• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/2.AKK3): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 3.01.2017., Nr. 2 https://www.vestnesis.lv/op/2017/2.AKK3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

03.01.2017., Nr. 2

OP 2017/2.AKK3
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ES fondu projektu departamenta ESF projekta "Atbalsts ilgstošajiem bezdarbniekiem" (Nr.9.1.1.2/15/I/001) vecākā/-ās eksperta/-es amatu (1 amata vieta uz noteiktu laiku, uz projekta norises laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- vismaz viena gada darba pieredze nodarbinātības jomā vai projektu vadībā

- izpratne par valsts politiku nodarbinātības jomā un Eiropas Savienības nodarbinātības politikas jautājumiem

- Latvijas Republikas un Eiropas Savienības normatīvo aktu pārzināšana amata kompetences ietvaros, ieskaitot Eiropas Savienības struktūrfondu jomā

- organizatora spējas, iniciatīva, komunikācijas prasmes

- analītiskā domāšana, prasme vērtēt faktus, datus, paredzēt un novērst riskus

- vēlamas svešvalodas zināšanas (angļu, krievu valoda)

- datorprasmes MS Office - lietotāja līmenī, prasmes strādāt ar biroja tehniku

Amata mērķis: nodrošināt Projekta īstenošanu atbilstoši normatīvo aktu prasībām, projekta mērķiem un uzdevumiem, apstiprinātajiem rādītājiem un noteiktajiem rezultātiem.

Galvenie amata pienākumi: plānot, organizēt un uzraudzīt projekta aktivitāšu īstenošanu Nodarbinātības valsts aģentūras struktūrvienībās un filiālēs amata kompetences ietvaros, atbilstoši projektā noteiktajam laika grafikam un prasībām; veikt projekta ieviešanas uzraudzību un pārbaudīt finanšu līdzekļu izlietojumu, t. sk. organizēt procesu norisi filiālēs atbilstoši apstiprināto rezultatīvo rādītāju un finansējuma apjomam; koordinēt filiāļu darbu ar projekta aktivitātēm saistītos jautājumos, sniegt metodisku palīdzību un konsultācijas projekta personālam; sagatavot projekta aktivitāšu īstenošanai nepieciešamo iepirkumu dokumentāciju amata kompetences ietvaros organizējamo iepirkumu izsludināšanai; piedalīties projekta maksājuma pieprasījumu sagatavošanā.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 805,00 EUR, 2. kategorija: 926,00 EUR, 3. kategorija: 1057,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija Pretendentam līdz 2017. gada 13. janvārim jānosūta pa pastu Nodarbinātības valsts aģentūrai, adrese: K. Valdemāra ielā 38, k-1, Rīgā, LV-1010, vai uz e-pasta adresi konkursi@nva.gov.lv ar norādi "AIB_vecākais_eksperts". Informācija pa tālruni 67021794 un Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks divās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuriem testā būs iegūts noteiktu punktu skaits.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!