Laidiens: 25.10.2024., Nr. 209

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

OP 2024/209.PD1

 Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) paziņo, ka ir veikti grozījumi Eiropas Savienības kohēzijas politikas programmas 2021.-2027. gadam 1.1.1. specifiskā atbalsta mērķa "Pētniecības un inovāciju kapacitātes stiprināšana un progresīvu tehnoloģiju ieviešana kopējā P&A sistēmā" 1.1.1.5. pasākuma "Latvijas pilnvērtīga dalība Apvārsnis Eiropa programmā, tajā skaitā nodrošinot kompleksu atbalsta instrumentu klāstu un sasaisti ar RIS3 specializācijas jomu attīstīšanu" otrās kārtas projektu iesniegumu atlases nolikumā.  

Grozījumi veikti atlases nolikumā, atlases nolikuma 1. pielikumā "1.1.1. specifiskā atbalsta mērķa "Pētniecības un inovāciju kapacitātes stiprināšana un progresīvu tehnoloģiju ieviešana kopējā P&A sistēmā" 1.1.1.5. pasākuma "Latvijas pilnvērtīga dalība Apvārsnis Eiropa programmā, tajā skaitā nodrošinot kompleksu atbalsta instrumentu klāstu un sasaisti ar RIS3 specializācijas jomu attīstīšanu" 2.kārtas projekta iesnieguma aizpildīšanas metodika" un atlases nolikuma 2. pielikumā "Projekta iesnieguma vērtēšanas kritēriju piemērošanas metodika", pamatojoties uz Izglītības un zinātnes ministrijas kā Eiropas Savienības fondu atbildīgās iestādes 2024. gada 16. oktobrī apstiprināto metodiku "Vienas vienības izmaksu standarta likmju aprēķina un piemērošanas metodika Eiropas Savienības kohēzijas politikas programmas 2021. - 2027. gadam 1.1.1. specifiskā atbalsta mērķa "Pētniecības un inovāciju kapacitātes stiprināšana un progresīvu tehnoloģiju ieviešana kopējā P&A sistēmā" 1.1.1.5. pasākuma "Latvijas pilnvērtīga dalība Apvārsnis Eiropa programmā, tajā skaitā nodrošinot kompleksu atbalsta instrumentu klāstu un sasaisti ar RIS3 specializācijas jomu attīstīšanu" otrās projektu iesniegumu atlases kārtas īstenošanai".

Veiktie grozījumi un informācija par projektu iesniegumu atlasi pieejama CFLA tīmekļvietnē: https://www.cfla.gov.lv/lv/1-1-1-5-k-2.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)