• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Finanšu un kapitāla tirgus komisija
Finanšu un kapitāla tirgus komisija publicē normatīvos noteikumus, ieteikumus un lēmumus, kā arī informāciju par kredītiestādes noguldītājiem garantētās atlīdzības izmaksas veidu un kārtību, laiku un vietu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas 2018. gada 1. marta informācija "Par garantētās atlīdzības izmaksu ABLV Bank AS noguldītājiem". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 5.03.2018., Nr. 46 https://www.vestnesis.lv/op/2018/46.3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgas pilsētas būvvaldes lēmums Nr. BV-18-38-ls

Par publiskās apspriešanas rīkošanu zemes vienību un ēku adrešu maiņai un piešķiršanai Maskavas forštates apkaimē

Vēl šajā numurā

05.03.2018., Nr. 46

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Finanšu un kapitāla tirgus komisija

Veids: informācija

Pieņemts: 01.03.2018.

OP numurs: 2018/46.3

2018/46.3
RĪKI

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas informācija: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas informācija

Rīgā 2018. gada 1. martā

Par garantētās atlīdzības izmaksu ABLV Bank AS noguldītājiem

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padome 27.02.2018. pieņēma lēmumu Nr. 45 "Par garantēto atlīdzību izmaksu ABLV Bank AS noguldītājiem", ar kuru nolēma:

Uzdot akciju sabiedrībai "Citadele banka" ne vēlāk kā 07.03.2018. sākt izmaksāt garantēto atlīdzību ABLV Bank AS noguldītājiem, kuriem saskaņā ar Noguldījumu garantiju likumu ir tiesības saņemt garantēto atlīdzību, pamatojoties uz informāciju, kāda bija ABLV Bank AS grāmatvedības reģistros noguldījumu nepieejamības iestāšanās dienā, šādā kārtībā:

1) garantēto atlīdzību vienam noguldītājam izmaksāt vienā maksājumā;

2) ja garantētās atlīdzības apmērs nepārsniedz 1000 euro, pēc noguldītāja izvēles, izmaksāt to skaidrā naudā, piemērojot par izmaksu komisijas maksu atbilstoši akciju sabiedrības "Citadele banka" pakalpojumu cenrādim;

3) ja garantētās atlīdzības apmērs pārsniedz 1000 euro, izmaksāt to ar pārskaitījumu uz noguldītāja paša norādīto norēķinu kontu, piemērojot par pārskaitījumu komisijas maksu (ja tāda paredzēta) atbilstoši akciju sabiedrības "Citadele banka" pakalpojumu cenrādim;

4) pieteikumus garantēto atlīdzību izmaksai pieņemt akciju sabiedrības "Citadele banka" galvenajā birojā (Rīgā, Republikas laukumā 2A), filiālē "Citadele" (Rīgā, Republikas laukumā 2A), filiālē "Laimdota" (Rīgā, Krišjāņa Barona ielā 20–1), klientu apkalpošanas centrā "MOLS" (Rīgā, Krasta ielā 46), klientu apkalpošanas centrā "Skanste" (Rīgā, Skanstes ielā 50) un Jūrmalas filiālē (Jūrmalā, Jomas ielā 30) to darba laikā. Noguldītājam vai tā pilnvarotajai personai jāierodas personīgi, uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

Par garantētās atlīdzības izmaksas veidu un kārtību, kā arī citu ar minēto saistītu informāciju var uzzināt, sazinoties ar akciju sabiedrību "Citadele banka" pa tālr. 6701 0076 vai tīmekļa vietnē: https://www.citadele.lv/lv/atbalsts/ablv/.

Sūdzības saistībā ar personas atzīšanu par noguldītāju, kuram izmaksājama garantētā atlīdzība, kā arī garantētās atlīdzības apmēru un izmaksāšanas termiņiem izskata Finanšu un kapitāla tirgus komisija (Kungu ielā 1, Rīgā, LV-1050).

Par garantēto atlīdzību izmaksas kārtību vairāk var uzzināt, sazinoties ar Finanšu un kapitāla tirgus komisiju pa tālr. 6777 4831, 6777 4983 un 6777 4903 vai e-pastu fktk@fktk.lv.

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas priekšsēdētājs P.Putniņš

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!