• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2016/28.DA3): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2016., Nr. 28 https://www.vestnesis.lv/op/2016/28.DA3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

10.02.2016., Nr. 28

OP 2016/28.DA3
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 64 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Piedāvājums izmantot pirmpirkuma tiesības

LIENE TRAPENCIERE, pers. kods 050878-11802 (turpmāk - Pārdevējs), ir nekustamā īpašuma, kas atrodas Rīgā, Saulgožu ielā 23, ierakstīts Rīgas pilsētas zemesgrāmatas nodalījumā Nr.28594, kadastra numurs 0100 067 0288 (turpmāk tekstā - Nekustamais īpašums), kopīpašniece. 2015. gada 7. septembrī Pārdevējs ir noslēdzis Nekustamā īpašuma Rīgā, Saulgožu ielā 23, pirkuma līgumu (turpmāk tekstā - Pirkuma līgums) par sev piederošās 1/6 kopīpašuma domājamās daļas no Nekustamā īpašuma, pārdošanu. Pamats: 2015. gada 7. septembra Pirkuma līgums, kurā Pirkuma maksa par Nekustamā īpašuma 1/6 domājamo daļu ir noteikta 16500,00 EUR (turpmāk tekstā - Pirkuma maksa).

Ievērojot Latvijas Republikas Civillikuma noteikumus, Pircējs piedāvā Īpašuma kopīpašniekiem (turpmāk saukts - Kopīpašnieks) lemt par pirmpirkuma tiesībām uz Nekustamā īpašuma domājamās daļas izmantošanu 2 mēnešu laikā pēc tam, kad Kopīpašnieks ir saņēmis Pirkuma līguma kopiju, kas pievienota šim piedāvājumam. Izlietojot pirmpirkuma tiesību uz Nekustamā īpašuma domājamo daļu, saskaņā ar Civillikuma 2062. panta noteikumiem Kopīpašniekam jāizpilda tie paši noteikumi, kas paredzēti Pirkuma līgumā, cita starpā 10 darbadienu laikā pēc tam, kad Kopīpašnieks ir iesniedzis Pārdevējam Kopīpašnieka paziņojumu par pirmpirkuma tiesībām uz Nekustamā īpašuma domājamo daļu izlietošanu, Kopīpašniekam ir jānoslēdz ar Pārdevēju Nekustamā īpašuma pirkuma līgums un jāsamaksā Pārdevējam Pirkuma maksa.

Ja Kopīpašnieks vēlas izmantot pirmpirkuma tiesības uz Nekustamā īpašuma domājamo daļu, 2 mēnešu laikā pēc šā piedāvājuma saņemšanas Kopīpašnieks personīgi vai pa pastu ierakstītā sūtījumā iesniedz Pārdevējam, korespondences adrese: Rīga, Brīvības gatve 444-2, LV-1024, adresētu Kopīpašnieka noteiktu, nepārprotamu un rakstisku paziņojumu par pirmpirkuma tiesības uz Nekustamā īpašuma domājamo daļu īpašumu izlietošanu. Kopīpašnieka paziņojums nedrīkst būt aprobežots ar termiņu vai noteikumiem, kas nav paredzēti Pirkuma līgumā, un tas nav atsaucams. Ievērojot to, ka, nopērkot Nekustamo īpašumu, pircējs iegūs lietošanā Nekustamā īpašuma daļu, kura kopīga lietošana vienlaicīgi vairākiem Kopīpašniekiem varētu būt apgrūtinoša, Pārdevējs informē, ka, ja izlietot pirmpirkuma tiesības pieteiksies vairāki Kopīpašnieki, Pārdevējs atsavinās Nekustamo īpašumu tam Kopīpašniekam (vai vairākiem Kopīpašniekiem, ja tie būs izteikuši gribu Nekustamo īpašumu iegādāties kopīgi), kurš pirmais būs iesniedzis Pārdevējam paziņojumu par pirmpirkuma tiesībām uz Nekustamo īpašumu izlietošanu.

Liene Trapenciere

Paziņo zvērināta notāre Guna Stikute.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!