• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/182.AKK19): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 13.09.2018., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/op/2018/182.AKK19

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Pieteikšanās termiņa pagarinājums. Juridiskās daļas vec. referents (uz nenoteiktu laiku)
Studiju un zinātnes administrācija...

Vēl šajā numurā

13.09.2018., Nr. 182

OP 2018/182.AKK19
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 22 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Latvijas Hidroekoloģijas institūts izsludina amatu konkursu uz divām zinātniskā asistenta vietām ar šādām prasībām pretendentiem:

- zinātniskais asistents darbam ar fitoplanktonu - vismaz maģistra grāds bioloģijā vai vides studiju programmā, ar pieredzi jūras un/vai saldūdens fitoplanktona taksonomiskajā identifikācijā. Jāiesniedz CV, maģistra grādu apliecinoši dokumenti, ja iespējams - pieredzi apliecinoši dokumenti.

- zinātniskais asistents darbam ar jūras telpiskās plānošanas jautājumiem - vismaz maģistra grāds jūras telpiskajā plānošanā, pieredze zinātniskos projektos vai praktiskās izstrādēs, kas saistītas ar jūras plānošanu. Jāiesniedz CV, maģistra grādu apliecinoši dokumenti, ja iespējams - pieredzi apliecinoši dokumenti.

Pieteikšanas termiņš 30 kalendārās dienas no sludinājuma publicēšanas.

Pieteikuma vēstuli kopā ar CV un pievienotajiem dokumentiem lūdzu sūtīt: gunita.krumina@lhei.lv vai pa pastu uz adresi - Latvijas Hidroekoloģijas institūts, Voleru iela 4, Rīga, LV-1007.

Piesakoties konkursam, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei un uzglabāšanai Latvijas Hidroekoloģijas institūta lietvedībā saskaņā ar normatīvajiem aktiem. Bez kandidāta piekrišanas personas dati netiks izplatīti trešajām personām.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!