• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Jūrmalas pilsētas dome
Republikas pilsētas domes publicē saistošos noteikumus un to paskaidrojuma rakstu. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas, ja tajos nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Pirms republikas pilsētas domes vēlēšanām republikas pilsētu vēlēšanu komisijas publicē reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus, pēc vēlēšanām – informāciju par pilsētas domē ievēlētajiem deputātiem.

TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jūrmalas pilsētas domes 2014. gada 13. novembra saistošie noteikumi Nr. 31 "Grozījums Jūrmalas pilsētas pašvaldības 2013.gada 25.jūlija saistošajos noteikumos Nr.28 "Par transportlīdzekļu iebraukšanu īpaša režīma zonā Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 22.12.2014., Nr. 254 https://www.vestnesis.lv/op/2014/254.16

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.33

Par ielu nosaukuma plākšņu, ēku un telpu grupu numura zīmju, norāžu uz pilsētas publiskās infrastruktūras un tūrisma objektiem izvietošanas kārtību Jūrmalas pilsētā

Vēl šajā numurā

22.12.2014., Nr. 254

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Jūrmalas pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 31

Pieņemts: 13.11.2014.

OP numurs: 2014/254.16

2014/254.16
RĪKI

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.31

Jūrmalā 2014.gada 13.novembrī (prot. Nr.16, 6.p.)

Grozījums Jūrmalas pilsētas pašvaldības 2013.gada 25.jūlija saistošajos noteikumos Nr.28 "Par transportlīdzekļu iebraukšanu īpaša režīma zonā Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par nodokļiem un nodevām"
12.panta pirmās daļas 6.punktu, Ministru kabineta
2005.gada 28.jūnija noteikumu Nr.480 "Noteikumi par kārtību,
kādā pašvaldība var uzlikt pašvaldības nodevas" 11.punktu

Izdarīt Jūrmalas pilsētas pašvaldības 2013.gada 25.jūlija saistošajos noteikumos Nr.28 "Par transportlīdzekļu iebraukšanu īpaša režīma zonā Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā" (Latvijas Vēstnesis, 2013., Nr.179 (4985), 2013., LV, 7 (5066)) šādu grozījumu:

Izteikt 25.6.apakšpunktu šādā redakcijā:

"25.6. valsts (pašvaldības) policijas un Valsts robežsardzes, Nacionālo bruņoto spēku Nodrošinājuma pavēlniecības un operatīvo dienestu transportlīdzekļiem (pildot dienesta pienākumus), pēc pamatota pieprasījuma operatīvo darbību veikšanai var tikt izsniegta iebraukšanas atļauja ar norādi "uzrādītājam";".

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs G.Truksnis



Paskaidrojuma raksts
Jūrmalas pilsētas pašvaldības 2014.gada 13.novembra saistošajiem noteikumiem Nr.31 "Grozījums Jūrmalas pilsētas pašvaldības 2013.gada 25.jūlija saistošajos noteikumos
Nr.28 "Par transportlīdzekļu iebraukšanu īpaša režīma zonā Jūrmalas administratīvajā teritorijā""

Saistošo noteikumu satura izklāsts Saistošie noteikumi paredz izdarīt grozījumu Jūrmalas pilsētas pašvaldības 2013.gada 25.jūlija saistošajos noteikumos Nr.28 "Par transportlīdzekļu iebraukšanu īpaša režīma zonā Jūrmalas administratīvajā teritorijā", precizējot 25.6.apakšpunktu, papildinot to ar vārdiem "Nacionālo bruņoto spēku Nodrošinājuma pavēlniecības", lai Nacionālo bruņoto spēku Nodrošinājuma pavēlniecības transportlīdzekļi nepieciešamības gadījumā varētu iebraukt Jūrmalas īpaša režīma zonā bez nodevas samaksas un bez iebraukšanas atļaujas.
Saistošo noteikumu nepieciešamības pamatojums Saskaņā ar Nacionālo bruņoto spēku likuma 6.panta pirmo daļu Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem ir šādi uzdevumi:

1) valsts sauszemes teritorijas aizsardzība un neaizskaramības nodrošināšana, kā arī valsts jūras akvatorijas un gaisa telpas kontrole, aizsardzība un neaizskaramības nodrošināšana;

2) piedalīšanās starptautiskajās operācijās likumos un starptautiskajos līgumos noteiktajā kārtībā;

3) piedalīšanās valsts apdraudējuma situāciju novēršanā normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā. Lai pildītu likumā noteiktos uzdevumus, nepieciešams noteikt transportlīdzekļiem iebraukšanu Jūrmalas īpašā režīmā zonā bez nodevas nomaksas un bez iebraukšanas atļaujām.

Informācija par saistošo noteikumu ietekmi
– uz pašvaldības budžetu Informācija par ietekmi uz pašvaldības budžetu nav jāiekļauj (saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām" 43.1punktu).
– uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Nav attiecināms.
– uz administratīvajām procedūrām un konsultācijām ar privātpersonām Nav attiecināms.

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs G.Truksnis

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!