• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/57.AKK14): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2017., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/op/2017/57.AKK14

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Juridiskās daļas vec. referents (uz nenoteiktu laiku)
Studiju un zinātnes administrācija...

Vēl šajā numurā

17.03.2017., Nr. 57

OP 2017/57.AKK14
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 27 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Studiju un zinātnes administrācija izsludina konkursu uz Juridiskās daļas vecākā/-ās referenta/-es amatu (uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentiem: atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām, akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (priekšroka tiks dota pretendentiem ar izglītību personālvadības jomā), valsts valodas prasme augstākajā līmenī, pieredze personālvadības jomā, vēlama pieredze darbā valsts pārvaldē, profesionālas iemaņas darbā ar datoru, zināšanas finanšu un kredītu jautājumos, ar amata pienākumu pildīšanu saistīto normatīvo aktu pārzināšana, pieredze darbā ar klientiem, analītiskā domāšana, precizitāte un spēja patstāvīgi plānot un organizēt savu darbu, komunikabilitāte.

Galvenie amata pienākumi: nodrošināt iestādes personāla lietvedību, sniegt konsultācijas par kredīta no valsts budžeta līdzekļiem atmaksas un dzēšanas kārtību, sagatavot informāciju bankām un kredīta ņēmējiem par studiju kredīta saistību izpildes gaitu un citus dokumentus, pieņemt apmeklētājus, reģistrēt korespondenci.

Mēs piedāvājam: interesantu un atbildīgu darbu, mēneša amatalgu 750,00 EUR apmērā (bruto).

Pieteikuma dokumenti (motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas) 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas jāiesniedz vai jānosūta Studiju un zinātnes administrācijai Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 14, Rīgā, LV-1050. Tālr. informācijai 67702490.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!