• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Tiesu nolēmumi
Tiesa pēc sprieduma stāšanās likumīgā spēkā publicē sprieduma rezolutīvo daļu un spēkā stāšanās dienu. Civilprocesa likumā noteiktajos gadījumos tiesa publicē nolēmumu (piemēram, par laulības neesamību, ja personai nav deklarētās dzīvesvietas, par rīcībspējas ierobežošanu, personas izsludināšanu par mirušu u.c.).
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/48.TS8): tiesas spriedums. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 6.03.2017., Nr. 48 https://www.vestnesis.lv/op/2017/48.TS8

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

06.03.2017., Nr. 48

OP 2017/48.TS8
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Tiesas spriedums

Tiesas spriedums

Ar Jelgavas tiesas 2017.gada 2.februāra spriedumu nospriests daļēji atcelt ar Tukuma rajona tiesas 2010.gada 30.marta spriedumu ROMĀNAM SOLOPAM, pers. kods 020387-11078, noteikto pilnas rīcībspējas ierobežojumu un ierobežot Romānam Solopam, pers. kods 020387-11078, rīcībspēju šādās jomās: rīcībā ar naudas līdzekļiem, tai skaitā naudas līdzekļu saņemšanā un rīkošanos ar tiem; darījumu slēgšanā; visu veida maksājumu ( tai skaitā pensiju, pabalstu, kompensāciju) kārtošanā (tai skaitā bankas norēķinu konta atvēršanu un maksāšanas karšu saņemšanu), saņemšanā un izdarīšanā; rīcībā ar mantu (tai skaitā ar nekustamo īpašumu) un tās pārvaldībā.

Noteikt Romāna Solopa aizgādnim patstāvīgas tiesības, tai skaitā pārstāvības tiesības, rīkoties viņa vietā visās jomās, kurās viņam ierobežota rīcībspēja.

Tiesas spriedums stājies spēkā 2017.gada 23.februārī.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!