• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/228.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2017., Nr. 228 https://www.vestnesis.lv/op/2017/228.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

16.11.2017., Nr. 228

OP 2017/228.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām

Akciju sabiedrība "LATVIJAS KUĢNIECĪBA", kas reģistrēta Latvijas Republikas komercreģistrā ar reģistrācijas numuru 40003021108, juridiskā adrese: Elizabetes iela 1, Rīga, LV-1010, Latvija (turpmāk - "Sabiedrība"), informē, ka Sabiedrība plāno palielināt pamatkapitālu no EUR 60 000 000 (sešdesmit miljoni euro) uz EUR 180 000 000 (viens simts astoņdesmit miljoni euro), emitējot 400 000 000 (četri simti miljoni) jaunas B kategorijas vārda akcijas papīra formā ar vienas akcijas nominālvērtību EUR 0,30 (trīsdesmit centi), kas dod tiesības uz 1 (vienu) balsi Sabiedrības akcionāru sapulcē, kā arī dod tiesības uz likvidācijas kvotu un samazinātu dividendes apmēru. Lai noteiktu par katru Sabiedrības B kategorijas akciju izmaksājamās dividendes apmēru, dividendēs izmaksājamās Sabiedrības peļņas kopējā summa tiek dalīta ar Sabiedrības A kategorijas akciju un B kategorijas akciju kopējo skaitu un iegūtā dalījuma rezultāts tiek reizināts ar koeficientu 0,9 (nulle, komats, deviņi).

Katras jaunās B kategorijas vārda akcijas papīra formā pārdošanas cena ir EUR 0,71 (septiņdesmit viens cents), kas ietver nominālvērtību EUR 0,30 (trīsdesmit centi), akciju emisijas uzcenojumu EUR 0,41 (četrdesmit viens cents) un kas pilnā apmērā apmaksājama naudā pie parakstīšanās.

Akcionāri var izmantot pirmtiesības uz jaunās emisijas akcijām 15 (piecpadsmit) dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", t.i., no 2017. gada 16. novembra līdz 2017. gada 30. novembrim (ieskaitot).

Pamatkapitāla palielināšanas noteikumi un emisijas prospekts pieejams akciju sabiedrības "LATVIJAS KUĢNIECĪBA" interneta tīmekļa vietnē www.lk.lv, kā arī Sabiedrības juridiskajā adresē Elizabetes ielā 1, Rīgā, LV-1010, Latvijā.

Akciju sabiedrības "LATVIJAS KUĢNIECĪBA" valde

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!