• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/9.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 12.01.2018., Nr. 9 https://www.vestnesis.lv/op/2018/9.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

12.01.2018., Nr. 9

OP 2018/9.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par AS "LIEPĀJAS AUTOBUSU PARKS" ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu

Sabiedrības firma, reģistrācijas numurs un juridiskā adrese:

Akciju sabiedrība "LIEPĀJAS AUTOBUSU PARKS", reģistrācijas numurs 40003015652, adrese: Cukura iela 8/16, Liepāja, LV-3414, turpmāk - "Sabiedrība".

Sapulces norises vieta:

Cukura iela 8/16, Liepāja, akciju sabiedrības "LIEPĀJAS AUTOBUSU PARKS" 4. telpā.

Sapulces norises laiks:

2018. gada 15. februārī plkst. 9.00.

Sapulces veids:

ārkārtas akcionāru sapulce.

Institūcija, kas sasauc sapulci:

Sabiedrības valde sasauc ārkārtas akcionāru sapulci saskaņā ar Komerclikuma 270. panta pirmo daļu.

Akcionāru tiesības iekļaut jautājumus akcionāru sapulces darba kārtībā:

1) akcionāriem, kuri pārstāv vismaz 1/20 (vienu divdesmito daļu) no sabiedrības pamatkapitāla, ir tiesības septiņu dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas vai piecu dienu laikā no paziņojuma saņemšanas dienas pieprasīt sabiedrības valdei papildu jautājumu iekļaušanu sapulces darba kārtībā;

2) akcionāriem, kas ierosina papildu jautājumu iekļaušanu akcionāru sapulces darba kārtībā, ir pienākums iesniegt sabiedrības valdei lēmumu projektus par jautājumiem, kuru iekļaušanu sapulces darba kārtībā tie ierosina, kā arī iesniegt skaidrojumus par tiem jautājumiem, kuros nav paredzēts pieņemt lēmumus saskaņā ar izsludināto darba kārtību.

Akcionāru tiesības iesniegt apspriešanai lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem un uzdot jautājumus par akcionāru sapulces darba kārtības jautājumiem:

1) akcionāriem septiņu dienu laikā no dienas, kad izsludināts vai izplatīts paziņojums par akcionāru sapulces sasaukšanu, ir tiesības iesniegt sabiedrības valdei lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem, un uzdot sabiedrības valdei jautājumus par akcionāru sapulces darba kārtības jautājumiem;

2) akcionāriem ir tiesības iesniegt citus lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem sapulces laikā, ja visi augstāk minētājā kārtībā akcionāru sapulcei iepriekš iesniegtie vai sagatavotie lēmumu projekti jau ir izskatīti un noraidīti.

Ieraksta datums:

1) tiesības piedalīties akcionāru sapulcē ir tiem akcionāriem, kuriem pieder sabiedrības akcijas ieraksta datumā (saskaņā ar Komerclikuma 278. panta pirmo daļu ne vēlāk kā 3 (trīs) darba dienas pirms sapulces valde sastāda akcionāru sarakstu, kas ir pieejams akcionāriem), t.i., uz 2018. gada 9. februāra dienas beigām;

2) akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties, jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un jāiesniedz vai jāuzrāda pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara vai cits pilnvarojumu vai pārstāvību apliecinošs dokuments.

Sapulce tiek izsludināta ar šādu Darba kārtību:

1) Sabiedrības padomes pārvēlēšana.

Vieta un veids, kādā akcionāri var saņemt sabiedrības rīcībā esošos lēmumu projektus un ar lēmumu pieņemšanu saistītos citus dokumentu projektus un veidlapas:

Akcionāriem ir tiesības bez maksas saņemt lēmumu projektus un ar lēmumu pieņemšanu saistītos citus dokumentu projektus 14 (četrpadsmit) dienas pirms sapulces, sākot no 2018. gada 1. februāra, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 16.00 Liepājā, Cukura ielā 8/16, akciju sabiedrības "LIEPĀJAS AUTOBUSU PARKS" sekretariātā, iepriekšējā dienā piesakoties pa tālr. 63426778, bet akcionāru sapulces dienā - reģistrācijas vietā.

Paziņojuma par ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu izsludināšana:

Saskaņā ar Komerclikuma 273. panta otrās daļas pirmo punktu paziņojums par akcionāru sapulces sasaukšanu ir izsludināms, publicējot paziņojumu oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un vēl vismaz vienā laikrakstā. Pārējie saistīto dokumentu projekti ir ievietoti Sabiedrības interneta mājaslapas adresē.

Šis paziņojums tā izsludināšanai oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un laikrakstā "Kurzemes Vārds" pieteikts (iesniegts) attiecīgajiem izdevumiem (laikrakstiem) publicēšanai 2018. gada 12. janvārī.

Akcionāriem, kuriem Sabiedrības akcionāru reģistrā ir ierakstīta akciju piederība, neatsaucoties uz sākotnējo akcionāru reģistru un kuriem pieder slēgtās emisijas vārda akcijas papīra formā, saskaņā ar Komerclikuma 273. panta otrās daļas 2. punktu šis paziņojums nosūtīts uz akcionāru reģistrā ierakstīto akcionāru adresēm. Pārējie saistīto dokumentu projekti ir ievietoti Sabiedrības interneta mājaslapas adresē.

Sabiedrības interneta mājaslapas adrese, kurā izplatīts un pieejams šis paziņojums kopā ar tam pievienotajiem dokumentiem: www.lap.lv.

Akcionāru reģistrācija:

Sapulces dienā 2018.gada 15.februārī no plkst.­­­ 8.00 līdz 9.00 akcionāru sapulces norises vietā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!