• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/123.AKK3): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 21.06.2018., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/op/2018/123.AKK3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Rīgas pilsētas pārvaldes inspektors pārtikas uzraudzības jomā (uz nenoteiktu laiku)
Pārtikas un veterinārais dienests...

Vēl šajā numurā

21.06.2018., Nr. 123

OP 2018/123.AKK3
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 20 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Ventspils Augstskola (reģistrācijas Nr. 90000362426) izsludina atklātu konkursu uz vakanto doktoranta vieslektora amatu (darba līgums uz noteiktu laiku) dubultajā maģistra programmā "Starptautiskais bizness un eksporta menedžments". Programmas darba valoda ir angļu valoda

Prasības ārvalstu akadēmiskā personāla amata pretendentiem/-ēm:

- maģistra grāds vai doktorants biznesa vadībā

- profesionālā pieredze tiešā saistībā ar biznesa konsultācijām

Iesniedzamie dokumenti:

- rektoram adresēts iesniegums (brīvā formā) par piedalīšanos atklātajā konkursā noteiktajam amatam

- pretendentu apliecinātas dokumentu kopijas, kas apliecina atbilstošajam amatam nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus (uzrādot oriģinālus)

- amata pretendenta dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī pētniecības, akadēmiskā, administratīvā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto darbu saraksts pēc "EUROPASS" (Curriculum Vitae) veidlapas parauga, kā arī citi dokumenti, ko pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju.

Dokumenti iesniedzami līdz 2018. gada 21. jūnijam, sūtot tos elektroniski uz e-pasta adresi Elina.Feldmane@venta.lv un Maija.Cebere@venta.lv vai ierodoties personīgi darba dienās no plkst. 8.30 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 17.00 Ventspils Augstskolas Personāldaļā C202 kabinetā (2. stāvā) Inženieru ielā 101, Ventspilī. Uzziņas pa tālr. 636 28303, 63629646.

Pamatojoties uz Fizisko personas datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, Ventspils Augstskola informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Ventspils Augstskola. Konkursa rezultātā neizvēlēto kandidātu iesniegtie personas dati tiks dzēsti.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!