• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/205.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 16.10.2017., Nr. 205 https://www.vestnesis.lv/op/2017/205.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

16.10.2017., Nr. 205

OP 2017/205.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par papildu jautājumu iekļaušanu akciju sabiedrības "Latvijas Gāze" ārkārtas akcionāru sapulces darba kārtībā

Akciju sabiedrības "Latvijas Gāze" valde paziņo, ka tā papildina 2017. gada 16. novembra ārkārtas akcionāru sapulces darba kārtību ar trim jautājumiem: "3. Iepriekšējo gadu nesadalītās peļņas izlietošana", "4. Ārkārtas piemaksa par Padomes un Revīzijas komitejas locekļu darbu AS "Latvijas Gāze" reorganizācijas nodrošināšanā" un "5. Statūtu grozījumi". Līdz ar to akcionāru sapulces darba kārtība ir šāda:

Sapulces darba kārtība:

1. Sabiedrības Padomes locekļu atsaukšana.

2. Sabiedrības Padomes vēlēšanas.

3. Iepriekšējo gadu nesadalītās peļņas izlietošana.

4. Ārkārtas piemaksa par Padomes un Revīzijas komitejas locekļu darbu AS "Latvijas Gāze" reorganizācijas nodrošināšanā.

5. Statūtu grozījumi.

Akciju sabiedrības "Latvijas Gāze" ārkārtas akcionāru sapulce notiks 2017. gada 16. novembrī AS "Latvijas Gāze" telpās Rīgā, Vagonu ielā 20. Akcionāru sapulces sākums plkst. 12.00. Reģistrācija sapulcei sāksies plkst. 11.30.

Visi ar AS "Latvijas Gāze" akcionāru sapulci saistītie dokumenti tiek publicēti šādos interneta resursos: AS "Latvijas Gāze" interneta mājaslapā www.lg.lv sadaļā "Akcionāru sapulces", Oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmas interneta mājaslapā www.oricgs.lv un akciju sabiedrības "Nasdaq Riga" interneta mājaslapā www.nasdaqbaltic.com.

Ieraksta datums akcionāru dalībai akcionāru sapulcē ir 2017. gada 8. novembris. Tikai personas, kas ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar tām piederošo akciju skaitu ieraksta datumā piedalīties AS "Latvijas Gāze" ārkārtas akcionāru sapulcē 2017. gada 16. novembrī.

Akcionāriem 7 dienu laikā no dienas, kad izplatīts šis paziņojums par akcionāru sapulces papildus darba kārtības jautājumu iekļaušanu, ir tiesības iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtības jautājumiem. Akcionāriem ir tiesības iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem sapulces laikā, ja visi akcionāru sapulcei iesniegtie lēmumu projekti ir izskatīti un noraidīti.

Akcionāri interneta resursos var iepazīties ar akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem, kas tiek publicēti nekavējoties pēc to iekļaušanas darba kārtībā vai saņemšanas. Savukārt klātienē iepazīties ar materiāliem, kā arī iesniegt priekšlikumus un ierosinājumus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļaujamajiem jautājumiem var:

1) no 2017. gada 2. novembra līdz 15. novembrim darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.00 Rīgā, Vagonu ielā 20, AS "Latvijas Gāze" telpās, iepriekšējā darba dienā piesakoties pa tālruni 67369144 vai rakstot uz e-pastu: IR@lg.lv;

2) akcionāru sapulces dienā - akcionāru reģistrācijas vietā.

Akciju sabiedrības "Latvijas Gāze" valde

Akciju sabiedrība "Latvijas Gāze"

Vienotais reģ. Nr. 40003000642

Juridiskā adrese: Vagonu iela 20, Rīga, LV-1009

Papildu informācija:

Vinsents Makaris

Tālr. 67 369 144, e-pasta adrese: IR@lg.lv

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!