• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Ministru kabinets
Oficiālajā izdevumā publicē:
  • Ministru kabineta noteikumus, instrukcijas un ieteikumus. Tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc izsludināšanas, ja tiesību aktā nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš;
  • Ministru kabineta rīkojumus. Tie stājas spēkā parakstīšanas brīdī;
  • Ministru kabineta sēdes protokollēmumus. Tie stājas spēkā pieņemšanas brīdī;
  • plānošanas dokumentus, kā arī informatīvos ziņojumus par politikas plānošanas dokumentu īstenošanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2017. gada 19. aprīļa rīkojums Nr. 194 "Par atļauju Aizsardzības ministrijai uzņemties ilgtermiņa saistības un nodrošināt NATO Kaujas grupas klātbūtni Latvijas Republikā valsts drošības un aizsardzības spēju stiprināšanai miera laikā". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 20.04.2017., Nr. 79 https://www.vestnesis.lv/op/2017/79.14

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

20.04.2017., Nr. 79

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 194

Pieņemts: 19.04.2017.

OP numurs: 2017/79.14

2017/79.14
RĪKI

Ministru kabineta rīkojumi: Šajā laidienā 6 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Ministru kabineta rīkojums Nr. 194

Rīgā 2017. gada 19. aprīlī (prot. Nr. 20 17. §)

Par atļauju Aizsardzības ministrijai uzņemties ilgtermiņa saistības un nodrošināt NATO Kaujas grupas klātbūtni Latvijas Republikā valsts drošības un aizsardzības spēju stiprināšanai miera laikā

1. Atļaut Aizsardzības ministrijai (Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem) uzņemties valsts budžeta ilgtermiņa saistības ārvalstu finanšu palīdzības finansēta pasākuma īstenošanai 2017. un 2018. gadā, lai nodrošinātu NATO Kaujas grupas klātbūtni Latvijas Republikā valsts drošības un aizsardzības spēju stiprināšanai miera laikā saskaņā ar Latvijas un Kanādas tehnisko vienošanos (Technical Arrangement).

2. Pasākuma īstenošanai nepieciešamo priekšfinansējumu 8 940 900 euro apmērā 2017. gadā pārdalīt no 74. resora "Gadskārtējā valsts budžeta izpildes procesā pārdalāmais finansējums" 80.00.00 programmas "Nesadalītais finansējums Eiropas Savienības politiku instrumentu un pārējās ārvalstu finanšu palīdzības līdzfinansēto projektu un pasākumu īstenošanai" uz Aizsardzības ministrijas budžeta apakšprogrammu 73.08.00 "Pārējās ārvalstu finanšu palīdzības finansēto projektu īstenošana aizsardzības nozarē" NATO Kaujas grupas uzņemšanas nodrošināšanai.

3. Sabiedroto klātbūtnes nodrošināšanai nepieciešamie izdevumi akcīzes nodokļa un pievienotās vērtības nodokļa (neattiecināmās izmaksas atbilstoši Ziemeļatlantijas līguma organizācijas dalībvalstu līgumam par to bruņoto spēku statusu) samaksai iekļauti šā rīkojuma 2. punktā minētajā priekšfinansējumā, un no citu valstu bruņotajiem spēkiem netiek prasīta to atmaksa.

4. Aizsardzības ministrijai normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā sagatavot un iesniegt Finanšu ministrijā priekšlikumu apropriācijas pārdalei atbilstoši šā rīkojuma 2. punktam.

5. Aizsardzības ministrijai (Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem) 2017. un 2018. gadā nodrošināt, ka finanšu līdzekļi saņemtā priekšfinansējuma atmaksai tiek ieskaitīti valsts pamatbudžeta ieņēmumos, samazinot atmaksājamā priekšfinansējuma apmēru par šā rīkojuma 3. punktā minēto faktisko nodokļu maksājumu apmēru.

Ministru prezidents Māris Kučinskis

Aizsardzības ministra vietā –
satiksmes ministrs Uldis Augulis

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!