• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/24.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 31.01.2017., Nr. 24 https://www.vestnesis.lv/op/2017/24.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par Radioaktīvo atkritumu pārvaldības programmas un vides pārskata projekta sabiedrisko apspriešanu...

Vēl šajā numurā

31.01.2017., Nr. 24

OP 2017/24.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 5 Pēdējās nedēļas laikā 62 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Par SIA "Ventall Termināls" B kategorijas atļaujas grozījumiem

2017. gada 9. februārī plkst. 16.00 Ventspils reģionālās vides pārvaldes zālē Dārzu ielā 2, Ventspilī, tiks organizēta sabiedriskā apspriešana par grozījumiem SIA "Ventall Termināls" B kategorijas piesārņojošās darbībai.

Plānotās darbības izmaiņas ir saistītas ar terc-butilmetilētera (MTBE), aromātisko ogļūdeņražu naftas produktu un bāzes eļļas apjoma palielināšanu. Piesārņojošās darbības vieta: Dzintaru iela 66, Ventspils. Iekārtu īpašnieks un operators - SIA "Ventall Termināls".

Ar SIA "Ventall Termināls" iesnieguma grozījumiem un tam pievienotajiem dokumentiem iespējams iepazīties darbdienās Dzintaru ielā 66, Ventspilī, iepriekš saskaņojot laiku pa tālruni 636 60992; Ventspils pilsētas domes 23. kabinetā Jūras ielā 36, no plkst. 8.00 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 17.00; Valsts vides dienesta un SIA "Ventall Termināls" tīmekļa vietnē.

Par atļaujas grozījumu izsniegšanu atbildīga ir Ventspils reģionālā vides pārvalde.

Rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Ventspils reģionālās vides pārvaldē (Dārzu ielā 2, Ventspilī) līdz 2017. gada 2. martam.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!