• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/117.AKK7): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 13.06.2018., Nr. 117 https://www.vestnesis.lv/op/2018/117.AKK7

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Struktūrfondu departamenta vecākais eksperts (uz noteiktu laiku)
Izglītības un zinātnes ministrija...

Vēl šajā numurā

13.06.2018., Nr. 117

OP 2018/117.AKK7
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 23 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Latvijas Jūras akadēmija (IZM reģ. Nr. 3343001281) izsludina atklātu ārvalstu akadēmiskā personāla atlasi darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 8.2.2. specifiskā atbalsta mērķa "Stiprināt augstākās izglītības institūciju akadēmisko personālu stratēģiskās specializācijas jomās" projektu iesniegumu atlases kārtas ietvaros un atbilstoši Ministru kabineta 2018. gada 9. janvāra noteikumu Nr. 25 prasībām:

- studiju virzienā "Mehānika un metālapstrāde, siltumenerģētika, siltumtehnika un mašīnzinības" - 4 vietas (nepilna slodze)

- studiju virzienā "Transporta pakalpojumi" - 4 vietas (nepilna slodze)

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem un atlases pieteikumu noformēšanu var iepazīties mājaslapā publicētajos sludinājumos: https:// http://www.latja.lv/darba-piedavajumi/.

Pieteikuma vēstuli un CV (Europass formā) sūtīt uz e-pasta adresi info@latja.lv vai pa pastu, adrese: Flotes iela 12, k-1, Rīga, ar norādi "Atklātai ārvalstu akadēmiskā personāla atlasei". Konkursa termiņš - desmit dienas no paziņojuma publicēšanas.

Pamatojoties uz ES Vispārīgās datu aizsardzības regulas nosacījumiem un Fizisko personas datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, Latvijas Jūras akadēmija informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Jūras akadēmija, kontaktinformācija: Flotes iela 12, k-1, Rīga, LV-1016, tālr. 67161129.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!