• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/112.DA4): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 6.06.2017., Nr. 112 https://www.vestnesis.lv/op/2017/112.DA4

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par garāžas ēkas pagrabu piebūves sakārtošanu, konservāciju vai nojaukšanu...

Vēl šajā numurā

06.06.2017., Nr. 112

OP 2017/112.DA4
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 5 Pēdējās nedēļas laikā 62 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Nodrošinājuma valsts aģentūra informē EKATERINU GENIA par nekustamā īpašuma "Klusumiņš" (nekustamā īpašuma kadastra Nr. 6896 007 0149) daļas - zemes vienības (zemes vienības kadastra apzīmējums 6896 006 0109) daļas 0,1022 ha platībā Zaļesjes pagastā, Zilupes novadā (turpmāk - atsavināmais nekustamais īpašums) atsavināšanas nepieciešamību sabiedrības vajadzību nodrošināšanai. Projektētas zemes vienības kadastra apzīmējums 6896 006 0146.

Saskaņā ar Valsts robežsardzes likuma 13.panta ceturto daļu valstij ir ekskluzīvas īpašuma tiesības uz zemi valsts robežas joslā. Privātpersonu īpašumā esošā zeme valsts robežas joslā ir atsavināma uz vienošanās pamata, bet, ja tādas nav, - atbilstoši Sabiedrības vajadzībām nepieciešamā nekustamā īpašuma atsavināšanas likumam.

Saskaņā ar Ministru kabineta 2012.gada 14.augusta noteikumu Nr.550 "Noteikumi par Latvijas Republikas valsts robežas joslu, pierobežas joslu un pierobežu, kā arī pierobežas, pierobežas joslas un valsts robežas joslas norādījuma zīmju un informatīvo norāžu paraugiem un to uzstādīšanas kārtību" 2.2.apakšpunktā noteikto, Latvijas Republikas valsts robežas joslas platums robežai ar Krievijas Federāciju (turpmāk - valsts robežas josla) ir 12 metri. Atsavināmais nekustamais īpašums ir nepieciešams valsts robežas joslas izveidošanai.

Ņemot vērā iepriekš minēto un saskaņā ar Sabiedrības vajadzībām nepieciešamā nekustamā īpašuma atsavināšanas likumā noteikto, uzaicinām jūs piedalīties atsavināmā nekustamā īpašuma atlīdzības noteikšanā un 30 kalendāra dienu laikā no paziņojuma saņemšanas dienas sniegt Nodrošinājuma valsts aģentūrai šādus dokumentus un informāciju:

1) par atsavināmo nekustamo īpašumu un dokumentus, kas raksturo atsavināmo nekustamo īpašumu, tajā skaitā dokumentus, kas raksturo tā sastāvu, stāvokli, uz tā gulstošās nastas un apgrūtinājumus, ienesīgumu, un citus dokumentus par atsavināmo nekustamo īpašumu, kas varētu ietekmēt atsavināmā nekustamā īpašuma vērtības noteikšanu;

2) par zaudējumiem, kādi nekustamā īpašuma īpašniekam varētu rasties, ja nekustamais īpašums tiktu atsavināts, un iespējamo zaudējumu apmēru, kā arī šo zaudējumu un to iespējamo apmēru pamatojošos dokumentus;

3) par inženierbūvēm un inženierkomunikācijām, kuras saskaņā ar Sabiedrības vajadzībām nepieciešamā nekustamā īpašuma atsavināšanas likuma 24.panta pirmo daļu atsavināmā nekustamā īpašuma īpašnieks pieprasa institūcijai izbūvēt.

Papildus informējam, ka Nodrošinājuma valsts aģentūrai ir tiesības atlīdzināt tikai tos zaudējumus, kas atsavināma nekustama īpašuma īpašniekam radušies attiecīgā īpašuma atsavināšanas procesā un kuru apliecinošus dokumentus īpašnieks Sabiedrības vajadzībām nepieciešamā nekustamā īpašuma atsavināšanas likuma noteiktajā kārtībā un termiņos iesniegs Nodrošinājuma valsts aģentūrai.

Saskaņā ar Sabiedrības vajadzībām nepieciešamā nekustamā īpašuma atsavināšanas likuma 19.panta pirmo daļu, ja nekustamā īpašuma īpašnieks paziņojumā minēto informāciju norādītajā termiņā nesniedz vai paziņo, ka atlīdzības noteikšanā nepiedalīsies, nekustamo īpašumu novērtē, ņemot vērā to informāciju, kuru institūcija var iegūt bez nekustamā īpašuma īpašnieka piedalīšanās un kura raksturo šo īpašumu tā apsekošanas dienā (pielikumā).

Uzaicinājums piedalīties atsavināmā Īpašuma apsekošanā novērtēšanas darbu veikšanai jums tiks nosūtīts vēlāk.

Paziņojumā minētus dokumentus lūdzam nosūtīt pa pastu Nodrošinājuma valsts aģentūrai Čiekurkalna 1.līnija 1, k-2, Rīgā, LV-1026 (ar atzīmi "projekta vadītājam G.Liepiņam"), vai uz e-pastu: gunars.liepins@agentura.iem.gov.lv 30 kalendāra dienu laikā no paziņojuma saņemšanas.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!