• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/57.AKK12): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2017., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/op/2017/57.AKK12

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Sabiedrisko attiecību speciālists (uz noteiktu laiku)
Valsts izglītības satura centrs...

Vēl šajā numurā

17.03.2017., Nr. 57

OP 2017/57.AKK12
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 27 Pēdējās nedēļas laikā 6 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Rail Baltica projekta īstenotājs Latvijā SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" izsludina konkursu uz projektu koordinatora/-es amatu

SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" ir valsts kapitālsabiedrība, kuras dibināšanas mērķis ir Rail Baltica publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras izbūves projekta īstenošana Latvijā. SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" projekta realizēšanai izsludina konkursu uz projektu koordinatora/-es amatu būvprojekta "Rail Baltica Centrālās daļas, posmā no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas līdz Starptautiskai lidostai "Rīga", dzelzceļa līnija un saistītā infrastruktūra" izstrādei un ar to saistīto pakalpojumu (projektēšanas uzraudzība, paziņoto institūciju (būvprojektu verificēšanas) piesaiste, būvprojektu ekspertīze) nodrošināšanai.

Galvenie amata pienākumi:

- sniegt atbalstu projekta realizācijā, informācijas apstrādē, ikdienas darba koordinēšanā un uzraudzībā

- dokumentu izstrāde atbilstoši aktivitāšu laika grafikiem, t. sk. sarakstes dokumentu sagatavošana tehnisko un īpašo noteikumu, būvatļauju saņemšanai, sēžu protokolu sagatavošana u. tml.)

- atbalsts iepirkuma procedūru norisē (dalība iepirkuma dokumentācijas izstrādē, atbalsts iepirkuma komisiju darbā, t. sk. saņemto piedāvājumu vērtēšana protokolēšana, komunikācija ar pretendentiem)

- savlaicīgas informācijas apmaiņas nodrošināšana un komunikācija uzņēmumā, sadarbībā ar projektu vadītājiem

- aktivitāšu plāna, laika grafika sagatavošana un darbu izpildes pārraudzība saskaņā ar izpildītājiem noslēgto līgumu ietvaros

- asistēšana projekta publicitātes pasākumu organizēšanā un īstenošanā

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā vai nepabeigtā augstākā izglītība vadības zinībās vai inženierzinātnēs (vēlams transportbūvju jomā)

- pieredze darbā ar ES līdzfinansētu projektu īstenošanu

- pieredze un zināšanas par Latvijas un Eiropas Savienības un citiem starptautiskiem būvniecības nozares normatīvajiem aktiem un no tiem izrietošo tehnisko normu piemērošanu praksē

- zināšanas par projektu vadības principiem un rīkiem

- labas organizatora iemaņas, kā arī komunikācijas un prezentēšanas prasmes

- zināšanas un precizitāte finanšu aprēķinos, atskaitēs un ikdienas darbā

- teicamas angļu valodas zināšanas

Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un CV ar galveno darba pienākumu aprakstu) līdz 2017. gada 29. martam nosūtīt elektroniski uz e-pasta adresi edzl@edzl.lv vai nosūtīt pa pastu SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (Gogoļa ielā 3, Rīgā, LV-1743), vai iesniegt personīgi Maskavas ielā 12, Rīgā, iepriekš sazinoties pa tālruni 66954242.

Papildu informācija par projektu: Rail Baltica ir dzelzceļa transporta projekts, kura mērķis ir integrēt Baltijas valstis Eiropas dzelzceļu tīklā, un tas šobrīd aptver četras Eiropas Savienības valstis - Poliju, Lietuvu, Latviju un Igauniju. Baltijas valstīs plānots izbūvēt jaunu, vairāk nekā 700 km garu Eiropas sliežu platuma (1435 mm) dzelzceļa līniju ar maksimālo ātrumu 240 km/h, veicinot iedzīvotāju mobilitāti un kravu pārvadājumus ziemeļu-dienvidu virzienā, kā arī tautsaimniecības ilgtspējīgu un diversificētu attīstību un konkurētspēju.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!