Laidiens: 05.04.2019., Nr. 69

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2019/69.AKK1

Latvijas Universitātes Literatūras, folkloras un mākslas institūts (LU LFMI), reģ. Nr. 90002118399, pamatojoties uz LU LFMI Stratēģiju (2015-2020), izsludina konkursu uz šādām akadēmisko amatu vietām:

- pētnieka vieta folkloristikas nozarē ar specializāciju folkloristikas vēsturē un folkloras avotu izpētē

- pētnieka vieta literatūras nozarē ar specializāciju literatūras teorijas un identitāšu pētījumos

- pētnieka vieta literatūras nozarē ar specializāciju padomju, diasporas un mūsdienu literatūras izpētē un papildus specializāciju literatūras teorijas un identitāšu pētījumos

- zinātniskā asistenta vieta kultūras un sociālajā antropoloģijā ar specializāciju vides antropoloģijā un kopienu aktīvisma izpētē

Pētnieka amata darba samaksa, sākot no 430 EUR mēnesī (bruto).

Zinātniskā asistenta darba samaksa, sākot no 355 EUR mēnesī (bruto).

LU LFMI amatu nolikumu un aprakstus skat. LU LFMI mājaslapas (www.lulfmi.lv) sadaļā "Dokumenti". Pretendentiem jāiesniedz: iesniegums, CV, zinātnisko kvalifikāciju apliecinoša dokumenta kopija, zinātnisko publikāciju saraksts (2013-2019) un perspektīvais pētnieciskā darba redzējums ievēlēšanas periodam (6 gadiem). Dokumenti iesniedzami līdz š.g. 7. maijam LU LFMI sekretariātā, Mūkusalas ielā 3, 509. kabinetā, kā arī elektroniski (ieva.garda@lulfmi.lv). Tālr. uzziņām 67229017.


OP 2019/69.AKK2

LATVIJAS UNIVERSITĀTE, reģistrācijas Nr. 90000076669, izsludina konkursu uz akadēmiskā personāla amata vietām

uz profesora amata vietām:

- ekonomika un uzņēmējdarbība - ekonometrija - 1 vieta

- fizika un astronomija - teorētiskā fizika - 1 vieta

Darba samaksa no 15,30 EUR/h.

uz asociētā profesora amata vietām:

- fizika un astronomija - cietvielu fizika - 1 vieta

- fizika un astronomija - ķīmiskā fizika - 1 vieta

Darba samaksa no 12,25 EUR/h.

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem un konkursa pieteikumu noformēšanu atbilstoši "Nolikuma par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātē" prasībām pretendenti/-es var iepazīties mājaslapā publicētajā sludinājumā https://www.lu.lv/lv/par-mums/vakances/.

Pieteikšanās termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas.

Konkursam iesniedzamo dokumentu reģistrācija Latvijas Universitātes Personālvadības departamentā Raiņa bulvārī 19, 128. telpā, Rīgā, LV-1586.

Latvijas Universitāte informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi (leģitīmo interešu nodrošināšana) un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Universitāte, e-pasts: datu.specialisti@lu.lv.

Papildu informācija pa tālr. 67033990.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)