• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/201.PD4): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 11.10.2018., Nr. 201 https://www.vestnesis.lv/op/2018/201.PD4

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

SIA "Rīgas ūdens" izsludina atklātu konkursu "Ēku un inženierbūvju nojaukšana" (identifikācijas Nr.RŪ-2018/120).
Atklāta konkursa nolikuma teksts, t.sk. informācija par piedāvājumu iesniegšanas termiņu, ir publicēts...

Vēl šajā numurā

11.10.2018., Nr. 201

OP 2018/201.PD4
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 5 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums par Valsts pētījumu programmas "Enerģētika" atklāta projektu konkursa "Valsts ilgtermiņa enerģētikas politikas plānošanas analītiskais ietvars" izsludināšanu

Latvijas Zinātnes padome, pamatojoties uz Ministru kabineta 2018.gada 4.septembra noteikumu Nr. 560 "Valsts pētījumu programmu projektu īstenošanas kārtība" 17. punktu, izsludina Valsts pētījumu programmas "Enerģētika" atklāto projektu konkursu "Valsts ilgtermiņa enerģētikas politikas plānošanas analītiskais ietvars".

Valsts pētījumu programmas "Enerģētika" virsmērķis - veicināt ilgtspējīgas, modernas, konkurētspējīgas un sabiedrības interesēm atbilstošas enerģētikas attīstību Latvijā.

Konkursā var piedalīties Latvijas Republikas zinātniskās institūcijas, kas reģistrētas Zinātnisko institūciju reģistrā un kā sadarbības partneris zinātniskā institūcija, kas atbilst pētniecības organizācijas definīcijai, vai valsts institūcija, kurai zinātniskās darbības veikšana ir noteikta ar ārējo tiesību aktu, nolikumā vai statūtos.

Konkursam pieejamais kopējais piešķirtais valsts budžeta finansējums ir 600 000 euro 36 mēnešu periodam.

Valsts pētījumu programmas "Enerģētika" atklāta projektu konkursa "Valsts ilgtermiņa enerģētikas politikas plānošanas analītiskais ietvars" nolikums un tā pielikumi pieejami Latvijas Zinātnes padomes interneta vietnes www.lzp.gov.lv sadaļā "Projektu konkursi".

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš ir 2018. gada 9.novembris.

Pēc papildu informācijas lūdzam vērsties Latvijas Zinātnes padomē (Rīgā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 14, tālr. 67228421, e-pasts: lzp@lzp.gov.lv).

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!