• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Liepājas pilsētas dome
Republikas pilsētas domes publicē saistošos noteikumus un to paskaidrojuma rakstu. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas, ja tajos nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Pirms republikas pilsētas domes vēlēšanām republikas pilsētu vēlēšanu komisijas publicē reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus, pēc vēlēšanām – informāciju par pilsētas domē ievēlētajiem deputātiem.

TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Liepājas pilsētas domes 2016. gada 8. decembra saistošie noteikumi Nr. 29 "Par grozījumu Liepājas pilsētas domes 2016.gada 28.janvāra saistošajos noteikumos Nr.3 "Par kārtību, kādā tiek saskaņota ielu tirdzniecība un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšana"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 20.12.2016., Nr. 248 https://www.vestnesis.lv/op/2016/248.7

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

20.12.2016., Nr. 248

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Liepājas pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 29

Pieņemts: 08.12.2016.

OP numurs: 2016/248.7

2016/248.7
RĪKI

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 6 Visi

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.29

Liepājā 2016.gada 8.decembrī (prot. Nr.15, 12.§)

Par grozījumu Liepājas pilsētas domes 2016.gada 28.janvāra saistošajos noteikumos Nr.3 "Par kārtību, kādā tiek saskaņota ielu tirdzniecība un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšana"

Izdoti saskaņā ar Ministru kabineta 2010.gada 12.maija
noteikumu Nr.440 "Noteikumi par tirdzniecības veidiem,
kas saskaņojami ar pašvaldību, un tirdzniecības organizēšanas kārtību"
8. un 9.punktu, 15.8. un 19.7.apakšpunktu

Izdarīt Liepājas pilsētas domes 2016.gada 28.janvāra saistošajos noteikumos Nr.3 "PAR KĀRTĪBU, KĀDĀ TIEK SASKAŅOTA IELU TIRDZNIECĪBA UN SABIEDRISKĀS ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMU SNIEGŠANA" grozījumu un izteikt 1.pielikumu "PILSĒTAS ZONĒJUMS IELU TIRDZNIECĪBAI" jaunā redakcijā saskaņā ar pielikumu.

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs U.Sesks

 

1.pielikums
Liepājas pilsētas domes 2016.gada 28.janvāra
saistošajiem noteikumiem Nr.3

 

Saistošo noteikumu "Par grozījumu Liepājas pilsētas domes 2016.gada 28.janvāra saistošajos noteikumos Nr.3 "Par kārtību, kādā tiek saskaņota ielu tirdzniecība un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšana""
paskaidrojuma raksts

Paskaidrojuma raksta sadaļas

Informācija

1. Projekta nepieciešamības pamatojums Liepājas pilsētas domes (turpmāk – Dome) 2016.gada 28.janvāra saistošie noteikumi Nr.3 "PAR KĀRTĪBU, KĀDĀ TIEK SASKAŅOTA IELU TIRDZNIECĪBA UN SABIEDRISKĀS ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMU SNIEGŠANA" (turpmāk – Saistošie noteikumi Nr.3) nosaka kārtību, kādā pašvaldības administratīvās teritorijas Parku zonā tiek saskaņota un organizēta ielu tirdzniecība, sniegti sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumi, kā arī ielu tirdzniecības vietās šajā zonā preču tirdzniecībai tiek noteiktas realizējamo preču grupas un kritēriji.
Ar Domes 2012.gada 16.februāra lēmumu Nr.74 "Par Liepājas pilsētas teritorijas plānojuma un Vides pārskata apstiprināšanu" un Domes 2012.gada 16.februāra saistošajiem noteikumiem Nr.8 "PAR LIEPĀJAS PILSĒTAS TERITORIJAS PLĀNOJUMA SAISTOŠĀS DAĻAS APSTIPRINĀŠANU" ir noteikts Liepājas pilsētas teritorijas plānojums 2011.–2023.gadam, kurā atpūtas vietas "Beberliņi" teritorija ir plānota izmantošanai kā Mežaparku teritorija. Nepieciešams noteikt teritoriju atpūtas vietā "Beberliņi" kā Parku zonu.
2. Īss projekta satura izklāsts Nepieciešams veikt izmaiņas Saistošo noteikumu Nr.3 1.pielikumā "Pilsētas zonējums ielu tirdzniecībai" un iezīmēt teritoriju atpūtas vietā "Beberliņi" kā Parku zonu. Šajā zonā nepieciešams attīstīt ielu tirdzniecības un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanas pakalpojumu pieejamību pilsētas iedzīvotājiem.
3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu Saistošie noteikumi nerada izmaņas pašvaldības budžetā.
4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Paredzot uzņēmējdarbības vides attīstību ielu tirdzniecības un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanas jomā atpūtas vietā "Beberliņi" teritorijā, pēc lēmuma pieņemšanas uzņēmējiem tiks dota iespēja veikt ielu tirdzniecību un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām Saistošie noteikumi tiks nosūtīti informācijai Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai, tiks publicēti oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un pašvaldības mājaslapā www.liepaja.lv.
6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām Konsultācijas ir notikušas ar atsevišķiem tirdzniecības dalībniekiem.

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs U.Sesks

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!