• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/139.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 14.07.2017., Nr. 139 https://www.vestnesis.lv/op/2017/139.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

2017.gada 15.augustā plkst. 12.00 AS "LATVIJAS JAHTA", reģ. Nr.40003010072, rīko akcionāru sapulci (par 2016.gada rezultātiem un Padomes ievēlēšanu), adrese: Stūrmaņu iela 1C, Rīga....

Vēl šajā numurā

14.07.2017., Nr. 139

OP 2017/139.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par akciju sabiedrības "Latvijas Gāze" ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu

Akciju sabiedrības "Latvijas Gāze" valde sasauc un paziņo, ka akciju sabiedrības "Latvijas Gāze" ārkārtas akcionāru sapulce notiks 2017. gada 15. augustā AS "Latvijas Gāze" telpās Rīgā, Vagonu ielā 20. Akcionāru sapulces sākums plkst. 11.00. Reģistrācija uz sapulci sāksies plkst. 10.30.

Visi ar AS "Latvijas Gāze" akcionāru sapulci saistītie dokumenti, kā arī ar AS "Latvijas Gāze" reorganizāciju saistītie Komerclikuma 343. panta trešajā daļā paredzētie dokumenti atbilstoši Komerclikuma 343.1 pantā noteiktajam tiek publicēti sekojošajos interneta resursos: AS "Latvijas Gāze" interneta mājaslapā www.lg.lv sadaļā "Akcionāru sapulces", Oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmas interneta mājaslapā www.oricgs.lv un akciju sabiedrības "Nasdaq Riga" interneta mājaslapā www.nasdaqbaltic.com.

Sapulces darba kārtībā:

1. Par akciju sabiedrības "Latvijas Gāze" reorganizāciju.

2. Padomes vēlēšanas un atlīdzības noteikšana padomei.

AS "Latvijas Gāze" kopējais akciju un kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 39 900 000.

Ieraksta datums akcionāru dalībai akcionāru sapulcē ir 2017. gada 7. augusts. Tikai personas, kas ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar tām piederošo akciju skaitu ieraksta datumā piedalīties AS "Latvijas Gāze" ārkārtas akcionāru sapulcē 2017. gada 15. augustā.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu likumisko pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību. Akcionāriem reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments. Savukārt akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments, kā arī jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara (pilnvarojuma veidlapa pieejama www.lg.lv sadaļā "Akcionāru sapulces"), bet juridisko personu likumiskajiem pārstāvjiem papildus jāuzrāda pārstāvību apliecinošs dokuments (izraksts no komercreģistra vai tml.).

Akcionāriem, kuri pārstāv vismaz 1/20 no akciju sabiedrības pamatkapitāla, ir tiesības 5 dienu laikā no paziņojuma saņemšanas dienas vai 7 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas pieprasīt institūcijai, kas sasauc akcionāru sapulci, papildu jautājumu iekļaušanu sapulces darba kārtībā. Papildus jautājumi kopā ar lēmumu projektiem vai paskaidrojumi par tiem jautājumiem, kuros nav paredzēts pieņemt lēmumus, jāiesniedz institūcijai, kas sasaukusi sapulci.

Akcionāriem 7 dienu laikā no dienas, kad izplatīts paziņojums par akcionāru sapulces sasaukšanu, ir tiesības iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem. Akcionāriem ir tiesības iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem sapulces laikā, ja visi akcionāru sapulcei iesniegtie lēmumu projekti ir izskatīti un noraidīti.

Akcionārs vai akcionāru grupa ir tiesīgi izvirzīt ievēlēšanai padomē savus kandidātus ar tādu aprēķinu, lai, šā akcionāra vai akcionāru grupas pārstāvēto balsstiesīgo kapitālu dalot ar izvirzāmo kandidātu skaitu, katram no kandidātiem būtu ne mazāk par pieciem procentiem no akcionāru sapulcē pārstāvētā balsstiesīgā kapitāla. Katrs šādi izvirzītais kandidāts tiek iekļauts padomes locekļu vēlēšanu sarakstā. Aicinām savlaicīgi izvirzīt padomes locekļu kandidātus, informējot par to AS "Latvijas Gāze" valdi līdz 2017. gada 28. jūlijam. Atbilstoši normatīvajam regulējumam padomes kandidātiem ir jāiesniedz rakstisks iesniegums un personu apliecinoša dokumenta kopija, kā arī jāsniedz papildus informācija (tiem kandidātiem, kas nedarbojās iepriekšējā padomē) - vārds, uzvārds, dzimšanas datums un vieta, izglītība, vismaz pēdējo trīs gadu darba pieredze, spēkā esoši amati citos uzņēmumos, AS "Latvijas Gāze" akcijas īpašumā, kā arī digitāla fotogrāfija (jānosūta uz IR@lg.lv).

Ja akcionārs vismaz 7 dienas pirms akcionāru sapulces iesniedz valdei rakstveida pieprasījumu, valde ne vēlāk kā 3 dienas pirms akcionāru sapulces sniedz viņam pieprasītās ziņas par darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem. Valdes pienākums ir pēc akcionāru pieprasījuma sniegt sapulcei ziņas par akciju sabiedrības saimniecisko stāvokli tādā apjomā, kādā tas nepieciešams attiecīgā darba kārtības jautājuma izskatīšanai un objektīvai izlemšanai.

Akcionāri interneta resursos var iepazīties ar akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem, kas tiek publicēti nekavējoties pēc to iekļaušanas darba kārtībā vai saņemšanas. Savukārt klātienē iepazīties ar materiāliem, kā arī iesniegt priekšlikumus un ierosinājumus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļaujamajiem jautājumiem var:

1) no 2017. gada 1. augusta līdz 14. augustam darbdienās no plkst. 10.00 līdz 16.00 Rīgā, Vagonu ielā 20, AS "Latvijas Gāze" telpās, iepriekšējā darba dienā piesakoties pa tālruni 67369144 vai rakstot uz e-pastu: IR@lg.lv;

2) akcionāru sapulces dienā - akcionāru reģistrācijas vietā.

Akciju sabiedrības "Latvijas Gāze" valde

Akciju sabiedrība "Latvijas Gāze"

Vienotais reģ. Nr. 40003000642

Juridiskā adrese: Vagonu iela 20, Rīga, LV-1009

Papildu informācija:

Vinsents Makaris

Tālr. 67 369 144, IR@lg.lv

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!