• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi par teritoriālo plānošanu
Vietējās pašvaldības teritorijas plānojumu un lokālplānojumu apstiprina ar pašvaldības saistošajiem noteikumiem. Pašvaldības publicē paziņojumus par saistošo noteikumu pieņemšanu divu nedēļu laikā pēc to apstiprināšanas Tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc publikācijas.

Pašvaldības, juridiskas un fiziskas personas publicē paziņojumus par apstiprinātiem detālplānojumu projektiem nekustamajiem īpašumiem, par to izmaiņām un iespējām ar tiem iepazīties.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/112.TP1): paziņojumi par teritoriālo plānošanu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 7.06.2018., Nr. 112 https://www.vestnesis.lv/op/2018/112.TP1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi par teritoriālo plānošanu

23.05.2018. Mārupes novada dome ir pieņēmusi lēmumu Nr.6 (sēdes protokols Nr.9) "Par nekustamā īpašuma Zeltiņu ielā 43, Mārupē, Mārupes novadā (kadastra Nr.80760030847) detālplānojuma apstiprināšanu"....

Vēl šajā numurā

07.06.2018., Nr. 112

OP 2018/112.TP1
RĪKI

Paziņojumi par teritoriālo plānošanu: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums par lokālplānojumu

Mārupes novada dome paziņo, ka 2018. gada 23. maijā ir pieņemts lēmums Nr. 7 (protokols Nr. 9), ar kuru apstiprināts "Lokālplānojums sportam un aktīvai atpūtai paredzētās teritorijas attīstībai Mārupes novada Tīraines ciema daļā" un pieņemti saistošie noteikumi Nr. 7/2018 "Lokālplānojuma sportam un aktīvai atpūtai paredzētās teritorijas attīstībai Mārupes novada Tīraines ciema daļā grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi". Ar saistošajiem noteikumiem tiek atcelts "Mārupes pagasta saimniecības "Laukkalniņi" detālplānojums".

Ar lēmuma un saistošo noteikumu pilnu saturu un lokālplānojuma dokumentiem var iepazīties pašvaldības tīmekļa vietnē www.marupe.lv sadaļā "Pašvaldība" → Attīstība un plānošana → Lokālplānojumi, Latvijas ģeotelpiskās informācijas portālā www.geolatvija.lv un Mārupes novada pašvaldības Attīstības nodaļā Daugavas ielā 29, Mārupē, Mārupes novadā. Apmeklētāju pieņemšanas laiki: pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 9.00 līdz 18.00.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!