Laidiens: 13.05.2020., Nr. 91

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2020/91.AKK1

Jelgavas pilsētas pašvaldība izsludina konkursu uz Jelgavas pilsētas pašvaldības administrācijas Attīstības un pilsētplānošanas pārvaldes Teritorijas plānošanas sektora būvinženiera amata vietu (1 vakance uz nenoteiktu laiku)

Galvenie pienākumi:

- sagatavot tehnisko specifikāciju būvprojekta izstrādes, būvdarbu, būvuzraudzības un citiem ar projektēšanu un būvniecību saistītu pakalpojumu iepirkumiem

- izskatīt un izvērtēt būvprojektu inženierrisinājumu sadaļu atbilstību projektēšanas uzdevumiem un normatīvo aktu prasībām

- konsultēt projektēšanas un būvniecības jautājumos t.sk. piedalīties pašvaldības administrācijas īstenošanā esošo investīciju projektu būvdarbu sanāksmēs, nodrošinot pašvaldības interešu pārstāvniecību

Prasības pretendentam/-ei:

- profesionālā augstākā izglītība būvniecības jomā (var būt arī pēdējā kursa students)

- spēja noteikt prioritātes, patstāvīgi organizēt, plānot savu darbu, pieņemt lēmumus, kā arī strādāt komandā

- prasme izteikt un argumentēt savu viedokli

- darbā izmantojamo tehnisko līdzekļu un sistēmu lietošanas prasme (MS Office, AutoCad, Microstation)

Pieteikuma dokumenti:

- motivēts pieteikums, nepārsniedzot vienu A4 lapu

- dzīves un iepriekšējās darba un profesionālās prakses pieredzes apraksts (CV)

- izglītību apliecinošu dokumentu kopijas vienā eksemplārā

iesniedzami Jelgavas pilsētas pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā, Lielajā ielā 11, Jelgavā, 131.kabinetā, slēgtā aploksnē ar norādi "Jelgavas pilsētas pašvaldības administrācijas Attīstības un pilsētplānošanas pārvaldes Teritorijas plānošanas sektora būvinženiera amata konkursam" vai sūtot uz e-pastu: dace.ebere@dome.jelgava.lv līdz 2020.gada 25.maijam (ieskaitot). Tālr. uzziņām 63005569, 29196462, e-pasts: gunita.osite@dome.jelgava.lv.

Amats klasificēts 20. amata saimes III līmenī (10. mēnešalgu grupa) ar mēnešalgu 1263,00 euro.

Piesakoties konkursam uz vakanto amatu, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei atlases konkursa mērķim - pretendentu atlases nodrošināšanai. Personas datu apstrādes pārzinis ir Jelgavas pilsētas pašvaldība. Personas dati tiks glabāti sešus mēnešus no konkursa rezultātu paziņošanas.


OP 2020/91.AKK2

LATVIJAS UNIVERSITĀTE, reģistrācijas Nr. 90000076669, izsludina konkursu Fizikas institūtā uz akadēmiskā personāla amatu vietām:

- uz vienu pētnieka amata vietu - fizika un astronomija

- uz vienu zinātniskā asistenta amata vietu - fizika un astronomija

Darba samaksa no 3,15 euro/h.

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem un konkursa pieteikumu noformēšanu atbilstoši "Nolikuma par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātē" prasībām pretendenti/-es var iepazīties mājaslapā publicētajā sludinājumā https://www.lu.lv/lv/par-mums/vakances/.

Pieteikšanās termiņš ir viens mēnesis no sludinājuma publicēšanas dienas.

Konkursam iesniedzamo dokumentu reģistrācija Latvijas Universitātes Personālvadības departamentā Raiņa bulvārī 19, 128. telpā, Rīgā, LV- 1586.

Latvijas Universitāte informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi (leģitīmo interešu nodrošināšana) un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Universitāte, e-pasts: datu.specialisti@lu.lv.

Papildu informācija pa tālr. 67033990.


OP 2020/91.AKK3

LATVIJAS MĀKSLAS AKADĒMIJA izsludina konkursu:

- uz vakanto asociētā profesora amata vietu - dizainā , vides mākslā

- uz vakanto asociētā profesora amata vietu - dizainā, funkcionālā dizainā

Prasības:

atbilstošas AL, AL 28., 29., 30., 31., 33. un 34. pantam, MK noteikumiem Nr. 391;

LMA Satversmei; Nolikumam par akadēmiskajiem amatiem Latvijas Mākslas akadēmijā.

Dokumentu iesniegšana uz vakantajām amata vietām elektroniski līdz 2020. gada 7. jūnijam (dokumenti tiek parakstīti ar drošu elektronisko parakstu, kas satur laika zīmogu).

Dokumentiem jābūt sakārtotiem atbilstoši iesniedzamo dokumentu sarakstam un aizpildīšanas principiem asociētā profesoru vēlēšanām Latvijas Mākslas akadēmijā

Dokumenti elektroniski tiek iesniegti silvija.kusnere@lma.lv līdz 7. jūnijam un (izdrukātā formātā) jāiesniedz LMA Personāldaļā (4. telpā) no 2020. gada no 18. maija līdz 7. jūnijam (darba dienās) no pulksten 10.00 līdz 15.30 (iepriekš vienojoties par drošu dokumentu iesniegšanu). Informācija pa tālruni 6 7321892 vai LMA mājaslapā www.lma.lv

Asociētā profesora mēneša darba alga EUR 1225,00 par akadēmisko darba slodzi.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)