• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Tiesu nolēmumi
Tiesa pēc sprieduma stāšanās likumīgā spēkā publicē sprieduma rezolutīvo daļu un spēkā stāšanās dienu. Civilprocesa likumā noteiktajos gadījumos tiesa publicē nolēmumu (piemēram, par laulības neesamību, ja personai nav deklarētās dzīvesvietas, par rīcībspējas ierobežošanu, personas izsludināšanu par mirušu u.c.).
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2016/210.TS12): tiesas spriedums. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 28.10.2016., Nr. 210 https://www.vestnesis.lv/op/2016/210.TS12

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiesu nolēmumi

Atcelt ar Tukuma rajona tiesas 2003.gada 9.decembra spriedumu lietā Nr.37051403 VLADIMIRAM SIŅICAM, noteikto rīcībspējas ierobežojumu personiskajās nemantiskajās tiesībās.
Ierobežot Vladimira Siņica, rīcībspēju šādās jomās:
-...

Vēl šajā numurā

28.10.2016., Nr. 210

OP 2016/210.TS12
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Tiesas spriedums

Tiesas spriedums

Ar Limbažu rajona tiesas 2016.gada 5.oktobra spriedumu civillietā C21030716 noteikt MAIJAI SKALBERGAI, pers. kods 160553-12025, rīcībspējas ierobežojumus, nosakot, ka aizgādnība nodibināma šādā apjomā: aizgādnis rīkojas patstāvīgi, izdarot un saņemot maksājumus Maijas Skalbergas vārdā, aizgādnis rīkojas patstāvīgi, slēdzot darījumus Maijas Skalbergas vārdā, aizgādnis rīkojas patstāvīgi, rīcībā ar Maijas Skalbergas mantu un tās pārvaldību, nekustamā īpašuma atsavināšana, ieķīlāšana un apgrūtināšana ar lietu tiesībām; aizgādnis rīkojas patstāvīgi, pārstāvot Maiju Skalbergu valsts un pašvaldības iestādēs, medicīnas un ārstniecības iestādēs, komerciestādēs un apdrošināšanas iestādēs; aizgādnis rīkojas patstāvīgi komercdarbības vai saimnieciskās darbības veikšanā; aizgādnis rīkojas patstāvīgi, pārstāvot Maijas Skalbergas mantiskās un citas intereses, kas neskar viņas garantētās cilvēktiesības un brīvības, valsts, pašvaldību un citās institūcijās vai attiecībās ar trešajām personām. Spriedums stājies likumīgā spēkā 2016.gada 26.oktobrī.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!