• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/122.AKK4): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 20.06.2018., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/op/2018/122.AKK4

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Doktorantu un doktora zinātniskā grāda pretendentu atlase
Latvijas Kultūras akadēmija...

Vēl šajā numurā

20.06.2018., Nr. 122

OP 2018/122.AKK4
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 12 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - Finanšu vadības departamenta Struktūrfondu finanšu vadības nodaļas vadītājs/-a (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība finanšu vadībā, ekonomikā vai grāmatvedībā, vai vadības zinātnēs

- darba pieredze valsts pārvaldē finanšu vadības vai ekonomikas, vai grāmatvedības jomā - ne mazāka par trīs gadiem (pēdējo piecu gadu laikā)

- Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana valsts budžeta finanšu vadības jomā un prasme normatīvajos aktos noteiktās prasības piemērot praksē

- izpratne par valsts politiku nodarbinātības jomā

- izpratne par ES fondu līdzfinansēto projektu finanšu plānošanas un uzraudzības principiem

- vadības, mērķu noteikšanas, darbības plānošanas un kontroles prasmes

- prasme vērtēt faktus, analizēt informāciju, paredzēt un novērtēt riskus, prezentēt viedokli

- komunikācijas prasmes

- prasmes lietot MS Office programmas, t. sk. teicamas MS Excel lietotāja prasmes, un biroja tehniku

Amata mērķis un galvenie amata pienākumi: nodrošināt Nodarbinātības valsts aģentūras (turpmāk - Aģentūra) īstenoto Eiropas Savienības fondu (turpmāk - ES fondu) projektu, kā arī citu ārvalstu finanšu instrumentu finansēto projektu un pasākumu īstenošanai nepieciešamā finansējuma plānošanu, maksājumu plūsmas prognozēšanu, budžeta izpildes kontroli un analīzi; Aģentūrā noteiktā kārtībā sagatavot finanšu pieprasījumu ES fondu projektu īstenošanai nepieciešamā finansējuma iekļaušanai valsts budžeta projektā, pamatojot finanšu resursu nepieciešamību; nodrošināt finansējuma pieejamību Aģentūras īstenotajiem ES fondu projektiem un projektu aktivitātēm atbilstošu finanšu līdzekļu plūsmu, nodrošināt fiskālās disciplīnas ievērošanu.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 1216,00 EUR, 2. kategorija: 1399,00 EUR, 3. kategorija: 1598.00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā, skaitot no sludinājuma publicēšanas dienas izdevumā "Latvijas Vēstnesis", Pretendentam jānosūta pa pastu Nodarbinātības valsts aģentūrai, adrese: K. Valdemāra ielā 38, k-1, Rīgā, LV-1010 vai uz e-pasta adresi konkursi@nva.gov.lv ar norādi "FVD_SFVN_vadītājs". Informācija pa tālruni 67021841 un Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks divās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuri atbilst obligātajām prasībām.

Piesakot savu kandidatūru vakantajam valsts civildienesta ierēdņa amatam, pretendents apliecina, ka atbilst Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām.

Pamatojoties uz Fizisko personu datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu:

- jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi,

- minēto jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Nodarbinātības valsts aģentūra, kontaktinformācija: K. Valdemāra iela 38 k-1, Rīga, LV-1010.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!