• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/25.DA3): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 1.02.2017., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/op/2017/25.DA3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

01.02.2017., Nr. 25

OP 2017/25.DA3
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 64 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" brīdina Rīgas pašvaldības īpašumā esošas dzīvojamās telpas Augusta Dombrovska ielā 11-29, Rīgā, īrnieku OĻEGU GERASIMOVU, dzim. 1971. gadā 27. septembrī. Saskaņā ar likuma "Par dzīvojamo telpu īri" 28.6 panta pirmo daļu ja īrnieks bez izīrētāja piekrišanas dzīvojamo telpu ir nodevis apakšīrē vai arī tajā bez izīrētāja piekrišanas dzīvo šā likuma 9. panta piektajā daļā minētās personas, izīrētājs var izbeigt dzīvojamās telpas īres līgumu, izliekot īrnieku kopā ar viņa ģimenes locekļiem un citām personām bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas.

Lūdzam īrnieku mēneša laikā no brīdinājuma saņemšanas dienas atbrīvot dzīvojamo telpu no citām personām, vai vērsties Rīgas domē, lai risinātu jautājumu par citu personu iemitināšanu. Ja dzīvoklis netiks atbrīvots mēneša laikā no šī brīdinājuma publicēšanas dienas, tad saskaņā ar likuma "Par dzīvojamo telpu īri" 28.6 pantu pret jums tiks iesniegta prasība tiesā par īres līguma izbeigšanu, īrnieka un apakšīrnieku, kā arī citu personu izlikšanu no dzīvokļa bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas kopā ar jums piederošajām mantām, kā arī ar tiesvedību saistīto izdevumu piedziņu.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!