• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Jēkabpils pilsētas dome
Republikas pilsētas domes publicē saistošos noteikumus un to paskaidrojuma rakstu. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas, ja tajos nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Pirms republikas pilsētas domes vēlēšanām republikas pilsētu vēlēšanu komisijas publicē reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus, pēc vēlēšanām – informāciju par pilsētas domē ievēlētajiem deputātiem.

TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jēkabpils pilsētas domes 2017. gada 15. jūnija saistošie noteikumi Nr. 14 "Grozījumi Jēkabpils pilsētas domes 2012.gada 19.jūlija saistošajos noteikumos Nr.17 "Kārtība, kādā Jēkabpils pilsētas pašvaldībā organizē darba un sociālo prasmju saglabāšanas, atjaunošanas un apgūšanas pasākumus, kas rada labumu sabiedrībai un neaizvieto pašvaldības funkciju veicējus"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 18.07.2017., Nr. 141 https://www.vestnesis.lv/op/2017/141.8

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

18.07.2017., Nr. 141

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Jēkabpils pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 14

Pieņemts: 15.06.2017.

OP numurs: 2017/141.8

2017/141.8
RĪKI

Jēkabpils pilsētas domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Jēkabpils pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.14

Jēkabpilī 2017.gada 15.jūnijā

Grozījumi Jēkabpils pilsētas domes 2012.gada 19.jūlija saistošajos noteikumos Nr.17 "Kārtība, kādā Jēkabpils pilsētas pašvaldībā organizē darba un sociālo prasmju saglabāšanas, atjaunošanas un apgūšanas pasākumus, kas rada labumu sabiedrībai un neaizvieto pašvaldības funkciju veicējus"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām"
43.panta trešo daļu

Izdarīt Jēkabpils pilsētas domes 2012.gada 19.jūlija saistošajos noteikumos Nr.17 "Kārtība, kādā Jēkabpils pilsētas pašvaldībā organizē darba un sociālo prasmju saglabāšanas, atjaunošanas un apgūšanas pasākumus, kas rada labumu sabiedrībai un neaizvieto pašvaldības funkciju veicējus" (Latvijas Vēstnesis, 2012., 141.nr.) grozījumus un aizstāt tekstā vārdus "Nodarbinātības nodaļa" ar vārdiem "Saimnieciskā nodaļa" attiecīgā locījumā.

Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs L.Salcevičs

 

Saistošo noteikumu Nr.14 "Grozījumi Jēkabpils pilsētas domes 2012.gada 19.jūlija saistošajos noteikumos Nr.17 "Kārtība, kādā Jēkabpils pilsētas pašvaldībā organizē darba un sociālo prasmju saglabāšanas, atjaunošanas un apgūšanas pasākumus, kas rada labumu sabiedrībai un neaizvieto pašvaldības funkciju veicējus""
paskaidrojuma raksts

Paskaidrojuma raksta sadaļas

Norādāmā informācija

1. Projekta nepieciešamības pamatojums Saistošo noteikumu "Grozījumi Jēkabpils pilsētas domes 2012.gada 19.jūlija saistošajos noteikumos Nr.17 "Kārtība, kādā Jēkabpils pilsētas pašvaldībā organizē darba un sociālo prasmju saglabāšanas, atjaunošanas un apgūšanas pasākumus, kas rada labumu sabiedrībai un neaizvieto pašvaldības funkciju veicējus" projekts izstrādāts saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām" 43.panta trešo daļu (turpmāk – saistošie noteikumi).

Saskaņā ar saistošajiem noteikumiem prasmju veicināšanas pasākumu īstenošana organizējama sadarbībā ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības Pilsētsaimniecības departamenta Nodarbinātības nodaļu (turpmāk – nodarbinātības nodaļa). Sakarā ar to, ka nodarbinātības nodaļas nosaukums mainīts uz Jēkabpils pilsētas pašvaldības Pilsētsaimniecības departamenta Saimnieciskā nodaļa, veicami tehniski labojumi visā saistošo noteikumu tekstā, aizstājot iepriekšējo nodaļas nosaukumu ar jauno.

2. Īss projekta satura izklāsts Saistošie noteikumi paredz visā saistošo noteikumu tekstā aizstāt vārdus "Nodarbinātības nodaļa" ar vārdiem "Saimnieciskā nodaļa" attiecīgā locījumā.
3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu Nav attiecināms.
4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Nav attiecināms.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām Nav attiecināms.
6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām Nav attiecināms.

Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs L.Salcevičs

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!