• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2016/103.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 30.05.2016., Nr. 103 https://www.vestnesis.lv/op/2016/103.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par pieņemto lēmumu par nodokļu apmēra precizēšanu...

Vēl šajā numurā

30.05.2016., Nr. 103

OP 2016/103.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 5 Pēdējās nedēļas laikā 56 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Uzaicinājums Aleksandra Sergejeva mantiniekiem

Rīgas apgabaltiesas 80. iecirkņa zvērināta tiesu izpildītāja Baiba Kantmane 2001. gada 20. novembrī mirušās Marijas Harmsones lietā par bezmantinieku mantu, kas reģistrēta, pamatojoties uz Rīgas apgabaltiesas zvērinātas notāres Sandras Eilandes 2005. gada 24. martā izsniegto Akta par mantojuma lietas izbeigšanu izrakstu, un saskaņā ar Ministru kabineta noteikumu Nr. 364 "Noteikumi par zvērināta tiesu izpildītāja rīcību ar bezmantinieku mantu" 43.punktu uzaicina Aleksandra Sergejeva mantiniekus paziņot, vai viņi vēlas paturēt nekustamo īpašumu - 1/3 domājamā daļa no zemes gabala ar kadastra Nr. 8080 012 0119, kas atrodas "Ds Ezītis Nr.372" Olaines pagastā, Olaines novadā, un nostiprināts Olaines pagasta zemesgrāmatas nodalījumā Nr. 1084 (saskaņā ar nekustamā īpašuma novērtējumu - uz zemes gabala atrodas zemesgrāmatā nereģistrēta, bet Valsts zemes dienestā reģistrēta dārza māja lit. 001 un palīgēka lit. 002) ,- par nenotikušas pirmās izsoles sākumcenu, kas ir 975,00 EUR. Uzaicinu Aleksandra Sergejeva mantiniekus divu nedēļu laikā, bet ne vēlāk kā līdz 2016. gada 8. jūnijam, rakstveidā paziņot, vai vēlaties paturēt minēto nekustamo īpašumu par izsoles sākumcenu.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!