• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības
Zvērināts tiesu izpildītājs, zvērināts notārs, maksātnespējas administrators vai nekustamā īpašuma īpašnieks (izīrētājs) šeit paziņo personām par saistību esamību pret kreditoru (izīrētāju) un aicina labprātīgi samaksāt parādu noteiktā termiņā, norādot kredītiestādes nosaukumu un konta numuru. Šis aicinājums var būt kā brīdinājums pirms īpašuma pārdošanas izsolē vai prasības celšanas tiesā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/105.US2): uzaicinājums nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 30.05.2018., Nr. 105 https://www.vestnesis.lv/op/2018/105.US2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

30.05.2018., Nr. 105

OP 2018/105.US2
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 31 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums nokārtot saistības

Paziņojums par pienākumu izpildīt nolēmumu

BORIS SPOKOYNYY! Latgales apgabaltiesas iecirkņa Nr.18 zvērināta tiesu izpildītāja Jūlijas Joffes lietvedībā atrodas Daugavpils pilsētas domes izdotais lēmums Nr. 73 no 07.05.2013. par nodokļu parāda 2722,10 EUR apmērā un nokavējuma naudas 0,05 % par katru kavējuma dienu piedziņu no Boris Spokoynyy par labu Daugavpils pilsētas domei. Pamatojoties uz Civilprocesa likuma 555. panta pirmo daļu, paziņoju jums par pienākumu izpildīt minēto nolēmumu, samaksājot parādu un sprieduma izpildes izdevumu summu 3349,4 EUR desmit dienu laikā no šī sludinājuma publikācijas dienas. Saskaņā ar Civilprocesa likuma 568. pantu sprieduma izpilde notiek uz parādnieka rēķina. Naudas līdzekļi ieskaitāmi zvērinātas tiesu izpildītājas Jūlijas Joffes, reģ. Nr. 22027110275, depozīta kontā Nr. LV60TREL9199013001000 Valsts kasē, kods TRELLV22. Informēju, ka nolēmums tiks izpildīts, piemērojot piespiedu izpildes līdzekļus, vēršot piedziņu uz naudas līdzekļiem, kustamo un nekustamo mantu, un, pamatojoties uz Civilprocesa likuma 566., 567. un 568. pantu, jums būs jāsedz visi ar nolēmuma izpildi saistītie papildus radušies sprieduma izpildes izdevumi. Ja jūs esat izpildījis savas saistības pirms paziņojuma par pienākumu izpildīt nolēmumu saņemšanas, jums ir jāiesniedz zvērinātai tiesu izpildītājai šo darbību apstiprinoši dokumenti.

Saskaņā ar Civilprocesa likuma 600. pantu paziņoju, ka uz nekustamo īpašumu, kas atrodas Alejas ielā 76-8, Daugavpilī, kadastra numurs 05009013841, tiek vērsta piedziņa. Saskaņa ar Civilprocesa likuma 600. pantu lūdzu desmit dienu laikā no šī sludinājuma publikācijas dienas sniegt informāciju par to, vai nekustamā īpašuma īpašnieks ir ar pievienotās vērtības nodokli apliekamā persona un vai pārdodot izsolē viņa nekustamo īpašumu izsoles cena apliekama ar pievienotās vērtības nodokli un kāda ir šīs cenas apliekamā vērtība. Saskaņa ar Civilprocesa likuma 601. p. lūdzu paziņot par nekustamā īpašuma faktisko valdītāju un pārvaldnieku, ja tāds ir, kā arī par visiem attiecībā uz šo nekustamo īpašumu noslēgtajiem nomas, īres un citiem nekustamo īpašumu apgrūtinošiem līgumiem, iesniedzot minēto līgumu kopijas, vienlaikus uzrādot to oriģinālus. Saskaņā ar Civilprocesa likuma 604. p. nekustamā īpašuma novērtēšanai tika pieaicināts sertificēts eksperts. Pēc sertificēta vērtētāja slēdziena nekustamā īpašuma piespiedu pārdošanas vērtība ir 6400 EUR (seši tūkstoši četri simti euro). Saskaņā ar Civilprocesa likuma 604. pantu nekustamo īpašumu uz parādnieka rēķina pēc tiesu izpildītāja pieprasījuma novērtē sertificēts nekustamā īpašuma vērtētājs, nosakot nekustamā īpašuma piespiedu pārdošanas vērtību. Tiesu izpildītājs ierakstītā sūtījumā paziņo par novērtējumu parādniekam, piedzinējam un hipotekārajam kreditoram, vienlaikus izskaidrojot viņu tiesības 10 dienu laikā no paziņojuma nosūtīšanas dienas lūgt nekustamā īpašuma atkārtotu novērtēšanu.

Persona, kura lūgusi atkārtotu novērtēšanu, sedz novērtēšanas izdevumus tiesu izpildītāja noteiktajā termiņā, iemaksājot nepieciešamo naudas summu tiesu izpildītāja kontā. Ja novērtēšanai nepieciešamā naudas summa šajā termiņā nav iemaksāta, tiesu izpildītājs lūgumu par nekustamā īpašuma atkārtotu novērtēšanu noraida. Lūgums par atkārtotu novērtēšanu noformējams rakstveidā un iesniedzams tiesu izpildītājam desmit dienu laikā no šī paziņojuma publikācijas dienas.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!