• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/219.PD6): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 3.11.2017., Nr. 219 https://www.vestnesis.lv/op/2017/219.PD6

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

AS "RĪGAS SILTUMS" izsludina atklātu konkursu Nr. RS 17/308/AK "Par tiesībām noslēgt ūdens noplūdes noteikšanas iekārtas piegādes līgumu".
Iepazīties ar atklāta konkursa dokumentiem var katru darba dienu no plkst....

Vēl šajā numurā

03.11.2017., Nr. 219

OP 2017/219.PD6
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 8 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums

Zemkopības ministrija, pamatojoties uz Zivju fonda padomes lēmumu, izsludina projektu iesniegumu iesniegšanas ceturto kārtu Zivju fonda pasākumam "Zivju resursu aizsardzības pasākumi, ko veic valsts iestādes vai pašvaldības, kuru kompetencē ir zivju resursu aizsardzība (izņemot attiecīgās institūcijas kārtējos izdevumus)" - no 2017. gada 3. novembra līdz 2017.gada 10. Novembrim, ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru 21 000 EUR; ievērojot nosacījumu, ka viena projekta iesnieguma vai viena atbalsta pretendenta vairāku iesniegto projektu kopsumma nepārsniedz maksimālo atbalsta apmēru 10 000 EUR.

Projekta iesniegums un pārējie dokumenti jāiesniedz Lauku atbalsta dienestā Republikas laukumā 2, Rīgā, LV-1981, 12. stāvā, 1215. kabinetā (tālr. 67027204). Dokumenti Lauku atbalsta dienestā jāiesniedz personīgi, jānosūta pa pastu vai elektroniski atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu. Projekta iesnieguma veidlapa un informācija par projektu iesniegšanas kārtību pieejama Lauku atbalsta dienesta mājaslapā www.lad.gov.lv sadaļā "Atbalsts zivsaimniecībai".

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!