīves gājuma apraksts (CV),

- izglītību apliecinošu dokumentu kopija (kopijas),

- LVMI Silava turpmākas attīstības redzējums, tai skaitā precīzi definēti priekšlikumi LVMI Silava konkurētspējas palielināšanai zinātnes biznesā nacionālajā un starptautiskajā līmenī, priekšlikumi LVMI Silava rīcībai Viedās specializācijas stratēģijā un Meža un saistīto nozaru pamatnostādnēs ietverto uzstādījumu izpildei, kā arī sekmīgai LVMI Silava uzņemto līgumsaistību izpildei.

Mēneša atlīdzība par direktora pienākumu izpildi diapazonā no EUR 430 līdz EUR 2264.

Dokumenti iesniedzami divu mēnešu laikā no paziņojuma publicēšanas izdevumā ''Latvijas Vēstnesis'' LVMI Silava sekretariātā Salaspilī, Rīgas ielā 111, 217. istabā.


OP 2019/4.AKK2

Latvijas Lauksaimniecības universitātes (reģ. Nr. 90000041898) Zemkopības institūts izsludina konkursu uz akadēmiskā personāla amatu (uz noteiktu laiku)

- zinātniskais asistents - zinātņu nozarē Lauksaimniecības un zivsaimniecības zinātnes, mežzinātne, laukkopības apakšnozarē - 1 vieta

Pretendentiem jāiesniedz rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā, dokumentu noraksti, kas apliecina augstāko izglītību un nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus, dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī zinātniskā, pedagoģiskā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto zinātnisko darbu saraksts pēdējo sešu gadu laikā.

Dokumentu kopa jāiesniedz mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas LLU Personāldaļā Jelgavā, Lielā ielā 2, vai sūtīt pa pastu (LV-3001), pa e-pastu: personaldala@llu.lv.

Ar Nolikumu par LLU akadēmiskajiem amatiem var iepazīties LLU mājaslapā www.llu.lv sadaļā Par mums, Dokumenti, Nolikumi.

Darbavieta: LLU Zemkopības institūts, Zemkopības institūts 7, Zemkopības institūta ciems, Skrīveru novads.

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Lauksaimniecības universitāte, adrese: Lielā iela 2, Jelgava.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2019/4.AKR1

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Klimata pārmaiņu departamenta Klimata pārmaiņu un adaptācijas politikas nodaļas vecākā eksperta valsts civildienesta ierēdņa amatā no 2019. gada 2. janvāra ir iecelts DĀVIDS ZALĀNS.


OP 2019/4.AKR2

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Vides aizsardzības departamenta Vides kvalitātes un atkritumu apsaimniekošanas nodaļas ekspertes valsts civildienesta ierēdnes amatā no 2019. gada 3. janvāra ir iecelta ALVĪNE ZAVICKA.


OP 2019/4.AKR3

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Vides aizsardzības departamenta Piesārņojuma novēršanas nodaļas vecākās ekspertes valsts civildienesta ierēdnes amatā no 2019. gada 3. janvāra ir iecelta IEVA GRIĶE.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)