• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/112.AKK5): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 7.06.2018., Nr. 112 https://www.vestnesis.lv/op/2018/112.AKK5

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Projekta vadītājs Zemgales reģiona nodaļā
Centrālā finanšu un līgumu aģentūra...

Vēl šajā numurā

07.06.2018., Nr. 112

OP 2018/112.AKK5
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 14 Pēdējās nedēļas laikā 7 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Latvijas Nacionālais kultūras centrs (turpmāk - LNKC) ir kultūras ministra pakļautībā esoša tiešās pārvaldes iestāde. LNKC darbības mērķis - īstenot valsts politiku kultūras un radošās industrijas izglītības, nemateriālā kultūras mantojuma, dziesmu un deju svētku tradīcijas un ar to saistītajās tautas mākslas jomās.

Aicinām pievienoties LNKC komandai profesionālu, atbildīgu un uz rezultātu orientētu kolēģi. Izsludinām atklātu konkursu uz Stratēģiskās plānošanas un administratīvās nodaļas eksperta stratēģiskās plānošanas jautājumos ierēdņa amatu uz nenoteiktu laiku

Galvenie pienākumi:

- analizēt ar nozari saistītos tiesību aktus, politikas un attīstības plānošanas dokumentus, veikt informācijas atlasi, izstrādāt priekšlikumus efektīvai, uz attīstību vērstai LNKC darbībai

- sagatavot tiesību aktu, politikas/attīstības plānošanas un citu dokumentu projektus

- veikt LNKC darbības monitoringu, sagatavot un dokumentēt informāciju un pārskatus atbilstoši pieprasījumam LNKC kompetencē esošajos jautājumos

- sagatavoto informāciju prezentēt (arī svešvalodās) pēc nepieciešamības, t. sk. konferencēs, forumos u. c. pasākumos

- attīstīt sadarbību ar nacionāla un starptautiska mēroga institūcijām un organizācijām LNKC darbības jautājumos atbilstoši amata kompetencei

Amata prasības un nepieciešamās kompetences:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- vismaz divu gadu profesionālā pieredze darbā valsts pārvaldē, t. sk. pieredze tiesību aktu, attīstības plānošanas un citu dokumentu sagatavošanā, iegūta pēdējo piecu gadu laikā (pieteikumā lūdzam minēt konkrētus piemērus)

- analītiski pētnieciskā darba pieredze, iegūta pēdējo piecu gadu laikā (pieteikumā lūdzam minēt konkrētus piemērus)

- zināšanas un izpratne par kultūras un radošās industrijas izglītības, nemateriālā kultūras mantojuma, dziesmu un deju svētku tradīcijas un ar to saistītajām tautas mākslas jomām

- teicamas latviešu valodas (C2 līmenī) un divu svešvalodu (no kurām viena ir angļu valoda) zināšanas (B2 līmenī), kas nepieciešamas amata pienākumu izpildei, atbilstoši Europass valodu pašnovērtējuma tabulai, pieejama: https://europass.cedefop.europa.eu/lv/resources/european-language-levels-cefr)

- iniciatīva un spēja piedāvāt inovatīvus risinājumus attīstības politikas pilnveidošanai

- inovatīva pieeja informācijas apstrādes un analīzes procesam, t.sk. izmantojot tiešsaistes analītiskos rīkus un statistikas datu apstrādes platformas (pieteikumā lūdzam minēt konkrētus piemērus)

- zināšanas un praktiskā darba pieredze datorgrafikas un maketēšanas programmu izmantošanā (pieteikumā lūdzam minēt konkrētus piemērus)

- teicamas analītiskās, sadarbības un komunikācijas prasmes

- spēja patstāvīgi organizēt darbu un pieņemt lēmumus

Pretendentiem/-ēm piedāvājam:

- atbildīgu darbu valsts pārvaldes iestādē

- profesionālu, atsaucīgu un draudzīgu kolēģu komandu

- saņemt stabilu atalgojumu atbilstoši 10. mēnešalgu grupai un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam.

Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu ar konkrētiem piemēriem, CV atbilstoši Europass CV standarta formai, pieejama http://www.europass.lv/curriculum-vitae/veidlapas un augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju) līdz 2018. gada 18. jūnijam sūtīt vai iesniegt Latvijas Nacionālajā kultūras centrā Pils laukumā 4, Rīgā, LV-1365, e-pasta adrese: lnkc@lnkc.gov.lv, tālr. uzziņām 28802936.

Pamatojoties uz Fizisko personas datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, informējam, ka pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi; šai atlasei iesniegto personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Nacionālais kultūras centrs, kontaktinformācija: Pils laukums 4, Rīga, LV-1365.

Lūdzam ievērot, ka par konkursa rezultātiem informēsim tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!