• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/147.AKK5): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 26.07.2017., Nr. 147 https://www.vestnesis.lv/op/2017/147.AKK5

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Lauksaimniecības un lauku attīstības departamenta Projektu kontroles daļas vec. referents (uz noteiktu laiku)
Lauku atbalsta dienests...

Vēl šajā numurā

26.07.2017., Nr. 147

OP 2017/147.AKK5
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 21 Pēdējās nedēļas laikā 6 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Lauku atbalsta dienests (reģ. Nr. 90000794228; www.lad.gov.lv) aicina darbā LAUKSAIMNIECĪBAS UN LAUKU ATTĪSTĪBAS DEPARTAMENTA LAUKU ATTĪSTĪBAS DAĻAS VECĀKO REFERENTU/-I (ierēdņa amats uz nenoteiktu laiku)

Lauku attīstības daļas komanda, kuras galvenie uzdevumi ir Eiropas Lauksaimniecības Fonda lauku attīstībai projektu procedūru un citu pieteikumu administrēšanai nepieciešamo dokumentu izstrāde, projektu iesnieguma pieņemšana un izvērtēšana, kā arī pārbaužu veikšana uz vietas, meklē atbildīgu un pozitīvu kolēģi!

JA TEV PIEMĪT SPĒJA

aktīvi rīkoties, lai sasniegtu mērķus un uzņemties atbildību, izzināt un izprast klientu vajadzības, piemeklēt atbilstošākos risinājumus, analizēt sarežģītu un liela apjoma informāciju, formulēt un izteikt rakstveidā viedokli par kompetencē esošiem jautājumiem, pieņemt konkrētus lēmumus, izvērtējot iespējamos riskus, tad

MĒS TEV UZTICĒSIM

komandas darbā izstrādāt procedūras un metodiski uzraudzīt Eiropas Lauksaimniecības Fonda lauku attīstībai projektu pieteikumus un maksājumu dokumentus, izvērtēt būvniecības un iepirkuma procedūras dokumentus, sagatavot administratīvos aktus par projektu apstiprināšanu vai noraidīšanu, vai grozījumiem projektos, doties darba braucienos, lai veiktu pārbaudes pie klientiem, darboties ar IT sistēmām un datu bāzēm, un veikt precīzu darbu ar dokumentiem.

MĒS NO TEVIS SAGAIDĀM

augstāko izglītību, vēlams lauksaimniecības vai finanšu vai tehnisko zinātņu jomā, ar zināšanām par IT jomu, kā arī vēlamas zināšanas par aktualitātēm lauksaimniecības, uzņēmējdarbības, finanšu, grāmatvedības vai iepirkumu jomā, ļoti labas datora lietošanas prasmes (MS Office standarta programmas), labas angļu valodas zināšanas un B kategorijas autovadītāja apliecību.

Ja tu atbilsti Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām, tad piesakies un kļūsti par daļu no LAD komandas, jo mēs tev piedāvājam:

- iespēju veikt atbildīgu un interesantu darbu valsts pārvaldē

- atalgojumu atbilstoši 10.mēnešalgu grupai un sociālās garantijas

- iespēju paplašināt zināšanas un profesionālās iemaņas

- pozitīvu darba vidi, atsaucīgu un draudzīgu kolēģu komandu

- darbavietu Rīgā

Pieteikties vari, sūtot CV, pieteikuma vēstuli ar norādi "Vecākais referents Lauku attīstības daļā" un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju Personāla daļai 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" uz e-pastu: darbs@lad.gov.lv vai sūtot pa pastu/iesniedzot personīgi Rīgā, Republikas laukumā 2, LV-1981. Tālr. uzziņām 67027697, 27877187.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!