• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2016/164.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 25.08.2016., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/op/2016/164.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

25.08.2016., Nr. 164

OP 2016/164.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 43 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par atkārtotu izlikšanu no telpām

Zemgales apgabaltiesas zvērinātas tiesu izpildītājas Ligitas Gulbes 101.iecirkņa lietvedībā atrodas Aizkraukles rajona tiesas 06.07.2016. izsniegtais izpildu raksts lietā Nr. C07082315 par MUDĪTES DILBAS, deklarētā adrese: "Lejieši", Mazzalves pagasts, Neretas novads, izlikšanu no dzīvokļa Nr.2, "Lielmēmele-2", Mazzalves pagastā, Neretas novadā, ar visām piederošajām mantām bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas. Informēju, ka 2016.gada 16.augustā plkst.15.00 nozīmētā izlikšana no minētajām telpām tika atlikta saskaņā ar Civilprocesa likuma 620.3prim panta pirmo daļu. Paziņoju, ka atkārtota Mudītes Dilbas izlikšana no telpām notiks 2016.gada 20.septembrī plkst.15.00 Civilprocesa likuma 620.3prim panta noteiktajā kārtībā, piespiedu kārtā atverot durvis, klātesot policijas pārstāvim. Telpās esošās mantas tiks aprakstītas un novērtētas atbilstoši Civilprocesa likuma 577. un 578.pantam, kā arī aizvestas un nodotas mantas glabāšanā pēc akta. Jums ir tiesības mēneša laikā saņemt glabāšanā nodoto mantu, samaksājot sprieduma izpildes izdevumus. Saskaņā ar Civilprocesa likuma 568.panta pirmo daļu sprieduma izpilde notiek uz parādnieka rēķina. Ja jūs atteiksieties maksāt sprieduma izpildes izdevumus, tiesu izpildītājs aizturēs parādnieka mantu tādā vērtībā, kāda nepieciešama sprieduma izpildes segšanai, pārdodot to saskaņā ar Civilprocesa likuma 71.nodaļas noteikumiem. Valsts policijas Zemgales reģionālās pārvaldes Aizkraukles iecirknim lūdzu nodrošināt sabiedrisko kārtību tiesas nolēmuma izpildes laikā 2016.gada 20.septembrī plkst.15.00. Piedzinējam lūdzu nodrošināt iespējamo durvju tehnisko atvēršanu un atbrīvojamo telpu pieņemšanu (nepieciešamības gadījumā izliekamo mantu pieņemšanu glabāšanā tiesas nolēmuma izpildes dienā).

Zvērināta tiesu izpildītāja Ligita Gulbe

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!