• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām
Biedrība, politiskā partija vai cits Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā reģistrēts subjekts reorganizācijas, darbības apturēšanas, darbības izbeigšanas vai likvidācijas uzsākšanas gadījumā aicina kreditorus pieteikt savus prasījumus.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/79.KM1): paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 20.04.2017., Nr. 79 https://www.vestnesis.lv/op/2017/79.KM1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem

Madonas novada Barkavas pagasta sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Barkavas KPS", reģ. Nr. 47103001741, adrese: Brīvības ielā 9, Barkavas pagastā, Madonas novadā, LV-4834, atsauc SIA "Barkavas KPS" oficiālajā izdevumā...

Vēl šajā numurā

20.04.2017., Nr. 79

OP 2017/79.KM1
RĪKI

Paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 10 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Akciju sabiedrības "Latvijas Centrālais depozitārijs" paziņojums kreditoriem par reorganizāciju pārrobežu apvienošanas ceļā un Eiropas komercsabiedrības izveidi

Saskaņā ar Komerclikuma 345. panta otro daļu paziņojam, ka 2017. gada 12. aprīlī Akciju sabiedrības "Latvijas Centrālais depozitārijs", Latvijā reģistrēta akciju sabiedrība, par kuru dati tiek glabāti Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra vestajā komercreģistrā, reģistrācijas numurs 40003242879, juridiskā adrese: Vaļņu iela 1, Rīga, LV-1050, Latvija, vienīgais akcionārs Nasdaq Nordic Oy, Somijā reģistrēta sabiedrība, reģistrācijas numurs 1110552-9, adrese: Fabianinkatu 14, 00100, Helsinki, Somija (korespondences adrese: PL 361, Helsinki, 00131, Somija), ir pieņēmusi lēmumu par Akciju sabiedrības "Latvijas Centrālais depozitārijs" reorganizāciju pārrobežu apvienošanas ceļā, pievienojot tai meitas sabiedrības:

- AS Eesti Väärtpaberikeskus, Igaunijā reģistrētu akciju sabiedrību, par kuru dati tiek glabāti Igaunijas Republikas Komercreģistrā, reģistrācijas numurs 10111982, juridiskā adrese: Tartu mnt 2, Tallina, EE-10145, Igaunija, un

- Akcinė bendrovė "LIETUVOS CENTRINIS VERTYBINIŲ POPIERIŲ DEPOZITORIUMAS", Lietuvā reģistrēta akciju sabiedrība, par kuru dati tiek glabāti Lietuvas Republikas Juridisko personu reģistrā, reģistrācijas numurs 110059343, juridiskā adrese: Konstitucijos pr. 29, Viļņa, LT-08105, Lietuva.

Pārrobežu apvienošanas rezultātā AS Eesti Väärtpaberikeskus un Akcinė bendrovė "LIETUVOS CENTRINIS VERTYBINIŲ POPIERIŲ DEPOZITORIUMAS" pārstās eksistēt kā atsevišķas juridiskas personas un visas to tiesības un saistības pāries iegūstošajai sabiedrībai - Akciju sabiedrībai "Latvijas Centrālais depozitārijs", kas pieņems Eiropas komercsabiedrības (Societas Europaea, SE) formu un turpinās komercdarbību ar nosaukumu Nasdaq CSD SE ar juridisko adresi un galveno biroju Vaļņu ielā 1, Rīgā, LV-1050, Latvija, un filiālēm Igaunijā un Lietuvā.

Pēc pārrobežu apvienošanas pabeigšanas Akciju sabiedrība "Latvijas Centrālais depozitārijs" (t. i., Nasdaq CSD SE) darbosies Igaunijā un Lietuvā, izmantojot filiāles, kuras tiks atvērtas pārrobežu apvienošanas laikā.

Kreditori savas prasības un tās pamatojošos dokumentus var pieteikt Akciju sabiedrībai "Latvijas Centrālais depozitārijs" tās juridiskajā adresē Vaļņu ielā 1, Rīgā, LV-1050, Latvija, viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas dienas. Jautājumu gadījumā kreditori var vērsties Akciju sabiedrības "Latvijas Centrālais depozitārijs" juridiskajā adresē, kur bez maksas ir iespējams saņemt informāciju par uzsākto pārrobežu apvienošanas un SE izveides procesu un kreditoru tiesībām šajā procesā.

Visas Akciju sabiedrības "Latvijas Centrālais depozitārijs" likumīgās saistības paliek spēkā un klientiem nav jāveic nekādas papildu darbības, lai pēc pārrobežu apvienošanas un SE izveides pabeigšanas turpinātu ar Akciju sabiedrību "Latvijas Centrālais depozitārijs" noslēgtos līgumus.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!