• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/27.DA3): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 3.02.2017., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/op/2017/27.DA3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome informē, ka ar 2017. gada 31. janvāra lēmumu Nr. 35 ir anulēta elektroniskajam plašsaziņas līdzeklim SIA "VIPNET" izsniegtā retranslācijas atļauja Nr. RR-32....

Vēl šajā numurā

03.02.2017., Nr. 27

OP 2017/27.DA3
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 62 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par tarifa projektu

Ogres novada pašvaldības SIA "MS siltums", reģ. Nr. LV40103666190, juridiskā adrese: "Pagastmāja", Madliena, Madlienas pagasts, Ogres novads, LV-5045, 2017. gada 25. janvārī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza siltumenerģijas tarifa projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar SPRK 14.04.2010. lēmumu Nr. 1/7 "Siltumenerģijas apgādes pakalpojuma tarifu aprēķināšanas metodika".

Sabiedrisko pakalpojumu veids

Madlienas pagastā

Suntažu pagastā

Spēkā esošais tarifs bez PVN

Jaunais tarifs bez PVN

Izmaiņas pret esošo tarifu

Spēkā esošais tarifs bez PVN

Jaunais tarifs bez PVN

Izmaiņas pret esošo tarifu

EUR/MWh

EUR/MWh

%

EUR/MWh

EUR/MWh

EUR/MWh

Siltumenerģijas pārvade un sadale

49,52

48,00

-3,1 %

50,88

48,00

-5,7 %

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā no 2017. gada 1. septembra. Tarifa izmaiņas ir saistītas ar mainīgo un pastāvīgo izmaksu izmaiņām, pārdotās siltumenerģijas apjoma izmaiņām, kurināmā un elektrības cenu izmaiņām, uzskaites ieviešanu, kas nodrošina precīzus enerģijas mērījumus gan katlu mājā, gan klientu siltummezglos un tarifa pārapstiprināšanu atbilstoši spēkā esošajai tarifu metodikai, izdalot atsevišķi siltumenerģijas ražošanas tarifu, siltumenerģijas sadales un pārvades tarifu un siltumenerģijas tirdzniecības tarifu.

Iepazīties ar tarifu projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par siltumenerģijas tarifa projektu lietotājs var "Pagastmājā", Madlienā, Madlienas pagastā, Ogres novadā, no plkst. 8.00 līdz 17.00, iepriekš sazinoties ar Ogres novada pašvaldības SIA "MS siltums" valdes priekšsēdētāju Normundu Ševelu, tālrunis 29169962.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt Ogres novada pašvaldības SIA "MS siltums", "Pagastmāja", Madliena, Madlienas pagasts, Ogres novads, LV-5045, e-pasta adrese: normunds.sevels@ogresnovads.lv, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (Rīgā, Ūnijas ielā 45, fakss 67097277, vai tās reģionālās struktūrvienības adresē), e-pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv, 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!