• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2016/236.AKK4): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 5.12.2016., Nr. 236 https://www.vestnesis.lv/op/2016/236.AKK4

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Rīgas teritoriālās struktūrvienības Ziemeļu rajona filiāles vec. referents (uz nenoteiktu laiku)
Valsts probācijas dienests...

Vēl šajā numurā

05.12.2016., Nr. 236

OP 2016/236.AKK4
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 12 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa(-nes) amatu - Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs/-a (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība sociālajās zinātnēs vai informācijas un komunikācijas zinātnē

- darba pieredze vadošā amatā sabiedrisko attiecību, reklāmas vai mārketinga jomā ne mazāk kā 3 gadi

- izpratne par Latvijas un Eiropas Savienības vispārējiem politikas jautājumiem, projektu vadību, tendencēm un novitātēm sabiedrisko attiecību jomā

- profesionālās zināšanas par mārketinga un sabiedrisko attiecību lomu valsts iestādes darbībā un tās pilnveidošanā

- prasme prezentēt struktūrvienības mērķus un darbību

- prasme vērtēt faktus, analizēt datus, paredzēt un novērtēt riskus

- organizatora spējas, iniciatīva, teicamas komunikācijas prasmes

- svešvalodu prasme: krievu vai angļu valoda - labi rakstos un sarunvalodā

- prasmes darbā ar MS Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Adobe photoshop, Internet Explorer - lietotāja līmenī

Amata mērķis: nodrošināt plānveida, vienotas un patiesas informācijas plūsmu publiskajā un interneta vidē Nodarbinātības valsts aģentūras īstenoto nodarbinātības politiku, darbību un aktualitātēm, kā arī organizēt un uzraudzīt turpmāk visas Nodarbinātības valsts aģentūras darbu sabiedrisko attiecību, iekšējās un ārējās komunikācijas īstenošanas un sabiedrības informēšanas jomā.

Galvenie amata pienākumi: vadīt, plānot, organizēt un kontrolēt Sabiedrisko attiecību nodaļas darbu. Izstrādāt, koordinēt un pārraudzīt Nodarbinātības valsts aģentūras sabiedrisko attiecību stratēģiju. Nodrošināt un kontrolēt programmas "Brīvprātīgais darbs" ieviešanu un īstenošanu. Veidot Nodarbinātības valsts aģentūras atpazīstamību un labas pārvaldības iestādes reputāciju publiskajā telpā. Plānot, organizēt un koordinēt sociālās kampaņas un mārketinga komunikācijas pasākumus. Koordinēt un attīstīt Nodarbinātības valsts aģentūras interneta mājas lapas saturisko viengabalainību, interaktīvo elementu izmantošanu un lojālu pārstāvību Nodarbinātības valsts aģentūras sociālajos tīklos.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1.kategorija: EUR 1216,00, 2.kategorija: EUR 1399,00, 3.kategorija: EUR 1598,00 (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", Pretendentam jānosūta pa pastu Nodarbinātības valsts aģentūrai, adrese: K.Valdemāra iela 38, k-1, Rīga, LV-1010, vai uz e-pastu: konkursi@nva.gov.lv ar norādi "SAN_vadītājs". Informācija pa tālr. 67021794 un Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks divās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!