Laidiens: 13.09.2024., Nr. 179

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2024/179.AKK1

Latvijas Universitātes Literatūras, folkloras un mākslas institūts (LU LFMI), pamatojoties uz LU LFMI Stratēģiju (2022.-2027.), izsludina konkursu uz akadēmisko amatu vietām:

- zinātniskā asistenta amata vieta (nepilna slodze) humanitārajās un mākslas zinātnēs mūzikas, vizuālās mākslas un arhitektūras nozares latviešu folkloristikas apakšnozarē ar specializāciju kultūras procesu pētniecībā - kultūrprakšu pētniecībā un folkloristikas vēstures izpētē;

- zinātniskā asistenta amata vieta (nepilna slodze) humanitārajās un mākslas zinātnēs valodniecības un literatūrzinātnes nozares salīdzināmās literatūrzinātnes apakšnozarē ar specializāciju vēsturisko un mūsdienu kultūras procesu izpētē literatūrā reģionālajā un salīdzinošā kontekstā.

Zinātniskā asistenta darba samaksa, sākot no 450 EUR mēnesī (bruto).

LU LFMI amatu nolikumi un apraksti pieejami LU LFMI mājaslapas (www.lulfmi.lv) sadaļā "Dokumenti".

Pretendentiem jāiesniedz: iesniegums, CV, zinātnisko kvalifikāciju apliecinoša dokumenta kopija, zinātnisko publikāciju saraksts (2018.-2024.) un perspektīvais pētnieciskā darba redzējums ievēlēšanas periodam (6 gadiem). Dokumenti iesniedzami līdz š. g. 14. oktobrim LU LFMI sekretariātā, Mūkusalas ielā 3, 510. kabinetā (elektroniskā kopija nosūtāma uz e-pastu: janis.oga@lulfmi.lv) vai, parakstīti ar drošu elektronisko parakstu, līdz minētajam termiņam nosūtāmi uz e-pasta adresi info@lulfmi.lv (kopija: janis.oga@lulfmi.lv). Tālr. uzziņām 29174515.


OP 2024/179.AKK2

Tieslietu ministrija ir vadošā valsts pārvaldes iestāde tieslietu nozarēs, izstrādā, organizē un koordinē politiku 20 jomās; ir augstākā iestāde 10 padotībā esošajām valsts pārvaldes iestādēm; sadarbības partneris citām nozaru ministrijām, nevalstiskajām organizācijām, profesionālajām asociācijām.

Aicinām tevi komandā

FINANŠU DEPARTAMENTA GRĀMATVEŽA amatā

Mēs tev uzticēsim:

- veikt algu, atvaļinājuma naudas, slimības lapu vai citu maksājumu aprēķinu, pamatojoties uz no Personāla daļas saņemtajiem rīkojumiem un saskaņā ar spēkā esošo likumdošanu

- sagatavot nepieciešamos statistikas un citus pārskatus

- sagatavot un apstrādāt maksājumu uzdevumus atbilstoši iesniegtajiem rēķiniem, noslēgtajiem līgumiem, u.c. attaisnojuma dokumentiem

- piedalīties gada slēguma inventarizācijās atbilstoši ministrijas rīkojumiem

Sagaidām, ka tev ir:

- vēlama akadēmiskā izglītība vai profesionālā augstākā izglītība ekonomikā un finansēs

- pieredze grāmatvedības uzskaites jomā

- prasmes strādāt ar resursu vadības sistēmu Horizon

- darba pieredze grāmatvedībā vismaz 2. gadi

- zināšanas par budžeta iestāžu grāmatvedības uzskaiti regulējošiem normatīvajiem aktiem

- zināšanas nodokļu reglamentējošajā likumdošanā

- analītiskā domāšana, darbs komandā, iniciatīva, komunikācija

- prasme strādāt ar MS Office un interneta resursiem lietotāja līmenī

Mēs piedāvājam:

- mēnešalgu no 1500 euro

- sociālās garantijas

- darba vietu Rīgas centrā

- elastīgu darba laiku, kā arī iespēju strādāt attālināti

- stabilitāti un uz ilgtermiņu balstītu sadarbību

- daudzveidīgu uzdevumu klāstu

- jaunas zināšanas un iespēju attīstīt savas prasmes

- atsaucīgus un profesionālus kolēģus

Lai saņemtu detalizētāku informāciju par veicamajiem pienākumiem, lūgums sazināties ar Finanšu departamenta direktori. Tālrunis uzziņām 67036727.

Piesakies 10 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas brīža un Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu un informāciju par iegūto profesionālo pieredzi, izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un CV) iesniedz Tieslietu ministrijas Personālvadības departamentā (Brīvības bulvārī 36, Rīgā, LV 1536) vai elektroniski, nosūtot uz e-pastu: personals@tm.gov.lv. Tālrunis uzziņām 67036998 vai 67036731.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)