• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/63.AKK3): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 28.03.2018., Nr. 63 https://www.vestnesis.lv/op/2018/63.AKK3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Zāļu ekspertīzes laboratorijas vec. eksperts - analītiķis (uz nenoteiktu laiku)
Zāļu valsts aģentūra...

Vēl šajā numurā

28.03.2018., Nr. 63

OP 2018/63.AKK3
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 10 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Izglītības un zinātnes ministrija izsludina atklātu konkursu uz Eiropas skolas Briselē II pirmsskolas un sākumskolas latviešu valodas skolotāja amatu (viens amats uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Izglītības likumā noteiktajām prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība pedagoģijā, pirmsskolas izglītības skolotāja un sākumskolas izglītības skolotāja kvalifikācija ar tiesībām mācīt matemātiku, dabaszinības, mūziku, mākslu un latviešu valodu

- praktiskā darba pieredze izglītības iestādē pirmsskolas un/vai sākumskolas klasēs, mācot matemātiku, dabaszinības, mūziku, mākslu un latviešu valodu (vismaz trīs gadi)

- zināšanas par izglītības sistēmu Eiropas skolās

- teicamas latviešu valodas zināšanas

- pirmās svešvalodas - angļu, franču vai vācu valodas zināšanas ne zemākas par B1 vai B2 līmeni (jābūt iegūtā līmeņa apliecinošam dokumentam vai arī valodas zināšanu līmenis jānorāda pieteikuma dokumentos)

- otrās svešvalodas - angļu, franču vai vācu ne zemākas par B1 vai B2 līmeni (jābūt iegūtā līmeņa apliecinošam dokumentam vai arī valodas zināšanu līmenis jānorāda pieteikuma dokumentos)

- komunikācijas, sadarbības un prezentācijas prasmes

- prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru

Pretendentiem/-ēm pieteikties līdz 2018.gada 9.aprīlim (ieskaitot), nosūtot pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju un svešvalodas zināšanu līmeņa apliecinošu dokumentu kopijas pa pastu vai iesniedzot Izglītības un zinātnes ministrijas Personālvadības nodaļā (Vaļņu iela 2, 407.a kabinets, Rīga, Latvija, LV-1050), vai nosūtot uz e-pastu konkursi@izm.gov.lv ar norādi "Briseles konkurss".

Informējam, ka amata konkurss noritēs trīs kārtās šādi:

- 1. kārtā notiks pretendentu iesniegto dokumentu atbilstības un pieteikuma vēstulē sniegtās informācijas saturiskā izvērtēšana,

- 2. kārtā iekļuvušie pretendenti tiks aicināti vadīt vienu mācību stundu "Latviešu valoda" sākumskolas klasē (30 min.) un rotaļnodarbības daļu (15 min.) pirmsskolas klasē,

- 3. kārtā iekļuvušie pretendenti tiks aicināti uz darba interviju klātienē, kuras laikā tiks izvērtēta katra pretendenta piemērotība noteiktajām prasībām.

Pēc konkursa 1.kārtas sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa nākamajai kārtai! Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz otro un trešo konkursa kārtu aicinātos pretendentus.

Pamatojoties uz Fizisko personu datu aizsardzības likuma 8.panta pirmo daļu, Izglītības un zinātnes ministrija informē, ka:

- jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi,

- iepriekš minēto jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Izglītības un zinātnes ministrija.

Tālr. uzziņām 67047892.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!