• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/171.AKK1): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 29.08.2017., Nr. 171 https://www.vestnesis.lv/op/2017/171.AKK1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: ES tiešo maksājumu departamenta Integrētās administrēšanas un kontroles sistēmas attīstības daļas vecākais referents (uz nenoteiktu laiku)
Lauku atbalsta dienests...

Vēl šajā numurā

29.08.2017., Nr. 171

OP 2017/171.AKK1
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Lauku atbalsta dienests (reģ. Nr. 90000794228; www.lad.gov.lv) aicina darbā EIROPAS SAVIENĪBAS TIEŠO MAKSĀJUMU DEPARTAMENTA TIESISKĀS UZRAUDZĪBAS DAĻAS VECĀKO REFERENTU (ierēdņa amats uz noteiktu laiku)

Tiesiskās uzraudzības daļas komanda, kuras galvenie uzdevumi ir Eiropas Savienības maksājumu administrēšanai nepieciešamo procedūru un metodisko norādījumu izstrāde, kā arī rakstisku atbilžu sniegšana uz klientu informācijas pieprasījumiem un iesniegumiem, meklē radošu, rūpīgu un atsaucīgu kolēģi!

JA TEV PIEMĪT SPĒJA

aktīvi rīkoties, lai sasniegtu izvirzītos mērķus, uzņemties atbildību par pieņemtajiem lēmumiem, izvērtējot iespējamos riskus, veikt rūpīgu un precīzu darbu ar dokumentiem, iedziļināties normatīvo aktu prasībās, pievērst uzmanību detaļām, izprast klientu vajadzības un piemeklēt atbilstošākos risinājumus, analizēt sarežģītu un liela apjoma informāciju, kā arī ievērot profesionālās ētikas principus un normas, tad

MĒS TEV UZTICĒSIM

sagatavot atbildes uz klientu iesniegumiem un informācijas pieprasījumiem, izskaidrojot Eiropas Savienības tiešo maksājumu un lauku attīstības pasākumu saņemšanas nosacījumus

MĒS NO TEVIS SAGAIDĀM

augstāko izglītību tiesību zinātnēs, ekonomikas, finanšu vai lauksaimniecība jomā, labas datora lietošanas prasmes (MS Office standarta programmas), vēlams pieredzi Eiropas Savienības finansēto pasākumu administrēšanā un/vai pieredze darbā ar tiesību aktiem un/vai administratīvo aktu sagatavošanā

Ja tu atbilsti Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām, tad piesakies un kļūsti par daļu no LAD komandas, jo mēs tev piedāvājam:

- iespēju veikt atbildīgu un interesantu darbu valsts pārvaldē

- atalgojumu atbilstoši 10.mēnešalgu grupai un sociālās garantijas

- iespēju paplašināt zināšanas un profesionālās iemaņas

- pozitīvu un dinamisku darba vidi, zinošus un atsaucīgus kolēģus

- darbavietu Rīgas centrā

Pieteikties vari, sūtot CV, pieteikuma vēstuli ar norādi "Vecākais referents Tiesiskās uzraudzības daļā" un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju Personāla daļai 15 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" uz e-pasta adresi darbs@lad.gov.lv vai sūtot pa pastu/iesniedzot personīgi Rīgā, Republikas laukumā 2, LV-1981. Tālrunis uzziņām 67027697, 27877187.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!