• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Rēzeknes pilsētas dome
Republikas pilsētas domes publicē saistošos noteikumus un to paskaidrojuma rakstu. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas, ja tajos nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Pirms republikas pilsētas domes vēlēšanām republikas pilsētu vēlēšanu komisijas publicē reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus, pēc vēlēšanām – informāciju par pilsētas domē ievēlētajiem deputātiem.

TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rēzeknes pilsētas domes 2014. gada 10. oktobra saistošie noteikumi Nr. 48 "Grozījumi 2005.gada 1.septembra Rēzeknes pilsētas domes saistošajos noteikumos Nr.13 "Rēzeknes pilsētas pašvaldības nolikums"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 20.10.2014., Nr. 207 https://www.vestnesis.lv/op/2014/207.6

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rēzeknes pilsētas domes lēmums Nr.839

Par Rēzeknes pilsētas domes saistošo noteikumu Nr.48 "Grozījumi 2005.gada 1.septembra Rēzeknes pilsētas domes saistošajos noteikumos Nr.13 "Rēzeknes pilsētas pašvaldības nolikums"" apstiprināšanu

Vēl šajā numurā

20.10.2014., Nr. 207

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Rēzeknes pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 48

Pieņemts: 10.10.2014.

OP numurs: 2014/207.6

2014/207.6
RĪKI

Rēzeknes pilsētas domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 2 Visi

Rēzeknes pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.48

Rēzeknē 2014.gada 10.oktobrī (prot. Nr.42, 11.p.)

Grozījumi 2005.gada 1.septembra Rēzeknes pilsētas domes saistošajos noteikumos Nr.13 "Rēzeknes pilsētas pašvaldības nolikums"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām"
21.panta pirmās daļas 1.punktu un 24.pantu

1. Izdarīt 2005.gada 1.septembra Rēzeknes pilsētas domes saistošajos noteikumos Nr.13 "Rēzeknes pilsētas pašvaldības nolikums" šādus grozījumus:

1.1. izteikt 69.punktu šādā redakcijā:

"69. Par katru domes sēdē izskatāmo jautājumu pēc ziņojuma katram deputātam ir tiesības uzdot ziņotājam ne vairāk kā 3 jautājumus pēc būtības. Ja par kādu jautājumu uz domes sēdi ir uzaicinātas ieinteresētās personas, tad pēc domes priekšsēdētāja vai ziņotāja priekšlikuma tām tiek dots vārds, un tikai pēc tam notiek debates."

2. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc tā parakstīšanas.

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs A.Bartaševičs



Paskaidrojuma raksts
Rēzeknes pilsētas domes 2014.gada 10.oktobra saistošajiem noteikumiem Nr.48 "Grozījumi 2005.gada 1.septembra Rēzeknes pilsētas domes saistošajos noteikumos Nr.13 "Rēzeknes pilsētas pašvaldības nolikums""

Pašreizējās situācijas raksturojums Rēzeknes pilsētas domes 2005.gada 1.septembra saistošie noteikumi Nr.13 "Rēzeknes pilsētas pašvaldības nolikums" ir saistošie noteikumi, kas nosaka pašvaldības pārvaldes organizāciju, lēmumu pieņemšanas kārtību iedzīvotāju tiesības un pienākumus vietējā pārvaldē, kā arī citus pašvaldības darba organizācijas jautājumus.
Saistošo noteikumu nepieciešamības raksturojums, dokumenta būtība Bieži vien domes sēdēs izskatāmo jautājumu laikā ziņotājam pēc ziņojuma tiek uzdoti jautājumi, kas nav pēc būtības attiecināmi uz skatīto jautājumu. Lai nodrošinātu efektīvāku domes sēžu norises gaitu, kā arī lai runātājs nenovirzītos no apspriežamā temata, nepieciešams noteikt ierobežojumus attiecībā uz uzdoto jautājumu skaitu.

Ņemot vērā iepriekš minēto Rēzeknes pilsētas domes 2005.gada 1.septembra saistošajos noteikumos Nr.13 "Rēzeknes pilsētas pašvaldības nolikums" nepieciešams 69. punktu izteikt jaunā redakcijā.

Īss saistošo noteikumu satura izklāsts Ar saistošajiem noteikumiem Rēzeknes pilsētas domes 2005.gada 1.septembra saistošo noteikumu Nr.13 "Rēzeknes pilsētas pašvaldības nolikums" 69.punkts tiks izteikts jaunā redakcijā, nosakot, ka katrs deputāts ir tiesīgs uzdot ziņotājam ne vairāk kā 3 jautājumus pēc būtības.
Saistošo noteikumu iespējamā ietekme uz pašvaldības budžetu Nav attiecināms.
Saistošo noteikumu iespējamā ietekme uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Nav attiecināms.
Saistošo noteikumu iespējamā ietekme uz administratīvajām procedūrām Nav attiecināms.
Normatīvie akti, saskaņā ar kuriem saistošie noteikumi sagatavoti Likuma "Par pašvaldībām" 21.panta pirmās daļas 1.punkts, 24.pants.
Informācija par konsultācijām ar privātpersonām saistībā ar saistošo noteikumu projektu Saistošo noteikumu projekts un paskaidrojuma raksts ievietots www.rezekne.lv Rēzeknes pašvaldības sadaļā "Saistošo noteikumu projekti", pieejams domes Administrācijas Kancelejā un Iedzīvotāju apkalpošanas centrā (Atbrīvošanas alejā 93, Rēzeknē).

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs A.Bartaševičs

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!